2010-es karrierhoroszkóp
A válság dacára az új esztendő számos kellemes konstellációt ígér. Bármely jegy szülötte vagy, az idén lehetőséged nyílik a szakmai továbblépésre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2010-es évben pozitív fordulatot vehet a karriered. Hallgass a csillagokra, és végre megkaphatod a régóta várt előléptetést vagy fizetésemelést, illetve megtalálhatod álmaid munkahelyét.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A 2010-es év meglehetősen változékony képet mutat karriered szempontjából. Annyi biztos, hogy valamiféle előrelépés várható - magasabb pozícióba kerülsz, esetleg nagyobb felelősséggel és persze több pénzzel járó feladatkör ellátásával bíznak meg. Mindazonáltal nem kevés kellemetlenségben is részed lehet, ugyanis akad valaki a munkahelyeden, aki a székedre pályázik, vagy egyszerűen csak féltékeny a sikereidre. Próbáld kicselezni Kos csillagjegyedet, és ne menj fejjel a falnak, senkinek se szolgáltass támadási felületet.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Az év első hónapjaiban úgy érezheted majd, hogy szélmalomharcot vívsz a körülményekkel. Bár nemritkán erődön felül teljesítesz, munkatársaid és feletteseid inkább arra a néhány kisebb hibára fókuszálnak, amit a túlterheltség és az időzavar miatt ejtesz. Igyekezz diplomatikusan kezelni a helyzetet, ellenkező esetben akár egy átszervezés vagy leépítés áldozatául is eshetsz. Az év második felében megtalálod azt a munkahelyet, ahol erkölcsileg és anyagilag egyaránt megbecsülnek.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az év elején nem várt problémákkal találhatod szemben magad a munkahelyeden: leépítést hajtanak végre, esetleg új felettest kapsz. Bár az új helyzet a legkevésbé sem lesz kedvedre való, alkalmazkodj a megváltozott körülményekhez, ám eközben önmagad menedzseléséről se feledkezz meg. Ily módon hamarosan megtalálod a helyed az új struktúrában. Nem kizárt, hogy nagyobb felelősséggel járó munkakört kapsz, és az év második felében fizetésemelésre vagy jutalomra is számíthatsz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Karrieredben nem várható érdemi változás, ha a Rák jegyében születtél. Bár megérdemelnéd, az idén nem sok esély mutatkozik fizetésemelésre. Jó hír viszont, hogy a pozíciód stabil marad - az esetleges átszervezés, leépítés nem érint majd. Elképzelhető, hogy valamilyen kiegészítő tevékenység után kell nézned, hogy neked és szeretteidnek semmiben ne kelljen hiányt szenvednetek. Időnként szánj egy kis időt töltekezésre is, ellenkező esetben ugyanis akár meg is betegedhetsz a folyamatos terhelés hatására.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az év első néhány hónapja nem várt sikereket tartogat - feletteseid végre nem csak erkölcsileg, hanem anyagilag is elismerik erőfeszítéseidet. Mindezek ellenére érdemes körülnézned az álláspiacon, ugyanis most jó eséllyel találsz olyan munkahelyet, ahol magasabb pozíciót tölthetsz be, illetve többet kereshetsz. Az egyetlen buktatót az jelentheti, hogy esetenként hajlamos vagy indulatból reagálni. Kritikus helyzetekben számolj el magadban háromig, mielőtt szólnál vagy cselekednél, különben könnyen elveszítheted mindazt, amit mostanáig elértél.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Leépítés miatt a korábbinál is több munka hárul rád, ha a Szűz jegyében születtél. Esetenként plusz feladatokkal is megbíznak feletteseid. Ennek ellenére jövedelmed az év első felében nem emelkedik - de legalább a pozíciód stabil. A rendkívüli igénybevétel a második félévben hozza meg kézzelfogható hasznát. Nem kizárt, hogy te töltöd majd be egy, a nagy leterhelés miatt önként távozó kollégád helyét. Szánj időt a lazításra is, ellenkező esetben végképp kimerülhetsz, és így akár végzetes hibát is ejthetsz.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Dacára a válságnak, 2010 a stabilizáció éve lesz számodra. Munkahelyeden jutalomra, esetleg fizetésemelésre számíthatsz az év első felében - feletteseid ily módon juttatják kifejezésre, hogy továbbra is számítanak rád. Ha sikereid ellenére a váltáson gondolkodnál, a csillagok olyan lehetőséget kínálnak fel, mely hosszú távú megoldást jelent. Az elkövetkező időszak a tanulásnak is kedvez - érdemes az alkalmat megragadva képezni magad, ugyanis hamarosan kézzelfogható hasznát látod majd újonnan szerzett tudásodnak.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Rengeteget dolgoztál az utóbbi időben, mégis úgy tűnt, nem sikerül egyről a kettőre jutnod, ám most szerencsés konstelláció köszönt rád. Munkahelyeden már január-februárban érezheted ennek előszelét: felkészültségednek és ambícióidnak megfelelő feladatokkal bíznak meg, melyek hamarosan előléptetést, fizetésemelést vonnak maguk után. Fontos viszont, hogy Skorpió jegyedre jellemző indulatosságodat most félretedd, ugyanis könnyen kivívhatod feletteseid nemtetszését.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Az új év beköszöntével feletteseid végre honorálják eddigi munkádat, és tudomásodra hozzák, hogy a jövőben is számítanak rád. Ennek ellenére nem érezheted magad tökéletes biztonságban: kollégáid között akad valaki, aki a pozíciódra pályázik, vagy egyszerűen csak irigységből próbál meg keresztbe tenni. Hogy ne találhasson rajtad fogást, légy az eddiginél is alaposabb. Fogalmazz óvatosan, mert szavaid a vezetőséghez is eljutnak, a folyosói pletykálkodásban pedig véletlenül se vegyél részt.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Különösebb előrelépésre egyelőre nem számíthatsz - számodra az idei év az értékek megőrzéséről szól. A piaci viszonyokból adódóan munkahelyeden akadhatnak nehéz pillanatok, ám állásod elvesztésétől nem kell tartanod, ha kellő rugalmasságot tanúsítasz a megváltozott körülmények között. Ez esetben az év második felében már valamelyest a jövedelmed is nőhet. Munkahelyet ne, legfeljebb körültekintően változtass, Bak jegyedhez hűen légy állhatatos!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A 2010-es év csupa szerencsés fordulatot tartogat számodra, különösen az első negyedévben - ekkor végre megkaphatod azt az előléptetést vagy fizetésemelést, amit valójában már jóval korábban is megérdemeltél volna. Az elismerés valósággal szárnyakat ad, így aztán sikert sikerre halmozol. Bármennyi is a dolgod, fordíts figyelmet kollegiális kapcsolataidra. Ily módon ugyanis elejét veheted számos olyan konfliktushelyzetnek, ami negatív hatással lehet karriered alakulására.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Az év első néhány hónapja rendkívüli sikert hoz karrieredben - olyan előrelépés történik e téren, amiről eddig nem is álmodtál. Ám könnyen a saját csapdádba eshetsz: hogy bebizonyítsd feletteseidnek, méltó vagy a bizalmukra, hajlamos leszel az eddiginél is nagyobb mértékben túlvállalni magad. Így pedig megtörténhet, hogy elsiklasz bizonyos részletek fölött, ami ugyancsak visszavetheti karrieredet. Ezt megelőzendő tanulj meg időnként nemet mondani.

OLVASD EL EZT IS!

euro lead
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Nagy 2010-es pénzhoroszkóp

kinai lead
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Nagy 2010-es kínai horoszkóp

bolygo karma lead
  • horoszkóp
  • asztrológia

2010-es karmahoroszkóp

lead cameron
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Sztárok a Szűz jegyében

lead christina
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Hírességek a Vízöntő jegyében

Ezt is szeretjük