15 sztár a Tigris jegyében
Nézd meg, mely hírességek születtek a kínai horoszkóp szerint a Tigris jegyében!

Dia

Demi Moore Demetria Guynes néven született, 1962. november 11-én. Demi pályafutása egy híres kórházsorozatban, a General Hospitalban kezdődött. Jó néhány jelentéktelen szerepet eljátszott, mire elnyerte a Ghost című filmben a főszerepet, a romantikus alkotás pedig elsöprő sikert aratott.Kapcsolódó hír:Demi Moore smink nélkül csak egy átlagos háziasszony »

Demi Moore

Demetria Guynes néven született, 1962. november 11-én. Demi pályafutása egy híres kórházsorozatban, a General Hospitalban kezdődött. Jó néhány jelentéktelen szerepet eljátszott, mire elnyerte a Ghost című filmben a főszerepet, a romantikus alkotás pedig elsöprő sikert aratott.

Kapcsolódó hír:
Demi Moore smink nélkül csak egy átlagos háziasszony »

Dia

Leonardo DiCaprio A Tigris jegyű sztár 1974. november 11-én született Los Angelesben. Első filmszerepét 1991-ben kapta a Rémecskék című B-horror harmadik részében, ám nem sokáig kellett ehhez hasonló kétes színvonalú alkotásokban szerepelnie.Kapcsolódó cikk:Hány nőt vitt ágyba Leonardo DiCaprio? »

Leonardo DiCaprio

A Tigris jegyű sztár 1974. november 11-én született Los Angelesben. Első filmszerepét 1991-ben kapta a Rémecskék című B-horror harmadik részében, ám nem sokáig kellett ehhez hasonló kétes színvonalú alkotásokban szerepelnie.

Kapcsolódó cikk:
Hány nőt vitt ágyba Leonardo DiCaprio? »

Dia

Jodie Foster 1962. novemberében született. Háromévesen már reklámfilmekben szerepelt, és tízévesen megkapta első főszerepét is: a Napóleon és Samantha című Disney-filmben játszott főhősnőt Michael Douglas mellett. 14 évesen pedig első Oscar-jelölését is megkapta a Taxisofőrért.

Jodie Foster

1962. novemberében született. Háromévesen már reklámfilmekben szerepelt, és tízévesen megkapta első főszerepét is: a Napóleon és Samantha című Disney-filmben játszott főhősnőt Michael Douglas mellett. 14 évesen pedig első Oscar-jelölését is megkapta a Taxisofőrért.

Dia

Jon Bon Jovi A sztár 1962-es születésű. A világhírű énekes példás családapa: egykori középiskolai szerelmével - Dorothea Rose Hurleyvel - közösen nevelik négy gyermeküket.

Jon Bon Jovi

A sztár 1962-es születésű. A világhírű énekes példás családapa: egykori középiskolai szerelmével - Dorothea Rose Hurleyvel - közösen nevelik négy gyermeküket.

Dia

Victoria Beckham Az 1974-es születésű sztár 1993 márciusában jelentkezett a The Stage magazin hirdetésére, amiben táncolni és énekelni tudó, okos és ambiciózus lányokat kerestek. 1994-ben ő is tagja lett a Spice Girlsnek.Kapcsolódó hír:Fotó! Victoria Beckham keble napról napra kisebb »

Victoria Beckham

Az 1974-es születésű sztár 1993 márciusában jelentkezett a The Stage magazin hirdetésére, amiben táncolni és énekelni tudó, okos és ambiciózus lányokat kerestek. 1994-ben ő is tagja lett a Spice Girlsnek.

Kapcsolódó hír:
Fotó! Victoria Beckham keble napról napra kisebb »

Dia

Chuck Berry 1926-ban született Missouriban. A rock ’n’ roll kirobbanása sztárrá emelte: megőrült érte a közönség, lemezeit milliók vették. Nagy hatást gyakorolt az utána következő nemzedékekre: többen utánozták, például Angus Young az AC/DC, és Keith Richards a Rolling Stones gitárosa is.

Chuck Berry

1926-ban született Missouriban. A rock ’n’ roll kirobbanása sztárrá emelte: megőrült érte a közönség, lemezeit milliók vették. Nagy hatást gyakorolt az utána következő nemzedékekre: többen utánozták, például Angus Young az AC/DC, és Keith Richards a Rolling Stones gitárosa is.

Dia

Sheryl Crow A világhírű énekesnő nevét legtöbben a Tomorrow Never Dies, a You’re My Favourite Mistake című dalokkal kötik össze. Pedig ezeken kívül is számtalan - jó értelemben - nem slágerlistás dala íródott, érdemes kicsit elmélyülni munkásságában. 1962-ben született.Kapcsolódó cikk:A 6 legerotikusabb album, ha összebújnátok »

Sheryl Crow

A világhírű énekesnő nevét legtöbben a Tomorrow Never Dies, a You’re My Favourite Mistake című dalokkal kötik össze. Pedig ezeken kívül is számtalan - jó értelemben - nem slágerlistás dala íródott, érdemes kicsit elmélyülni munkásságában. 1962-ben született.

Kapcsolódó cikk:
A 6 legerotikusabb album, ha összebújnátok »

Dia

Megan Fox Mikaela Banes karakterének nemcsak hírnevét köszönheti, hanem busás gázsiját is. A Transformers első részének teljes bevétele meghaladta a 700 millió dollárt, míg a második rész több mint 800 milliós hasznot hozott. A színésznő 1986-ban született a Tigris jegyében.Kapcsolódó hír:Íme Megan Fox fényűző luxusháza »

Megan Fox

Mikaela Banes karakterének nemcsak hírnevét köszönheti, hanem busás gázsiját is. A Transformers első részének teljes bevétele meghaladta a 700 millió dollárt, míg a második rész több mint 800 milliós hasznot hozott. A színésznő 1986-ban született a Tigris jegyében.

Kapcsolódó hír:
Íme Megan Fox fényűző luxusháza »

Dia

Tom Cruise Thomas Cruise Mapother IV néven látta meg a napvilágot 1962-ben. A ’80-as években a Top Gun, a Paul Newman főszereplésével készült A pénz színe, valamint a Francis Ford Coppola rendezte Kívülállók című filmekkel alapozta meg a karrierjét.Kapcsolódó hír:Váratlanul adta be a válási papírokat Tom Cruise »

Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV néven látta meg a napvilágot 1962-ben. A ’80-as években a Top Gun, a Paul Newman főszereplésével készült A pénz színe, valamint a Francis Ford Coppola rendezte Kívülállók című filmekkel alapozta meg a karrierjét.

Kapcsolódó hír:
Váratlanul adta be a válási papírokat Tom Cruise »

Dia

Penélope Cruz Penélope Cruz Sanchez Madridban született 1974 áprilisában. 17 évesen a Sonka, sonka című filmben kapott szerepet, egy évre rá pedig a Belle Epoque-ban, mellyel óriási sikert aratott Spanyolországban, és amely kikövezte az útját Hollywoodba.Kapcsolódó hír:Túl szűk bikinibe bújt a fülig szerelmes Penélope Cruz »

Penélope Cruz

Penélope Cruz Sanchez Madridban született 1974 áprilisában. 17 évesen a Sonka, sonka című filmben kapott szerepet, egy évre rá pedig a Belle Epoque-ban, mellyel óriási sikert aratott Spanyolországban, és amely kikövezte az útját Hollywoodba.

Kapcsolódó hír:
Túl szűk bikinibe bújt a fülig szerelmes Penélope Cruz »

Dia

Robbie Williams A Take That a Beatles óta a legsikeresebb fiúcsapat volt Nagy-Britanniában. Robbie Williams 1995-ben lépett ki az együttesből és szólókarrierje robbanásszerűen ívelt felfelé. Azóta azt is tudjuk, hogy nem csak jóképű, de tehetséges is.Kapcsolódó hír:Tökös macsóvá koplalta magát Robbie Williams »

Robbie Williams

A Take That a Beatles óta a legsikeresebb fiúcsapat volt Nagy-Britanniában. Robbie Williams 1995-ben lépett ki az együttesből és szólókarrierje robbanásszerűen ívelt felfelé. Azóta azt is tudjuk, hogy nem csak jóképű, de tehetséges is.

Kapcsolódó hír:
Tökös macsóvá koplalta magát Robbie Williams »

Dia

Alanis Morisette Az 1974-es születésű énekesnő nem csak nagyszerű lemezeivel, zűrös magánéletével is újra meg újra reflektorfénybe kerül. A hétszeres Grammy-díjas popsztár Howard Stern műsorában nyíltan beszélt arról, hogy fiatalabb éveiben volt egy időszaka, amikor leszbikus románcok egész sorozata követte egymást.Kapcsolódó cikk:4 leszbikus sztár, akiről sosem gondoltad volna »

Alanis Morisette

Az 1974-es születésű énekesnő nem csak nagyszerű lemezeivel, zűrös magánéletével is újra meg újra reflektorfénybe kerül. A hétszeres Grammy-díjas popsztár Howard Stern műsorában nyíltan beszélt arról, hogy fiatalabb éveiben volt egy időszaka, amikor leszbikus románcok egész sorozata követte egymást.

Kapcsolódó cikk:
4 leszbikus sztár, akiről sosem gondoltad volna »

Dia

Jon Voight A világhírű színésznő, Angelina Jolie édesapja 1938-ban született. Pályája során olyan remek alkotásokban játszott, mint az 1969-es Éjféli Cowboy, vagy az 1978-as Hazatérés, amiért Oscart-díjat vehetett át.Kapcsolódó galéria:Ilyen volt, ilyen lett Angelina Jolie »

Jon Voight

A világhírű színésznő, Angelina Jolie édesapja 1938-ban született. Pályája során olyan remek alkotásokban játszott, mint az 1969-es Éjféli Cowboy, vagy az 1978-as Hazatérés, amiért Oscart-díjat vehetett át.

Kapcsolódó galéria:
Ilyen volt, ilyen lett Angelina Jolie »

Dia

Paula Abdul Paula Abdul pompomlányból lett híres koreográfus, miközben három saját albumot is kiadott. Ám jelenleg leginkább a szépészeti beavatkozások esztétikusnak nem nevezhető következménye miatt szerepel az újságokban. 1962-ben született a Tigris jegyében.Kapcsolódó hír:Behorpadt a tévésztár melle a sok plasztikától »

Paula Abdul

Paula Abdul pompomlányból lett híres koreográfus, miközben három saját albumot is kiadott. Ám jelenleg leginkább a szépészeti beavatkozások esztétikusnak nem nevezhető következménye miatt szerepel az újságokban. 1962-ben született a Tigris jegyében.

Kapcsolódó hír:
Behorpadt a tévésztár melle a sok plasztikától »

Dia

Marilyn Monroe Norma Jeane Mortenson néven született 1926-ban. Golden Globe-díjas színésznő  és szexszimbólum volt - 1953-ban ő volt a Playboy első címlaplánya. 1962-ben hunyt el, máig tisztáztalan körülmények között - ám mítosza azóta sem halványodott. Kapcsolódó hír: Marilyn Monroe utolsó fotói »

Marilyn Monroe

Norma Jeane Mortenson néven született 1926-ban. Golden Globe-díjas színésznő  és szexszimbólum volt - 1953-ban ő volt a Playboy első címlaplánya. 1962-ben hunyt el, máig tisztáztalan körülmények között - ám mítosza azóta sem halványodott.

Kapcsolódó hír:
Marilyn Monroe utolsó fotói »
Blog.hu ajánló
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: