15 sztár a Sárkány jegyében
Nézd meg, a kínai horoszkóp szerint mely hírességek születtek a Sárkány jegyében!

Dia

Sandra Bullock Az 1964-es születésű színésznő 1995-ben két filmben is főszerepet játszott: A hálózat csapdájában, illetve az Aludj csak, én álmodom című filmekben Sandra maradandó emlékeket hagyott a közönségben, és egy Golden Globe-jelölést is kiérdemelt.Kapcsolódó hír:Sosem cserélné le apró melleit Sandra Bullock »

Sandra Bullock

Az 1964-es születésű színésznő 1995-ben két filmben is főszerepet játszott: A hálózat csapdájában, illetve az Aludj csak, én álmodom című filmekben Sandra maradandó emlékeket hagyott a közönségben, és egy Golden Globe-jelölést is kiérdemelt.

Kapcsolódó hír:
Sosem cserélné le apró melleit Sandra Bullock »

Dia

John Lennon A felejthetetlen művész 1940. október 9-én látta meg a napvilágot. A 20. század egyik legnagyobb hatású zenésze nem csupán szerzeményeiről volt híres: a vietnami háború egyik legnagyobb ellenzője volt. 1980-ban gyilkolta meg Mark David Chapman - tettét sokan politikai összeesküvésként értelmezték.  Kapcsolódó hír: John Lennon utolsó fotója »

John Lennon

A felejthetetlen művész 1940. október 9-én látta meg a napvilágot. A 20. század egyik legnagyobb hatású zenésze nem csupán szerzeményeiről volt híres: a vietnami háború egyik legnagyobb ellenzője volt. 1980-ban gyilkolta meg Mark David Chapman - tettét sokan politikai összeesküvésként értelmezték.

Kapcsolódó hír:
John Lennon utolsó fotója »

Dia

Russel Crowe  Kevesen tudják az Oscar-díjas színészről, hogy a nyolcvanas évek során Russ Le Roq művésznéven egy rock & roll bandában lépett fel, első színházi szerepét pedig 1986-ban kapta a Rocky Horror Picture Show előadásában. 1964-ben született a Sárkány jegyében.

Russel Crowe

Kevesen tudják az Oscar-díjas színészről, hogy a nyolcvanas évek során Russ Le Roq művésznéven egy rock & roll bandában lépett fel, első színházi szerepét pedig 1986-ban kapta a Rocky Horror Picture Show előadásában. 1964-ben született a Sárkány jegyében.

Dia

Alicia Silverstone A szőke színésznő 1976 októberében született. Már hatévesen a kamerák előtt állt gyerekmodellként, később a Spinédzserek és a Batman és Robin című filmekből vált ismertté.  Kapcsolódó hír: Iszonyúan pattanásos smink nélkül a szőke sztár »

Alicia Silverstone

A szőke színésznő 1976 októberében született. Már hatévesen a kamerák előtt állt gyerekmodellként, később a Spinédzserek és a Batman és Robin című filmekből vált ismertté.

Kapcsolódó hír:
Iszonyúan pattanásos smink nélkül a szőke sztár »

Dia

Matt Dillon  1979-ben Dillon is szerepet kapott az Over the Edge című filmben. Az alkotást csak limitált kópiaszámon vetítették a mozik, ám ennek a filmnek köszönhetően a következő évben több ajánlatot is kapott: a Little Darlings című tini-szexkomédiában, valamint a valamivel komolyabb hangvételű My Bodyguardban is szerepelhett. 1964-ben született a Sárkány jegyében.

Matt Dillon

1979-ben Dillon is szerepet kapott az Over the Edge című filmben. Az alkotást csak limitált kópiaszámon vetítették a mozik, ám ennek a filmnek köszönhetően a következő évben több ajánlatot is kapott: a Little Darlings című tini-szexkomédiában, valamint a valamivel komolyabb hangvételű My Bodyguardban is szerepelhett. 1964-ben született a Sárkány jegyében.

Dia

Courteney Cox  A világhírű színésznő 1964-ben született a Sárkány jegyében. Pályáját olyan felejthető mozikkal kezdte, mint a Masters of the Universe, a Selyemgubó vagy a Kék sivatag. Az igazi sikert az 1994-es Ace Ventura, majd az ezt követő Jóbarátok széria hozta meg számára.Kapcsolódó hír:Egyre merészebben vetkőzik Courteney Cox »

Courteney Cox

A világhírű színésznő 1964-ben született a Sárkány jegyében. Pályáját olyan felejthető mozikkal kezdte, mint a Masters of the Universe, a Selyemgubó vagy a Kék sivatag. Az igazi sikert az 1994-es Ace Ventura, majd az ezt követő Jóbarátok széria hozta meg számára.

Kapcsolódó hír:
Egyre merészebben vetkőzik Courteney Cox »

Dia

Gregory Peck Az 1916-os születésű szívtipró karrierje már a negyvenes években elindult, de a népszerűséget és az Oscar-díjat csak az 1962-es Római vakáció hozta meg neki. A 191 centi magas, erős és szédületesen jóképű színészt az ég is hősszerepre teremtette. 2003-ban hunyt el.Kapcsolódó cikk:Minden idők 10 legellenállhatatlanabb filmes szívtiprója »

Gregory Peck

Az 1916-os születésű szívtipró karrierje már a negyvenes években elindult, de a népszerűséget és az Oscar-díjat csak az 1962-es Római vakáció hozta meg neki. A 191 centi magas, erős és szédületesen jóképű színészt az ég is hősszerepre teremtette. 2003-ban hunyt el.

Kapcsolódó cikk:
Minden idők 10 legellenállhatatlanabb filmes szívtiprója »

Dia

Elle MacPhersonAz 1964-es születésű szőkeség 17 évesen úgy döntött a Sydney-i Egyetem jogi karára jelentkezik. A beiratkozás előtt egy évvel azonban Amerikába utazott, hogy modellkedéssel teremtse elő a borsos tandíjat. Talán maga sem gondolta, hogy micsoda pályafutás előtt áll. New Yorkban azonnal szerződést kötött vele a Click Modell ügynökség – ezzel pedig egy 25 éves együttműködés vette kezdetét.

Elle MacPherson

Az 1964-es születésű szőkeség 17 évesen úgy döntött a Sydney-i Egyetem jogi karára jelentkezik. A beiratkozás előtt egy évvel azonban Amerikába utazott, hogy modellkedéssel teremtse elő a borsos tandíjat. Talán maga sem gondolta, hogy micsoda pályafutás előtt áll. New Yorkban azonnal szerződést kötött vele a Click Modell ügynökség – ezzel pedig egy 25 éves együttműködés vette kezdetét.

Dia

Al Pacino 1940 áprilisában született Bronxban. A hetvenes években olyan elsőrangú alkotásokban szerepelt, mint a Serpico, és teljesítményéről a kritikusok is elismerően nyilatkoztak. A nyolcvanas években a felejthetetlen A sebhelyesarcú című film főszerepére kérték fel, melyben egy kubai bevándorlót alakított. Kapcsolódó galéria: Al Pacino élete képekben »

Al Pacino

1940 áprilisában született Bronxban. A hetvenes években olyan elsőrangú alkotásokban szerepelt, mint a Serpico, és teljesítményéről a kritikusok is elismerően nyilatkoztak. A nyolcvanas években a felejthetetlen A sebhelyesarcú című film főszerepére kérték fel, melyben egy kubai bevándorlót alakított.

Kapcsolódó galéria:
Al Pacino élete képekben »

Dia

Raquel Welch A hatvanas években mindenki odavolt Raquel Welch szexuális kisugárzásáért, köszönhetően az olyan moziknak, mint a Tündéri nők, a Világ legősibb mestersége vagy az 1973-as Három testőr. Pedig a sztár sosem volt hajlandó meztelenül mutatkozni a vásznon. 1940-ben született a Sárkány jegyében.

Raquel Welch

A hatvanas években mindenki odavolt Raquel Welch szexuális kisugárzásáért, köszönhetően az olyan moziknak, mint a Tündéri nők, a Világ legősibb mestersége vagy az 1973-as Három testőr. Pedig a sztár sosem volt hajlandó meztelenül mutatkozni a vásznon. 1940-ben született a Sárkány jegyében.

Dia

David Hasselhoff Az 1952-es születésű hírességet a nyolcvanas években ismerhettük meg a Knight Rider című sorozat Michaeljeként. Később pedig a Baywatch című sorozatban csodálhattuk meg dús mellszőrzetét és piros úszónadrágját. Kapcsolódó hír: Kórházba szállították a holtrészeg Hasselhoffot »

David Hasselhoff

Az 1952-es születésű hírességet a nyolcvanas években ismerhettük meg a Knight Rider című sorozat Michaeljeként. Később pedig a Baywatch című sorozatban csodálhattuk meg dús mellszőrzetét és piros úszónadrágját.

Kapcsolódó hír:
Kórházba szállították a holtrészeg Hasselhoffot »

Dia

Nicolas Cage Az 1964-es születésű Cage a nyolcvanas évek végén már szupersztárnak számított köszönhetően az Arizónai ördögfióka és a Veszett a világ sikerének. Előbbiben szeretetre méltó boltrablót formált meg, David Lynch különös road movie-jában pedig egy börtönből frissen szabadult bűnözőt.Kapcsolódó hír:Brutálisan szétszabták a nőfaló Nicolas Cage arcát »

Nicolas Cage

Az 1964-es születésű Cage a nyolcvanas évek végén már szupersztárnak számított köszönhetően az Arizónai ördögfióka és a Veszett a világ sikerének. Előbbiben szeretetre méltó boltrablót formált meg, David Lynch különös road movie-jában pedig egy börtönből frissen szabadult bűnözőt.

Kapcsolódó hír:
Brutálisan szétszabták a nőfaló Nicolas Cage arcát »

Dia

Faye Dunaway 1941-ben született a Sárkány jegyében. Első filmszerepét 1967-ben kapta. Ugyanebben az évben játszotta el az útonálló Bonnie Parkert Arthur Penn Bonnie és Clyde-jában. A golyózáporos és megdöbbentően erőszakos alkotásban látható alakításért méltán jelölték a legjobb női főszereplő Oscar-díjára.

Faye Dunaway

1941-ben született a Sárkány jegyében. Első filmszerepét 1967-ben kapta. Ugyanebben az évben játszotta el az útonálló Bonnie Parkert Arthur Penn Bonnie és Clyde-jában. A golyózáporos és megdöbbentően erőszakos alkotásban látható alakításért méltán jelölték a legjobb női főszereplő Oscar-díjára.

Dia

Keanu Reeves A kilencvenes években Az Otthonom, Idaho című alkotásban egy homoszexuális fiút alakított, Francis Ford Coppola Drakulájában Jonathan Harker bőrébe bújt, a Féktelenülben pedig buszsofőrként is bemutatkozott. 1964-ben született a Sárkány jegyében.Kapcsolódó cikk:Ilyen volt, ilyen lett: Keanu Reeves »

Keanu Reeves

A kilencvenes években Az Otthonom, Idaho című alkotásban egy homoszexuális fiút alakított, Francis Ford Coppola Drakulájában Jonathan Harker bőrébe bújt, a Féktelenülben pedig buszsofőrként is bemutatkozott. 1964-ben született a Sárkány jegyében.

Kapcsolódó cikk:
Ilyen volt, ilyen lett: Keanu Reeves »

Dia

Dan Aykroyd Az amerikai színész, forgatókönyvíró, producer, komikus 1952-ben született a Sárkány jegyében. A magyar mozirajongól leginkább a Szellemírtók és a My Girl című filmekből ismerhetik. Pályája eddigi egyetlen Oscar-jelölését a Miss Daisy sofőrjében nyújtott alakításáért kapta.Kapcsolódó hír:Íme Dan Aykroyd luxuslakása kívülről-belülről »

Dan Aykroyd

Az amerikai színész, forgatókönyvíró, producer, komikus 1952-ben született a Sárkány jegyében. A magyar mozirajongól leginkább a Szellemírtók és a My Girl című filmekből ismerhetik. Pályája eddigi egyetlen Oscar-jelölését a Miss Daisy sofőrjében nyújtott alakításáért kapta.

Kapcsolódó hír:
Íme Dan Aykroyd luxuslakása kívülről-belülről »
Blog.hu ajánló
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: