2012-es szerelmi horoszkóp
Érzelmi viharok, netán új szerelem vár? A horoszkóp elárulja, mit tartogat számodra a baljós 2012-es év a szerelemben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2012-es év megrázó bolygóállásokat hoz, melyek gyors változásokat okozhatnak. Lehetőséget adnak a rohamos fejlődésre a párkapcsolatok területén is, de egyeseket alaposan el is bizonytalanítanak abban, hogy jó úton haladnak-e.

A Bakban tanyázó Plútó sokakat elbizonytalanít azokban az értékekben, melyek addigi életüket meghatározták, és fontos pszichológiai változásokat okozhat a személyiségben. A Vénusz júniusi ritka tranzitja lehetőséget ad a női energiák erőteljes megnyilvánulására, és varázslatos szerelmi kalandokat hozhat. Olvasd el a horoszkópot, hogy megtudd, mi vár rád!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kosok szenvedélyes év elé néznek a szerelem területén. Ha párkapcsolatban élsz, ez az év a stabilitásért folytatott küzdelemről szólhat számodra, melyben érzelmileg és materiálisan is elköteleződhetsz a partnered mellett. Ám ehhez fontos, hogy minél nyitottabb és közvetlenebb legyél a másikkal. Ha még szingli vagy, ebben az évben megtalálhatod a párod: az év közepén légy különösen figyelmes, mert ekkor nagy esélyed van arra, hogy találkozz a nagy ővel.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha kapcsolatban élő Bika vagy, az év első felében a Mars és a Szaturnusz nehéz fényszöge kisebb-nagyobb feszültségeket, konfliktusokat tartogat számodra, így minden türelmedre szükséged lesz, hogy megőrizd a kapcsolatot. Ha még egyedül élsz, 2012 remek alkalmakat tartogat a kapcsolatteremtésre, szellemességeddel és bölcsességeddel könnyen elbűvölheted a környezetedet. Ősz környékén van a legnagyobb esélyed arra, hogy megtaláld a párod.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Akár párban élsz, akár egyedül vagy, ez az év több szerelmi kalandot is tartogat a számodra, Ámor elsősorban áprilistól augusztusig kísérthet. Ha párkapcsolatban élsz, sorsdöntő fordulatot hozhat az év az életetekben, szakításra vagy esküvőre kerülhet sor. Az első félévben légy óvatos, mert rosszindulatú pletykák és támadások kereszttüzébe kerülhettek. Ha egyedülálló vagy, a második félévben komoly kapcsolatba kezdhetsz valakivel.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Lehet, hogy ebben az évben kevesebb figyelmet fordítasz a párkapcsolatodra, ami miatt eltávolodhattok egymástól, és ez tavaszra válságot eredményezhet közöttetek. Lehet, hogy rákényszerülsz, hogy más nézőpontból vizsgáld meg a kapcsolatodat, és eldöntsd, ezzel az emberrel akarod-e folytatni az életedet. A szeptember újabb félreértéseket, bizalmatlanságot és féltékenységet hozhat a szerelmi életedbe. Ha páratlan vagy, a nyár remek ismerkedési lehetőségeket tartogat a számodra, de fontos a bátorság.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az év első felében a bolygók megnövelik a vonzerődet, így az ellenkező nem érdeklődését is irántad. Akár kapcsolatban élsz, akár nem, nem egy udvarló keresi majd a kegyeidet. Ha páratlanul élsz, használd ki ezt az időszakot, és ismerkedj minél többet. Ha kapcsolatban élsz, emiatt eltávolodhatsz a párodtól. Az is lehet, hogy több szabadságot tapasztalsz a kapcsolatban, de nem kizárt, hogy épp ezáltal fűzitek szorosabbra a szálakat. Lehet, hogy egy váratlan érzelmi kitörés dönti el a helyzetet.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ebben az évben esélyed nyílik egy egyszerre kellemes és szenvedélyes kapcsolatra. Ha még egyedül élsz, a szerelem idén bekopog hozzád, az sem kizárt, hogy első látásra szerelembe estek egymással valakivel. Az év első felében külföldön alapozhatsz meg vagy stabilizálhatsz egy párkapcsolatot, vagy utazásaid során találkozol a nagy ővel. Ősszel furcsa kapcsolatban lehet részed, melyről sokáig nehéz eldönteni, csak barátság, vagy több annál.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Nem kizárt, hogy kalandvágyó és kissé érzeleméhes hangulatban talál az évkezdet. Ha nem a külső elvárásokhoz ragaszkodsz, hanem az intuíciódra hallgatsz, jó irányba irányíthatod az eseményeket. Ha párkapcsolatban élsz, idén szorosabbra fűzhetitek a szálakat, és az sem kizárt, hogy idén férjhez mész, ám fontos, hogy megtanuld a kapcsolatban is képviselni az igényeidet. Ha páratlan vagy, az év utolsó negyedében van a legnagyobb esélyed arra, hogy rád találjon a szerelem.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A horoszkóp szerint érzelmi hullámvasút lesz számodra ez az év, ám teli új lehetőségekkel. Sok minden változik körülötted, lehet, hogy a családi állapotod, lehet, hogy a lakóhelyed, de nem kizárt, hogy a párod is. Ám ne hagyd, hogy apró félreértések vezessenek elhamarkodott döntésekhez. Ha még egyedülálló vagy, ebben az évben rád találhat a szerelem, különösen a nyár során akadhatsz rá az ideális férfira.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha párkapcsolatban élsz, a horoszkóp szerint nem lesz könnyű éved. Frusztrációkkal és szívfájdalmakkal leszel kénytelen szembesülni az év első felében. Viszont nem törvényszerűen vezetnek válsághoz ezek a jelenségek, elképzelhető, hogy épp ezek a megzuhanások hoznak titeket közelebb a pároddal. Ha egyedül élsz, ez az év gyógyírt hoz a lelki sebeidre, és esélyt arra, hogy valóra váltsd a megálmodott kapcsolatodat.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha párban élsz, olyan konfliktusokat hozhat ez az év közöttetek, melyek abból adódnak, hogy nehezen fejezed ki nyíltan az érzéseidet. Így a párod azt gondolhatja, hogy nem is szereted, hiszen folyton csak szemrehányásokat kap tőled. Törekedned kell rá, hogy minél őszintébb legyél a pároddal. Ha páratlanul élsz, február és április szenvedélyteli találkozásokat tartogathat. Ám légy óvatos azokkal az emberekkel, akik túlzottan gondoskodásra szorulnak.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha kapcsolatban élsz, az érzelmi stabilitás megalapozása lesz a legfontosabb kérdés az évben. Mivel a Neptunusz előhozhatja tudattalan félelmeidet, provokatívvá vagy épp túl védekezővé válhatsz a pároddal szemben. Szerencsére olyan hatások is érnek, melyek pozitív töltéseket hoznak a kapcsolatba, és megerősödik az egymás iránti figyelmetek is. Ha egyedül élsz, az év második felében jó esélyed van arra, hogy valóra váltsd a kapcsolati igényeidet.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Az év első hónapja fontos kérdéseket vet fel a párkapcsolatodban. Lehet, hogy valamelyikőtök több térre és szabadságra vágyik, így el kell döntenetek, mi mindent vártok a másiktól. Itt az ideje, hogy tisztázd magadban, milyen tulajdonságokat keresel életed párjában. Talán túl bizalmatlan vagy az ellenkező nemmel szemben, érdemes tisztáznod, hogy mi lehet az oka annak, ha általánosítasz. Ha egyedül élsz, tavasszal ígéretes találkozásban lehet részed.

Ezt is szeretjük