Nagy 2010-es kínai horoszkóp
Milyen változások előtt állsz?
A Tigris éve számos változást tartogat a szerelem, a magánélet és a munka terén. Tudd meg, mi vár rád idén!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A kínai zodiákus legtöbb jegye számára rendkívül mozgalmasnak ígérkezik a Tigris éve. Ha tudatosan készülsz a változásokra, kevesebb kellemetlen meglepetés ér majd - illetve a negatív eseményeket is a javadra fordíthatod.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

A Tigris éve mozgalmas lesz számodra, ha a Patkány jegyének szülötte vagy. Bár lesznek olyan pillanatok, amikor az események alakulása aggodalommal tölt el, alkalmazkodóképességeddel és erős akaratoddal sokat tanulhatsz 2010-ben. Számtalan előnyöd származhat a neked nyújtott támogatásokból, új barátságokból és kapcsolatokból, arról azonban ne feledkezz meg, hogy ezekhez nélkülözhetetlen a jó kommunikáció és az odafigyelés.

Bivaly

Ez az év a gyors változások időszaka lesz, ha a Bivaly jegyében születtél. Ha szereted alaposan megtervezett lépések alapján élni a hétköznapjaidat, nem biztos, hogy díjazod majd a hirtelen átalakulásokat. Amennyiben kihasználnád a kínálkozó lehetőségeket, kénytelen leszel alkalmazkodni. Sok új kihívás vár rád 2010-ben, amiből rengeteget tanulhatsz. Egy kis szerencsével pedig egészen új oldaladról ismerheted meg önmagad.

Tigris

2010-ben a csillagok állása igazán kedvező lesz számodra. Több lehetőség is adódik tehetséged kibontakoztatására, sok örömed telik megvalósított terveidben és a másokkal eltöltött időben. Mozgalmas időszak vár rád, számtalan feladatot kell megoldanod - melyek olykor próbára teszik a tűrőképességedet -, és gyakran érzed majd úgy, hogy a saját határaidat feszegeted. Ám összességében nagyon is kielégítő lesz számodra a Tigris éve.

Nyúl

Mozgalmas, gyors sodrású, tevékeny év vár rád. Ha a Nyúl jegyében születtél, több területen is kipróbálhatod magad. Noha ez időnként nagyobb erőfeszítéseket kíván, rengeteg tapasztalatot szerezhetsz, és eredményeid megelégedettséggel töltenek majd el. Már az év második felében tapasztalhatod azokat a pozitív változásokat, melyek nagymértékben elősegítik majd szakmai fejlődésedet.

Sárkány

A Tigris éve igazán sokat ígér számodra. Esélyt kínál arra, hogy a legtöbbet hozd ki magadból, ám folyamatosan ébernek és körültekintőnek kell lenned. Kellő odafigyelés nélkül nehézségek és félreértések adódhatnak - melyeket azonban egy kis energiaráfordítással könnyedén megelőzhetsz. Élvezd ki a jól megérdemelt szakmai és magánéleti sikereket, de minden döntésedet alaposan fontold meg!

Kígyó

2010 vegyesnek ígérkezik számodra, ha a Kígyó jegyében születtél. Az év hektikussága miatt néha kellemetlenül érezheted magad az események sodrásában. A következő időszak a tanulásé lesz: értékes tapasztalatokat szerezhetsz, melyekre a jövőben bátran építhetsz. Ha kellő figyelmet szentelsz a kapcsolataidnak, örömteli és kellemes pillanatokban lehet részed - mind a magánéletedben, mind a munkahelyeden.

Ígéretes évnek nézel elébe, számtalan lehetőséged nyílik képességeid kamatoztatására. Szakmai szempontból különösen pozitív és biztató fordulatok várnak rád - melyek kellő körültekintés mellett pénzügyi szempontból is jövedelmezőek lehetnek. Magánéletedben pozitív fejleményekre számíthatsz: új barátokra tehetsz szert, és talán egy új szerelem is kezdetét veszi. Összességében a Tigris éve progresszívnak ígérkezik.

Kecske

Rendkívül mozgalmas időszak vár rád, mely mind magánéleti, mind szakmai szempontból fordulatokban bővelkedik majd. Ha készen állsz arra, hogy szembenézz a változásokkal, kielégítő és elégedettségre okot adó évet zárhatsz - sok értékes tapasztalatot szerezhetsz, és örömödet lelheted az eredményeidben. 2010 sokat követel tőled, de igazán tanulságos lesz, és megalapozhatod vele a jövőbeli sikereidet.

Majom

2010-ben tevékeny leszel, és nem bánod majd, ha sok a dolgod. Ugyanakkor a változások és kellemetlenségek az év során feszültségeket szülnek, és próbára tehetik a türelmedet. Ha azonban találékony leszel, és jól fogadod a kihívásokat, néhány kimondottan kellemes időszakot is tartogat számodra a Tigris éve. Légy kellőképpen rugalmas, és sokat profitálhatsz még az előtted álló időszakból!

Kakas

Sok mindent átélhetsz 2010-ben, ha a Kakas jegyében születtél, és visszatekintve te lepődsz meg rajta a legjobban, mekkora változásokon mentél keresztül, mennyi lehetőség nyílt meg előtted. A Tigris éve azt kívánja tőled, hogy lépést tarts az eseményekkel, és kihasználd a felmerülő lehetőségeket. Bár ez nem lesz mindig ínyedre, elszántsággal és kellő kompromisszumkészséggel megvalósíthatod a terveid.

Kutya

Sok mindent elérhetsz a Tigris évében, ha a Kutya jegyében láttad meg a napvilágot. Kellő önbizalommal és megfontolt lépésekkel minden esélyed megvan arra, hogy kedvező lehetőségek nyíljanak meg előtted. Magánéletedben a szeretteidtől kapott támogatás további lendületet ad majd, a munkában pedig néhány kisebb szakmai elismerés ösztönöz arra, hogy megvalósítsd régóta dédelgetett álmaid.

Disznó

Rendkívül figyelmesnek kell lenned, mind a munkahelyi, mind a baráti kapcsolataidban. Egy-egy rosszul irányzott félmondat ugyanis komoly következményeket vonhat maga után. Odafigyeléssel és a Disznókra jellemző jó ítélőképességeddel azonban sokat tehetsz azért, hogy semlegesítsd a 2010-es év negatív fejleményeit. Egy kis szerencsével bölcsebben és tapasztaltabban zárhatod majd az elkövetkező időszakot.

Cikkünk a Kínai horoszkóp 2010 című könyv alapján készült.

Neil Somerville az egyik legismertebb szerző nyugaton a kínai horoszkópok témakörében. Évente megjelenő Kínai horoszkópja több milliós nemzetközi olvasótáborra tett szert, és Magyarországon is a legnépszerűbb kötetek közé kerül minden évben.
A könyv több oldalas, részletes elemzést kínál minden jegy számára, emellett számításba veszi az öt őselem gyengítő és erősítő hatásait is.

Kiadja az Édesvíz Kiadó.
Ára 2990 forint.
A kötetet itt rendelheted meg. »

OLVASD EL EZT IS!

euro lead
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Nagy 2010-es pénzhoroszkóp

karrier horoszkop lead
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

2010-es karrierhoroszkóp

lead cameron
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Sztárok a Szűz jegyében

Ezt is szeretjük