2012-es kínai horoszkóp
Mi vár rád a Sárkány évében?
Nézd meg, milyen elvárásokat támaszt veled szemben a mozgalmas és nyughatatlan Sárkány éve.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár alapvetően pozitív energiájú évnek ígérkezik a Sárkányé, mely január 23-án köszönt be, sokaknak nehézséget okozhat a gyors változásokhoz való alkalmazkodás.

A Sárkány éve mindig igen mozgalmas, és alkalmas a jelentős újrakezdésekre. 2012-ben, ahogy a közmondás tartja, jobb megtenni, mint kihagyni valamit. Nézd meg, téged milyen cselekvésre buzdít a horoszkóp.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Ha a Patkány jegyében születtél, szinte valamennyi életterületen kedvező változásokat tapasztalhatsz, különösen a munka frontján várnak jó kilátások. Ebben az évben előreléphetsz a ranglétrán, és felelősebb beosztást vállalhatsz. Azonban fontos a jó időzítés is - mielőbb csapj le a kínálkozó lehetőségekre. A magánéleted is szerencsése alakul, és különleges figyelmet kapsz az ellenkező nemtől.

Bivaly

Változékony év lesz ez számodra - ha pedig azon Bivaly-jegyűek közé tartozol, akik szeretnek gondosan megtervezni mindent, és nehezen viselik a váratlan változásokat, akkor próbára tehet ez az időszak. Ugyanakkor sok nem várt, örömteli fejleménnyel gazdagodhatsz, ha megtanulsz szörfölni az élet hullámain. Munkahelyi és magánéleti szerepköröd, státuszod is változhat, fogadd rugalmasan az újdonságokat.

Tigris

Ha a Tigris jegyében születtél, ebben az évben kamatoztathatod ötleteidet. Bár mozgékony alaptermészetednek megfelel a Sárkány kalandos éve, érdemes indulataid megfékezésére koncentrálnod, ha igazán hatékony akarsz lenni, és céljaidat racionálisan közelítsd meg. Így anyagi helyzeted javulására számíthatsz. Ne hanyagold el a szeretteidet!

Nyúl

A Sárkány évében elsősorban az alaposságodra és helyzetfelismerő képességedre lesz szükség, ha a legjobbat akarod kihozni a változó eseményekből. Lehet, hogy új elvárásoknak kell megfelelned, és az sem kizárt, hogy többletterheket kell a válladra venned akár a munkahelyeden, akár a magánéletben. Ám mindezek új lehetőségek kapuit nyitják meg számodra. Ebben a megterhelő évben a szeretteid és az otthonod jelenthet menedéket számodra.

Sárkány

Szerencsés év lesz számodra a 2012-es - igazán elemedben érezheted magad. Használj ki minden kínálkozó tanulási, továbbképzési lehetőséget, mert ez új álláshoz juttathat. Többletbevételre tehetsz szert, ha komolyan veszed valamelyik hobbidat. Idén fontos, hosszú távú kapcsolatokat alapozhatsz meg, és a szívügyeid is kedvezően alakulnak.

Kígyó

Az előtted álló időszak fordulópontot jelenthet számodra, ha a Kígyó jegyében születtél - önfegyelemre és összeszedettségre lesz szükséged, hogy átvészeld a Sárkány évének felforgató változásait. Bizonyítsd be kollégáidnak, hogy jó csapatjátékos vagy, és ne sajnáld az időt a hobbidra. A társasági életed talán nem lesz olyan mozgalmas, kevesebb emberrel találkozol, de mélyebb kapcsolatok szövődhetnek.

Nagyszerű időszakra számíthatsz a magánéletedben, és a pezsgő társasági életet is élvezheted idén, ha a Ló jegyében születtél. Szakmai téren több kedvező lehetőség kínálkozik számodra, de mindet körültekintően vizsgáld meg, és inkább ne vállalj kockázatot. Az anyagiakat illetően fokozott éberségre lesz szükséged, és az egészségedet se hanyagold el. Több új emberrel ismerkedhetsz meg, de több futó kalanddal is számolnod kell.

Kecske

Ha Kecske-szülött vagy, elsősorban az emberi kapcsolataidra gyakorolnak kedvező hatást az év energiái. Könnyen a társaság középpontjában találhatod magad, és olyanok figyelmét is felkeltheted, akik segíthetnek a szakmai előrelépésben. A családi élet rugalmasságot és alkalmazkodást követel tőled, ha túl akarsz lépni a konfliktusokon. Amennyiben párt keresel, óvakodj a túlzott rámenősségtől.

Majom

Ha vannak teljesületlen kívánságaid és rövid távú terveid, év elején kövess el mindent, hogy valóra váltsd őket - leleményességed segítségedre lesz abban, hogy másokat is meggyőzz. Bár az anyagi helyzeted stabilizálódhat, jól gondold meg, mire költesz. Családi életedben valószínűleg nem várhatók nagyobb fordulatok, ha viszont egyedülálló vagy, egészen váratlanul találhat rád a szerelem.

Kakas

Mindenképp gondold át még januárban, hogy mit szeretnél elérni a következő 12 hónapban. Beszéld meg az ötleteidet a környezeteddel is, mert olyan nézőpontokból is megvilágíthatják a kérdést, melyet te nem vettél észre. A magánéleted mozgalmasan alakul, lehet, hogy változik a családi állapotod, vagy új jövevény érkezik. Néhány teendőt körülményesebb lehet keresztülvinni, mint amire számítasz, ezért szánj rájuk elég időt.

Kutya

Felemás időszak lehet számodra ez a mostani. Előfordulhat, hogy nehezen alkalmazkodsz a változásokhoz, melyekkel tele lesz a Sárkány éve. 2012 nagy erőpróbák elé állíthat, melyek során sokat tanulhatsz önmagadról. Mindenképp beszéld meg másokkal a szorongásaidat. Szükséged lesz arra, hogy bizonyos időszakokban csak magaddal foglalkozz, szerelmi ügyekben pedig légy nagyon óvatos.

Disznó

A Sárkány éve nem a legkönnyebb időszakok közé tartozik számodra, de aggodalomra nem lesz okod. Noha dolgos természet vagy, nem mindig lesz ínyedre a hajszás tempó. Jobban kedveled a nyugalmat, ez az év azonban váratlan változásokat tartogat. A munkádban legyél figyelmes és alkalmazkodó, most nem érdemes külön utakat keresned.

 

Cikkünk Neil Somerville Kínai horoszkóp 2012 című könyvének segítségével készült.

OLVASD EL EZT IS!

karmikus no
  • nyugati horoszkóp
  • 2012-es horoszkóp

Mi a karmikus feladatod 2012-ben?

Ezt is szeretjük