15 sztár a Nyúl jegyében
Nézd meg, mely hírességek születtek a kínai horoszkóp szerint a Nyúl jegyében!

Dia

Kate Winslet Katherine Elizabeth Winslet Angliában született 1975-ben, de Amerikában futott be fényes karriert. A Titanic című film női főszerepét 22 évesen játszotta el, és ennek köszönhetően a csúcson találta magát. Azóta a művészfilmeket választotta a szuperprodukciók helyett.Kapcsolódó hír:Sosem látott fotók a tini Kate Winsletről »

Kate Winslet

Katherine Elizabeth Winslet Angliában született 1975-ben, de Amerikában futott be fényes karriert. A Titanic című film női főszerepét 22 évesen játszotta el, és ennek köszönhetően a csúcson találta magát. Azóta a művészfilmeket választotta a szuperprodukciók helyett.

Kapcsolódó hír:
Sosem látott fotók a tini Kate Winsletről »

Dia

Sting 1951-ben Gordon Matthew Sumner néven látta meg a napvilágot az angliai Newcastle-ben. A Police zenekarral öt, szólóban tíz Grammy-díjat kapott pályája során.Kapcsolódó hír:„Felálltam az asztaltól, és az intenzíven ébredtem” »

Sting

1951-ben Gordon Matthew Sumner néven látta meg a napvilágot az angliai Newcastle-ben. A Police zenekarral öt, szólóban tíz Grammy-díjat kapott pályája során.

Kapcsolódó hír:
„Felálltam az asztaltól, és az intenzíven ébredtem” »

Dia

Gina Lollobrigida Luigina Lollobrigida néven látta meg a napvilágot 1927-ben az olaszországi Subiaco városában. 1947-ben jelentkezett a Miss Italy szépségversenyre, ahol harmadik helyezést ért el. Az ötvenes években  Hollywoodot is sikerült meghódítania, amiben nagy szerepet játszott az Afrika kincse, illetve a Salamon és Sába királynője című alkotások népszerűsége.Kapcsolódó hír:Így néz ki most Lollobrigida »

Gina Lollobrigida

Luigina Lollobrigida néven látta meg a napvilágot 1927-ben az olaszországi Subiaco városában. 1947-ben jelentkezett a Miss Italy szépségversenyre, ahol harmadik helyezést ért el. Az ötvenes években  Hollywoodot is sikerült meghódítania, amiben nagy szerepet játszott az Afrika kincse, illetve a Salamon és Sába királynője című alkotások népszerűsége.

Kapcsolódó hír:
Így néz ki most Lollobrigida »

Dia

Johnny Depp Hollywood egyik legszínesebb és legexcentrikusabb figuráját John Christopher Depp II néven anyakönyvezték 1963. június 9-én. Először rocksztár akart lenni, és különböző együttesekben próbálkozott. A zene iránti szenvedélye máig él - olyan világsztárok számain is közreműködött gitárosként, mint például az Oasis.

Johnny Depp

Hollywood egyik legszínesebb és legexcentrikusabb figuráját John Christopher Depp II néven anyakönyvezték 1963. június 9-én. Először rocksztár akart lenni, és különböző együttesekben próbálkozott. A zene iránti szenvedélye máig él - olyan világsztárok számain is közreműködött gitárosként, mint például az Oasis.

Dia

Whitney Houston Az 1963-as születésű világhírű énekesnő első Grammy-díját 1986-ban kapta a legjobb női popzenei előadó kategóriában. Karrierje ettől kezdve meredeken ívelt felfelé, ám az ezredforduló után élete drogfüggősége miatt a darabjaira hullott. A 2009-ben megjelent I Look to You című albummal azonban sikerült visszatérnie. Kapcsolódó hír: Kínosan beégett élő adásban Whitney Houston »

Whitney Houston

Az 1963-as születésű világhírű énekesnő első Grammy-díját 1986-ban kapta a legjobb női popzenei előadó kategóriában. Karrierje ettől kezdve meredeken ívelt felfelé, ám az ezredforduló után élete drogfüggősége miatt a darabjaira hullott. A 2009-ben megjelent I Look to You című albummal azonban sikerült visszatérnie.

Kapcsolódó hír:
Kínosan beégett élő adásban Whitney Houston »

Dia

Helen Hunt 1963-ban született a Nyúl jegyében. Első komolyabb szerepét az Előre a múltba című filmben játszotta el Nicolas Cage oldalán 1986-ban. Azóta több Golden Globe-díjat is begyűjtött, a Lesz ez még így se című filmért pedig 1998-ban átvehette az Oscart is. Kapcsolódó cikk: Fotók! 4+4 elképesztő sztárhasonmás »

Helen Hunt

1963-ban született a Nyúl jegyében. Első komolyabb szerepét az Előre a múltba című filmben játszotta el Nicolas Cage oldalán 1986-ban. Azóta több Golden Globe-díjat is begyűjtött, a Lesz ez még így se című filmért pedig 1998-ban átvehette az Oscart is.

Kapcsolódó cikk:
Fotók! 4+4 elképesztő sztárhasonmás »

Dia

Roger Moore Londonban született 1927-ben. Az 1973-as Élni és halni hagyni című filmben formálta meg először James Bondot, az ezt követő 12 év során pedig még hat alkalommal bújt a titkosügynök bőrébe. Ezzel az eredménnyel ő számít rekordernek a Bond-színészek közül.Kapcsolódó hír:Így néznek ki most James Bond megformálói »

Roger Moore

Londonban született 1927-ben. Az 1973-as Élni és halni hagyni című filmben formálta meg először James Bondot, az ezt követő 12 év során pedig még hat alkalommal bújt a titkosügynök bőrébe. Ezzel az eredménnyel ő számít rekordernek a Bond-színészek közül.

Kapcsolódó hír:
Így néznek ki most James Bond megformálói »

Dia

Tina Turner 1939-ben látta meg a napvilágot Anna Mae Bullock néven Nutbush városában. Rekedtes hangja és impulzív előadásmódja miatt kiérdemelte a Rock & Roll királynője címet - és nem mellékesen nyolc Grammy-díjat.Kapcsolódó hír:Tina Turner 70 évesen és plasztikázva is lenyűgöző »

Tina Turner

1939-ben látta meg a napvilágot Anna Mae Bullock néven Nutbush városában. Rekedtes hangja és impulzív előadásmódja miatt kiérdemelte a Rock & Roll királynője címet - és nem mellékesen nyolc Grammy-díjat.

Kapcsolódó hír:
Tina Turner 70 évesen és plasztikázva is lenyűgöző »

Dia

David Beckham A világhírű középpályás a Nyúl jegyében született 1975-ben. Elképesztően sikeres karrierje a Manchester Unitednél kezdődött 17 éves korában, ami azóta is töretlen. Jelenleg az AC Milanban játszik, de médiaszemélyiségként is nagy hírnévre tett szert. Kapcsolódó hír: Iszonyúan bepiált a Beckham házaspár »

David Beckham

A világhírű középpályás a Nyúl jegyében született 1975-ben. Elképesztően sikeres karrierje a Manchester Unitednél kezdődött 17 éves korában, ami azóta is töretlen. Jelenleg az AC Milanban játszik, de médiaszemélyiségként is nagy hírnévre tett szert.

Kapcsolódó hír:
Iszonyúan bepiált a Beckham házaspár »

Dia

Angelina Jolie Első szerepét 1993-ban játszotta a Cyborg 2 című filmben. Hamarosan színvonalasabb filmekben találta magát. Már 1997-ben Golden Globe-díjat kapott a George Wallace című életrajzi filmben nyújtott alakításáért. 1975-ben született a Nyúl jegyében.Kapcsolódó galéria:Ilyen volt, ilyen lett Angelina Jolie »

Angelina Jolie

Első szerepét 1993-ban játszotta a Cyborg 2 című filmben. Hamarosan színvonalasabb filmekben találta magát. Már 1997-ben Golden Globe-díjat kapott a George Wallace című életrajzi filmben nyújtott alakításáért. 1975-ben született a Nyúl jegyében.

Kapcsolódó galéria:
Ilyen volt, ilyen lett Angelina Jolie »

Dia

George MichaelGeorge Michael a Wham! nevű duó 1986-os felbomlását követő évben piacra dobta Faith című debütáló szólólemezét, mely óriási siker lett, jelenleg pedig már több mint húszmillió eladott példánynál tart világszerte. 1963-ban született a Nyúl jegyében.  Kapcsolódó cikk: 4 szupersztár sosem látott gyerekkori fotója »

George Michael

George Michael a Wham! nevű duó 1986-os felbomlását követő évben piacra dobta Faith című debütáló szólólemezét, mely óriási siker lett, jelenleg pedig már több mint húszmillió eladott példánynál tart világszerte. 1963-ban született a Nyúl jegyében.

Kapcsolódó cikk:
4 szupersztár sosem látott gyerekkori fotója »

Dia

Drew Barrymore Már 11 hónaposan a képernyőn virított egy tévéreklámban, kétesztendősen pedig a Sudden Love című tévéfilmben bukkant fel. Drew ötévesen már komolyabb szerepeket is kapott, a Változó állapotokban például William Hurt kislányát alakította. 1975-ben született a Nyúl jegyében.Kapcsolódó hír:Elképesztő változáson esett át Drew Barrymore »

Drew Barrymore

Már 11 hónaposan a képernyőn virított egy tévéreklámban, kétesztendősen pedig a Sudden Love című tévéfilmben bukkant fel. Drew ötévesen már komolyabb szerepeket is kapott, a Változó állapotokban például William Hurt kislányát alakította. 1975-ben született a Nyúl jegyében.

Kapcsolódó hír:
Elképesztő változáson esett át Drew Barrymore »

Dia

Robin Williams 1951-ben született Chicagóban. Nagyobb hírnévre az Egy úr az űrből című sorozat Nanu-Nanujaként tett szert, ekkor fedezte fel a legendás Robert Altman, aki azonnal rá is bízta az 1980-as Popeye című filmjének főszerepét. Habár a film hatalmasat bukott, Williams-et imádták a nézők, és innentől kezdve nem volt megállás, karrierje üstökösszerűen ívelt felfelé.

Robin Williams

1951-ben született Chicagóban. Nagyobb hírnévre az Egy úr az űrből című sorozat Nanu-Nanujaként tett szert, ekkor fedezte fel a legendás Robert Altman, aki azonnal rá is bízta az 1980-as Popeye című filmjének főszerepét. Habár a film hatalmasat bukott, Williams-et imádták a nézők, és innentől kezdve nem volt megállás, karrierje üstökösszerűen ívelt felfelé.

Dia

Ingrid Bergman 1915-ben született Svédországban, ahol közel egy tucat filmet forgatott fiatalkorában, mielőtt Hollywoodba költözött volna, ahol David O. Selznick producer is felfigyelt rá. Az ő révén játszhatta el a Casablanca női főszerepét, ami azonnal a negyvenes évek egyik legkeresettebb sztárjává tette. 1982-ben hunyt el. Kapcsolódó hír: 67. születésnapján hunyt el a színésznő »

Ingrid Bergman

1915-ben született Svédországban, ahol közel egy tucat filmet forgatott fiatalkorában, mielőtt Hollywoodba költözött volna, ahol David O. Selznick producer is felfigyelt rá. Az ő révén játszhatta el a Casablanca női főszerepét, ami azonnal a negyvenes évek egyik legkeresettebb sztárjává tette. 1982-ben hunyt el.

Kapcsolódó hír:
67. születésnapján hunyt el a színésznő »

Dia

Enrique Iglesias A Grammy-díjas spanyol énekes 1975-ben született a Nyúl jegyében. Több mint negyven millió eladott lemezzel hazája egyik legkedveltebb előadója. Az éneklés mellett zongorán és gitáron is játszik.

Enrique Iglesias

A Grammy-díjas spanyol énekes 1975-ben született a Nyúl jegyében. Több mint negyven millió eladott lemezzel hazája egyik legkedveltebb előadója. Az éneklés mellett zongorán és gitáron is játszik.
Blog.hu ajánló
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: