Nagy 2010-es pénzhoroszkóp
A válság dacára könnyen előfordulhat, hogy ez az év minden eddiginél több sikert hoz számodra az anyagiak terén. Kövesd a csillagok útmutatását!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármely jegy szülötte vagy, az idén érdemes több következetességet és megfontoltságot tanúsítanod pénzügyeidben. A csillagok segítségével felülkerekedhetsz az átmeneti nehézségeken, és - dacára a válságnak - még az is megeshet, hogy ez az év minden korábbinál sikeresebb lesz az anyagiakat illetően.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Az év első negyede meglehetősen stresszes lesz számodra. Elképzelhető, hogy a munkahelyeden inog a széked, vagy már jelenleg is az álláskeresők népes táborába tartozol, így vissza kell fognod a kiadásaidat. Ha vállalkozó vagy, készülj fel a váratlan hatósági ellenőrzésre vagy a konkurencia támadására. Kos jegyedből adódó dinamizmusodnak és életképességednek köszönhetően a számodra kedvezőtlen helyzetekből is a lehető legjobban jössz majd ki, és tavaszra fellélegezhetsz az anyagi helyzetedet illetően.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Az év első felében változásokra kell számítanod. Lehetséges, hogy a munkahelyeden átszervezést hajtanak végre, esetleg új felettest kapsz, ami bizony nem a legkellemesebben érint majd - még az is megeshet, hogy többet kell dolgoznod ugyanannyi, netán kevesebb pénzért. Vágj jó képet a helyzethez, és feltűnésmentesen nézz körül az álláspiacon. Vállalkozóként érdemes elgondolkodnod tevékenységi köröd bővítésén, illetve átalakításán, ugyanis a stagnálás egyenlő a visszalépéssel.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Munkahelyeden átszervezés, esetleg leépítés várható, ha az Ikrek jegyében születtél. Jó beszélőkédnek - és persze eddigi eredményeidnek - köszönhetően nem kell elbúcsúznod az állásodtól, ám készülj fel arra, hogy jövedelmed nem követi majd az inflációt. Vizsgáld meg azt is, hogy miképp tudnád hatékonyabban elvégezni feladataidat, és a fennmaradó idődet-energiádat fordítsd valamilyen kiegészítő tevékenységre. Ha vállalkozó vagy, a mostani időszak kiválóan alkalmas kapcsolatrendszered bővítésére.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Bár rendkívüli leleményességgel osztod be a megkeresett pénzt, az általános drágulás fejtörést okoz számodra - saját igényeidet kész vagy lejjebb adni, ám szeretteid számára továbbra is biztosítani szeretnéd az eddigi életszínvonalat. Ezért minden alkalmat megragadsz, melynek révén plusz jövedelemhez juthatsz, így hamar egyenesbe jössz. Ha vállalkozó vagy, szerényebb hasznot ígérő, ám minimális kockázattal járó üzleti-befektetési lehetőségek nyílnak meg előtted.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Válság ide vagy oda, az idén biztosan nem kell a fogadhoz verned a garast. A munkahelyeden zajló átszervezések kedvezően érintenek - nem kizárt, hogy feletteseid fizetésemeléssel honorálják erőfeszítéseidet. Vállalkozóként egyelőre ne szőj nagyobb volumenű terveket, ha az Oroszlán jegyében születtél, és inkább kisebb hasznot ígérő befektetésekben gondolkodj. A kiadások terén viszonyt légy körültekintőbb, ugyanis az általános drágulás miatt könnyen mínuszba kerülhet az egyenleged.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Feladatokban nem lesz hiány, sőt, feletteseid plusz munkákkal is megbíznak majd. Mindemellett a korábbinál több üzleti úton vagy céges rendezvényen kell részt venned. Mindez alaposan megcsappantja energiatartalékaidat, ám érdemes kihasználnod a Szűz jegyedre jellemző szívósságot, az év második felében ugyanis jutalomra számíthatsz. Ha vállalkozó vagy, az eddiginél nagyobb rugalmasságra lesz szükség: érdemes átszervezned a cégedet, illetve felülvizsgálni annak tevékenységi körét.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Munkahelyeden méltó módon javadalmazzák erőfeszítéseidet, munkanélküliként pedig hosszabb távra is megfelelő állást találsz, így jövedelmed érezhetően nő. Talán olyasmire is futja majd, amiről eddig csak álmodoztál. A megkeresett pénz egy részét érdemes képzésre, továbbképzésre fordítanod, mivel újonnan szerzett ismereteid gyakorlati alkalmazása is bevételnövekedést eredményezhet. Vállalkozóként légy körültekintő, mert üzleti partnereid között akad olyan is, akinek nem tiszták a szándékai.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha már-már kilátástalannak érezted az egyre nehezedő körülményekkel való küzdelmet, jó hírünk van: 2010-ben leszüretelheted eddigi erőfeszítéseid gyümölcsét. Már az év első hónapjaiban számíthatsz fizetésemelésre, jutalomra vagy előléptetésre. Hogy pozíciódat megőrizd, érdemes az eddiginél diplomatikusabban megnyilvánulnod környezeted felé. Ha vállalkozó vagy, olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, melyekről talán nem is álmodtál, és - dacára a válságnak - ügyfélköröd is folyamatosan nő.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Az anyagiakat illetően jelentős előrelépésre számíthatsz az év első felében: alkalmazottként munkaadód méltó módon honorálja mindazt, amit eddig tettél a cégért, vállalkozóként pedig nagymértékben bővítheted ügyfélkörödet, magad mögé utasítva a konkurenciát. A második félév az ily módon megteremtett értékek megőrzéséről szól. Munkahelyeden gyakorolj kontrollt fejlett igazságérzeted fölött - ez Nyilas jegyednek köszönhetően nem lesz egyszerű.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

bBár anyagi helyzeted az év során kiegyensúlyozott lesz, a körülményekből fakadóan előfordulhatnak hullámvölgyek. Fontos, hogy ilyenkor rugalmasan reagálj, ugyanis a hosszas hezitálással kedvezőtlen helyzetbe hozhatod magad. Akár alkalmazott, akár vállalkozó vagy, megeshet, hogy egy-egy utalás csúszik - Bak jegyedhez hűen igyekezz felhalmozni némi vésztartalékot. Az év második felében fizetésemelésre számíthatsz, illetve előnyös üzleti-befektetési lehetőségek tárulnak fel előtted.ak

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Lehetőséged nyílik arra, hogy - dacára a nem túl kedvező körülményeknek - stabilizáld pénzügyi helyzeted. A kulcsszó a következetesség - ezúttal ne csapongj a különböző nagystílű tervek között, hanem mindig egy adott feladatra vagy célra összpontosítsd a figyelmed. Döntéseidet pedig alapos mérlegelés után, mások véleményének figyelembevételével hozd meg. Ily módon alkalmazottként fizetésemelésre, esetleg magasabb jövedelemmel járó előléptetésre számíthatsz, vállalkozóként pedig megerősítheted piaci pozíciódat.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Az állandóan változó körülmények rendre gyors reagálásra késztetnek. Ha képes vagy higgadtnak és magabiztosnak maradni, az első látásra kedvezőtlennek tűnő helyzeteket is a javadra fordíthatod. Az év második felére feletteseid méltó módon javadalmazzák majd erőfeszítéseidet, vállalkozóként pedig egyre bővülő ügyfélkörrel dicsekedhetsz majd. Hogy pénzügyi helyzeted kiegyensúlyozott maradjon, még szeretteid kedvéért se verd magad aránytalan költségekbe.

OLVASD EL EZT IS!

kinai lead
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Nagy 2010-es kínai horoszkóp

karrier horoszkop lead
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

2010-es karrierhoroszkóp

lead cameron
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Sztárok a Szűz jegyében

Ezt is szeretjük