2010-es karmahoroszkóp
A csillagok segítenek visszatalálni utadra, hogy teljesíthesd életfeladatodat. Ily módon jobb körülmények között kezdheted meg a következő életed.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Korábbi inkarnációdból nem csak tudást és késztetéseket hoztál, hanem meghatározott életfeladatot is. Előfordulhat azonban, hogy a körülmények hatására letérsz a helyes útról. Ily módon viszont életfeladatodnak sem tudsz maradéktalanul eleget tenni, amivel negatív karmát teremtesz magadnak - azaz következő megtestesülésedben is hasonló helyzetek állhatnak elő, mint a jelenlegiben, akár súlyosabb formában is. Hogy ezt megelőzd, szívleld meg a csillagok tanácsát.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Jelenlegi életed egyfajta kárpótlás a korábbi inkarnációdban elszenvedett hátrányokért. Átlagon felüli képességeidnek és rendkívüli energiáidnak köszönhetően szinte bármit elérhetsz, amit akarsz. Néha azonban elveted a sulykot, és - anélkül, hogy tudatában lennél - figyelmen kívül hagyhatod a körülötted lévők érdekeit. Az idei évben lehetőséged nyílik arra, hogy lassíts a Kosokra jellemző tempón, és a körülötted lévők szemével nézd a világot, ami által elfogadóbbá válhatsz. Ily módon emberi kapcsolataid jelentős javulására számíthatsz.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jelenlegi inkarnációdban a karma mesterei olyan tulajdonságokkal ruháztak fel, melyek nagymértékben segítik az anyagi síkon való boldogulásodat. Megesik azonban, hogy a határozottság tekintetében túlzásba esel, és a végsőkig véded a magad igazát - amivel önmagad elé is akadályokat gördítesz. Az idei évben számos olyan helyzet adódik, melynek során mértékletességet tanulhatsz. Így nem csak kapcsolataidban, hanem az élet más területein is sikeresebb leszel.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Életfeladatod, hogy intellektusod kiaknázásával hasznára légy tágabb és szűkebb környezetednek, ám e téren gyakran kompromisszumra kényszerülsz megélhetési okok miatt. Az idén olyan tevékenységbe foghatsz, mely lehetővé teszi képességeid kibontakoztatását, illetve szellemileg inspiráló környezetbe kerülhetsz. Tanulmányozd az álláshirdetéseket - biztos lehetsz benne, hogy a válság dacára megtalálhatod a helyed. Egy új szakma vagy jártasság elsajátítására ugyancsak hasznodra válhat.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Életfeladatodnak eleget téve rendre mások szolgálatába állítod adottságaidat, képességeidet - megesik azonban, hogy arányt tévesztesz. Mivel nem tudsz nemet mondani, gyakran túlvállalod magad, kimerült állapotodban pedig kisebb-nagyobb hibákat követhetsz el. A csillagok most nyilvánvalóvá teszik számodra: nem adhatod fel magad a másokról való gondoskodás miatt. Merj időnként egy kicsit önző lenni, ellenkező esetben végképp kimerülhetnek energiatartalékaid, és akár meg is betegedhetsz.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Mindent megteszel azért, hogy neked és szeretteidnek semmiben se kelljen hiányt szenvednetek, miközben az eszközeidet fejlett igazságérzetedből adódóan megválogatod. Hajlamos vagy viszont a nagyobb nyereség reményében aránytalan kockázatot vállalni, így akadnak kevésbé sikeres időszakaid, melyek kapcsolataidra is rányomják bélyegüket. Az idei évben megfontoltságot tanulhatsz - döntéseidet alapos mérlegelés után hozd meg. Anyagi helyzeted stabilizálódik, és minden eddiginél közelebb kerülsz szeretteidhez.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Terhelhetőségednek köszönhetően jól boldogulsz az élet gyakorlati területein, ám hajlamos vagy arra, hogy saját értékedet a teljesítményed függvényében határozd meg. A 2010-es évben megtapasztalhatod: akkor is szerethető vagy, ha nem teszel erőn felüli erőfeszítéseket mások érdekében. Mindehhez azonban neked is oldódnod kell: ne csak gyakorlati módokon, hanem szavakkal, gesztusokkal is nyilvánítsd ki szeretteid felé, hogy mennyire fontosak számodra.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérleg jegyedhez hűen ingadozol a valahová tartozás és a függetlenség között. Jól alkalmazkodsz a mindenkori körülményekhez, esetenként a meggyőződésed ellenében is alárendeled akaratodat másokénak - ám, ha betelik a pohár, egyik pillanatról a másikra odébbállsz, amivel magadat és másokat egyaránt nehéz helyzetbe hozol. Számodra az idei év az érdekérvényesítésről és az esetleges konfliktusok felvállalásáról szól. Következetességed révén mind a magánéletedben, mind a hivatásodban boldogabbá és sikeresebbé válhatsz.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Hű vagy önmagadhoz - néha talán túlságosan is. A kompromisszumos megoldások távol állnak tőled, ami akadályozhat a boldogulásban. Az idén a csillagok révén megtalálhatod a helyed az életben. Tartózkodj a szélsőséges megnyilvánulásoktól, Skorpió létedre légy toleránsabb a másképp gondolkodókkal, a környezetedben tapasztalt visszásságokon pedig lépj túl, ha nem érintenek közvetlenül. Ily módon nem csak kapcsolataid javulnak, hanem más téren is jelentős előrelépésre számíthatsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A magasabb felé törekvés és a szeretteid iránti elkötelezettség viaskodik benned. Most alkalmad nyílik arra, hogy egyensúlyba hozd e két - látszólag ellentétesen ható - erőt. Olyan munkahelyet találhatsz, illetve olyan tevékenységbe foghatsz, melynek eszmeisége minden tekintetben megfelel az értékrendednek. Valósággal megtáltosodsz, és lényegesen hatékonyabban végzed el feladataidat, mint a korábbiakban. Ily módon pedig nemcsak több időt tudsz a hozzád közel állókra fordítani, hanem lelkesedésed révén őket is feltöltheted energiával.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Állhatatosság és felelősségtudat határozza meg minden lépésedet. Pozitív visszajelzésekben nincs is hiány, olyannyira, hogy idővel akár függővé is válhatsz az elismeréstől. Emiatt hajlamos lehetsz a munkádat a szociális kapcsolataid elé helyezni. Az idén lehetőséged nyílik arra, hogy betöltsd az ily módon keletkezett érzelmi űrt - fordíts a korábbinál több időt és energiát szeretteidre. Visszajelzéseik sosem tapasztalt erővel töltenek majd fel, melynek birtokában még a hivatásodban is sikeresebb leszel.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Rosszul viseled az alá- és fölérendeltséget. Emiatt - dacára kiváló képességeidnek - időről időre akadnak hullámvölgyeid az élet valamennyi területén. Az idei évben a csillagoknak köszönhetően lehetőséged nyílik alkalmazkodóképességed és diplomáciai érzéked fejlesztésére. Fogadd el, hogy mindenki fölött és mindenki alatt van valaki. Tapasztalod majd, hogy ezáltal környezeted hozzád való viszonya is jelentős mértékben változik, így nemcsak sikeresebb, de boldogabb is leszel.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Igyekszel magad nélkülözhetetlenné tenni a környezetedben lévők számára. Együttérzéssel és megértéssel viseltetsz irántuk, és fáradságot nem kímélve sietsz a segítségükre - néha kéretlenül is. Ha viszont úgy érzed, nem méltányolják mindazt az áldozatot, amit értük hoztál, megsértődsz, depresszióba esel, ami sem neked, sem a körülötted lévőknek nem jó. Most elsajátíthatod a lehatárolódás képességét - időről időre mondj nemet, és törődj legalább annyit magaddal, mint másokkal.

OLVASD EL EZT IS!

euro lead
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Nagy 2010-es pénzhoroszkóp

kinai lead
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Nagy 2010-es kínai horoszkóp

karrier horoszkop lead
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

2010-es karrierhoroszkóp

lead hugh
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Sztárok a Mérleg jegyében

lead scarlett
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Sztárok a Skorpió jegyében

Ezt is szeretjük