15 sztár a Patkány jegyében
Nézz meg 15 hírességet, akik a kínai horoszkóp szerint a Patkány jegyében látták meg a napvilágot!

Dia

Geri Halliwell Halliwell 1972-ben született Watfordban. A Spice Girs egykori üdvöskéje egyéb más karitatív tevékenysége mellett az ENSZ Népesedési Alapjának jótékonysági nagyköveteként küzd a Nepálban élő anyák jogaiért.Kapcsolódó cikk:Így néznek ki most a Spice Girls tagjai »

Geri Halliwell

Halliwell 1972-ben született Watfordban. A Spice Girs egykori üdvöskéje egyéb más karitatív tevékenysége mellett az ENSZ Népesedési Alapjának jótékonysági nagyköveteként küzd a Nepálban élő anyák jogaiért.

Kapcsolódó cikk:
Így néznek ki most a Spice Girls tagjai »

Dia

Ben Affleck 1972-ben született Kaliforniában. Jennifer Garnerrel, akit a magyar nézők leginkább az Alias sorozat szexi kémeként ismerhetnek, a Daredevil forgatásán találkozott. Kilenc hónap randizgatás után a Karib-szigeteken házasodtak össze 2005 júniusában.Kapcsolódó cikk:A világ 10 legszexibb pasija »

Ben Affleck

1972-ben született Kaliforniában. Jennifer Garnerrel, akit a magyar nézők leginkább az Alias sorozat szexi kémeként ismerhetnek, a Daredevil forgatásán találkozott. Kilenc hónap randizgatás után a Karib-szigeteken házasodtak össze 2005 júniusában.

Kapcsolódó cikk:
A világ 10 legszexibb pasija »

Dia

David Duchovny 1960-ban látta meg a napvilágot New Yorkban. Az X-aktákból ismert sármos FBI ügynök 2008 nyarán önként jelentkezett egy klinikára kezelhetetlen szexfüggősége miatt. Azóta állítólag rendben van a házassága Tea Leonival.Kapcsolódó cikk:Hollywood legpikánsabb szextitkai leleplezve »

David Duchovny

1960-ban látta meg a napvilágot New Yorkban. Az X-aktákból ismert sármos FBI ügynök 2008 nyarán önként jelentkezett egy klinikára kezelhetetlen szexfüggősége miatt. Azóta állítólag rendben van a házassága Tea Leonival.

Kapcsolódó cikk:
Hollywood legpikánsabb szextitkai leleplezve »

Dia

Avril Lavigne 1984. szeptember 27-én született Kanadában. A Patkány jegyű híresség első lemeze 16 millió példányban kelt el, a másodikat 8 millióan vették meg, legutóbbi albuma pedig átlépte az ötmillió eladott példányt.  Kapcsolódó cikk: Smink nélkül csúf kisegér Avril Lavigne »

Avril Lavigne

1984. szeptember 27-én született Kanadában. A Patkány jegyű híresség első lemeze 16 millió példányban kelt el, a másodikat 8 millióan vették meg, legutóbbi albuma pedig átlépte az ötmillió eladott példányt.

Kapcsolódó cikk:
Smink nélkül csúf kisegér Avril Lavigne »

Dia

Samuel L. Jackson Az egykor kokainfüggő színész különös szokása, hogy minden filmjét megnézi a moziban, sőt még a filmes karaktereiről mintázott játékfigurákat is gyűjti. 1948-ban született Washingtonban a Patkány jegyében.

Samuel L. Jackson

Az egykor kokainfüggő színész különös szokása, hogy minden filmjét megnézi a moziban, sőt még a filmes karaktereiről mintázott játékfigurákat is gyűjti. 1948-ban született Washingtonban a Patkány jegyében.

Dia

Sean Penn 1960. augusztus 17-én született Santa Monicában. Filmes karrierje a nyolcvanas évek elején indult be, első szerepét a Takarodó című drámában kapta, majd egy évvel később a Változó világban játszotta el a füves Jeff Spicolit, alakítását pedig imádták a nézők.  Kapcsolódó galéria: Ilyen volt, ilyen lett, Sean Penn »

Sean Penn

1960. augusztus 17-én született Santa Monicában. Filmes karrierje a nyolcvanas évek elején indult be, első szerepét a Takarodó című drámában kapta, majd egy évvel később a Változó világban játszotta el a füves Jeff Spicolit, alakítását pedig imádták a nézők.

Kapcsolódó galéria:
Ilyen volt, ilyen lett, Sean Penn »

Dia

Katie Melua 1984-ben született Grúziában. A tehetséges énekesnő jegyzi azt a koncertet, amelyet ma a legmélyebben előadottként tartanak számon. 2006. október 1-jén Norvégia partjaitól távol, az Északi-tenger mélyén található Troll olajfúró legnagyobb csarnokában örvendeztette meg zenéjével az ott dolgozókat - 303 méter mélyen a tengerszint alatt!Kapcsolódó cikk:5 furcsa Guinness-rekord »

Katie Melua

1984-ben született Grúziában. A tehetséges énekesnő jegyzi azt a koncertet, amelyet ma a legmélyebben előadottként tartanak számon. 2006. október 1-jén Norvégia partjaitól távol, az Északi-tenger mélyén található Troll olajfúró legnagyobb csarnokában örvendeztette meg zenéjével az ott dolgozókat - 303 méter mélyen a tengerszint alatt!

Kapcsolódó cikk:
5 furcsa Guinness-rekord »

Dia

Ursula Andress A svájci színésznőt az első James Bond-film, az 1962-es Dr. No tette a hatvanas évek egyik legnépszerűbb szexszimbólumává, ő testesítette meg ugyanis Honey Ridert, a filmtörténet első Bond-lányát. 1936-ban született a Patkány jegyében.Kapcsolódó cikk:Az elmúlt 50 év legdögösebb szexszimbólumai »

Ursula Andress

A svájci színésznőt az első James Bond-film, az 1962-es Dr. No tette a hatvanas évek egyik legnépszerűbb szexszimbólumává, ő testesítette meg ugyanis Honey Ridert, a filmtörténet első Bond-lányát. 1936-ban született a Patkány jegyében.

Kapcsolódó cikk:
Az elmúlt 50 év legdögösebb szexszimbólumai »

Dia

Hugh Grant A sármos angol színész 1960-ban született Londonban. A kilencvenes évek romantikus filmjeinek koronázatlan királya mára igencsak megöregedett. Ráncai elmélyültek, haja őszesbe fordult, és hát a szeme alatti táskák sem lettek kisebbek. De azért még mindig szeretjük!Kapcsolódó cikk:Alaposan megvénült Hugh Grant »

Hugh Grant

A sármos angol színész 1960-ban született Londonban. A kilencvenes évek romantikus filmjeinek koronázatlan királya mára igencsak megöregedett. Ráncai elmélyültek, haja őszesbe fordult, és hát a szeme alatti táskák sem lettek kisebbek. De azért még mindig szeretjük!

Kapcsolódó cikk:
Alaposan megvénült Hugh Grant »

Dia

Jude Law 1972. december 29-én született Dél-London Lewisham nevű kerületében. Színházi karrierje 1987-ben kezdődött a National Youth Music Theatre-ben, tehetségének köszönhetően pedig még az évtized végén sikerült elismerésre és hírnévre szert tennie.Kapcsolódó cikk:Ilyen volt, ilyen lett: Jude Law »

Jude Law

1972. december 29-én született Dél-London Lewisham nevű kerületében. Színházi karrierje 1987-ben kezdődött a National Youth Music Theatre-ben, tehetségének köszönhetően pedig még az évtized végén sikerült elismerésre és hírnévre szert tennie.

Kapcsolódó cikk:
Ilyen volt, ilyen lett: Jude Law »

Dia

Donna Summer Albumaiból világszerte 130 millió példány gazdagította a zenebarátok gyűjteményét. Átütő sikert először a Love To Love You Baby című dalával aratott a hetvenes évek közepén, ami hazájában, az Egyesült Államokban szinte eksztatikus állapotba kergette a rajongókat. 1948-ban született a Patkány jegyében.Kapcsolódó cikk:Így néznek ki most a diszkó királynői »

Donna Summer

Albumaiból világszerte 130 millió példány gazdagította a zenebarátok gyűjteményét. Átütő sikert először a Love To Love You Baby című dalával aratott a hetvenes évek közepén, ami hazájában, az Egyesült Államokban szinte eksztatikus állapotba kergette a rajongókat. 1948-ban született a Patkány jegyében.

Kapcsolódó cikk:
Így néznek ki most a diszkó királynői »

Dia

Scarlett Johansson 1984. november 22-én született New Yorkban. Édesanyja, Melanie Sloan lengyel, apja, Karsten Johansson pedig dán bevándorló. Scarlett már fiatalon érdeklődést mutatott a színészet iránt, és számos darabban feltűnt, filmes karrierje pedig 1994-ben kezdődött a North című filmmel.Kapcsolódó hír:Állig felpolcolta melleit Scarlett Johansson »

Scarlett Johansson

1984. november 22-én született New Yorkban. Édesanyja, Melanie Sloan lengyel, apja, Karsten Johansson pedig dán bevándorló. Scarlett már fiatalon érdeklődést mutatott a színészet iránt, és számos darabban feltűnt, filmes karrierje pedig 1994-ben kezdődött a North című filmmel.

Kapcsolódó hír:
Állig felpolcolta melleit Scarlett Johansson »

Dia

Cameron Diaz 1972. augusztus 30-án született San Diegóban. A szőke szépségnek csupán neve árulkodik arról, hogy apja kubai bevándorló, külleme sokkal inkább az anyai germán-angol vért tükrözi. A kedélyes szőkeség egyébként amerikainak vallja magát, és saját elmondása szerint nem is igazán beszél spanyolul.Kapcsolódó hír:Szánalmasan szürke smink nélkül Cameron Diaz »

Cameron Diaz

1972. augusztus 30-án született San Diegóban. A szőke szépségnek csupán neve árulkodik arról, hogy apja kubai bevándorló, külleme sokkal inkább az anyai germán-angol vért tükrözi. A kedélyes szőkeség egyébként amerikainak vallja magát, és saját elmondása szerint nem is igazán beszél spanyolul.

Kapcsolódó hír:
Szánalmasan szürke smink nélkül Cameron Diaz »

Dia

Kathy Bates Az 1948-as születésű hölgy a hetvenes években kezdte pályafutását, és alkatának megfelelően elsősorban drámai szerepekben nyújtott kiemelkedő alakításokat. Oscar-díját az 1990-es Tortúra című filmért kapta, amit Stephen King azonos című hátborzongató regényéből forgattak.  Kapcsolódó cikk: Kövérek, rondák, mégis boldogok »

Kathy Bates

Az 1948-as születésű hölgy a hetvenes években kezdte pályafutását, és alkatának megfelelően elsősorban drámai szerepekben nyújtott kiemelkedő alakításokat. Oscar-díját az 1990-es Tortúra című filmért kapta, amit Stephen King azonos című hátborzongató regényéből forgattak.

Kapcsolódó cikk:
Kövérek, rondák, mégis boldogok »

Dia

Clark Gable Clark Gable-t, a Lázadás a Bountyn és az Elfújta a szél sztárját csaknem negyven évvel a halála után 1999-ben minden idők hetedik legjobb színészének választották. 1901-ben született a Patkány jegyében és 1960-ban hunyt el.

Clark Gable

Clark Gable-t, a Lázadás a Bountyn és az Elfújta a szél sztárját csaknem negyven évvel a halála után 1999-ben minden idők hetedik legjobb színészének választották. 1901-ben született a Patkány jegyében és 1960-ban hunyt el.
Ezt is szeretjük
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: