15 sztár a Ló jegyében
Tudj meg érdekességeket azokról a hírességekről, akik a kínai horoszkóp szerint a Ló jegyében születtek!

Dia

Kiefer Sutherland Szülei Donald Sutherland és Shirley Douglas színészházaspár. 1983 óta forgat filmeket, legnagyobb sikerét a 24 című akciófilm-sorozatban aratta. 1966-ban született a Ló jegyében. Kapcsolódó hír: Ciszta miatt műtik meg az ismert sorozatsztárt »

Kiefer Sutherland

Szülei Donald Sutherland és Shirley Douglas színészházaspár. 1983 óta forgat filmeket, legnagyobb sikerét a 24 című akciófilm-sorozatban aratta. 1966-ban született a jegyében.

Kapcsolódó hír:
Ciszta miatt műtik meg az ismert sorozatsztárt »

Dia

Ray Charles Az 1930-as születésű művész az ötvenes évek elejétől futószalagon gyártotta a slágereket. Magánélete viharos volt: hét feleségétől 12 gyermeke született. Még életében legendává vált, 2004-ben bekövetkezett halála előtt pedig átnézhette a pályájáról forgatott nagy sikerű film forgatókönyvét. Kapcsolódó cikk: Az 5 legszebb életrajzi ihletésű film »

Ray Charles

Az 1930-as születésű művész az ötvenes évek elejétől futószalagon gyártotta a slágereket. Magánélete viharos volt: hét feleségétől 12 gyermeke született. Még életében legendává vált, 2004-ben bekövetkezett halála előtt pedig átnézhette a pályájáról forgatott nagy sikerű film forgatókönyvét.

Kapcsolódó cikk:
Az 5 legszebb életrajzi ihletésű film »

Dia

Annie Lennox A Ló jegyében született híresség 1954-ben látta meg a napvilágot. A világhírű énekesnő 33 toplistás slágerrel, négy Grammy-díjjal, és 78 millió eladott lemezzel büszkélkedhet. Zenei pályafutását a Eurythmics nevű zenekarban kezdte 1977-ben.

Annie Lennox

A jegyében született híresség 1954-ben látta meg a napvilágot. A világhírű énekesnő 33 toplistás slágerrel, négy Grammy-díjjal, és 78 millió eladott lemezzel büszkélkedhet. Zenei pályafutását a Eurythmics nevű zenekarban kezdte 1977-ben.

Dia

Sean ConneryMióta feltűnt a mozivásznon, azóta számít szexszimbólumnak, nem véletlen, hogy hét alkalommal formálta meg a 007-es ügynököt. A People magazin 60 évesen választotta a legszexisebb élő férfinak. 2004-ben visszavonult, és azóta csak narrátorként tevékenykedik. 1930-ban született a Ló jegyében.Kapcsolódó cikk:Így néznek ki most James Bond megformálói »

Sean Connery

Mióta feltűnt a mozivásznon, azóta számít szexszimbólumnak, nem véletlen, hogy hét alkalommal formálta meg a 007-es ügynököt. A People magazin 60 évesen választotta a legszexisebb élő férfinak. 2004-ben visszavonult, és azóta csak narrátorként tevékenykedik. 1930-ban született a Ló jegyében.

Kapcsolódó cikk:
Így néznek ki most James Bond megformálói »

Dia

Denzel Washington 1954. december 28-án született a New York állambeli Mount Vernon városában. Színészi pályafutása 1977-ben kezdődött a Wilma című tévéfilmmel, első moziszerepét pedig 1981-ben játszhatta el Az én fekete fiamban.Kapcsolódó hír:Ilyen volt, ilyen lett: Denzel Washington »

Denzel Washington

1954. december 28-án született a New York állambeli Mount Vernon városában. Színészi pályafutása 1977-ben kezdődött a Wilma című tévéfilmmel, első moziszerepét pedig 1981-ben játszhatta el Az én fekete fiamban.

Kapcsolódó hír:
Ilyen volt, ilyen lett: Denzel Washington »

Dia

Cindy Crawford A szépséges modell 1966-ban látta meg a napvilágot. Pályafutásának sikerességéről pedig mindent elárul a tény, hogy ő az a modell a divat történetében, aki a legtöbb magazin címlapján pózolt.Kapcsolódó cikk:Már Cindy Crawford sem az a természetes szépség »

Cindy Crawford

A szépséges modell 1966-ban látta meg a napvilágot. Pályafutásának sikerességéről pedig mindent elárul a tény, hogy ő az a modell a divat történetében, aki a legtöbb magazin címlapján pózolt.

Kapcsolódó cikk:
Már Cindy Crawford sem az a természetes szépség »

Dia

James Dean Az ötvenes években a fiatal lányok nagy kedvence vitathatatlanul az 1933-as születésű James Dean volt. Az Édentől keletre sztárja nemcsak szerepeiben volt lázadó, magánéletében sem volt egyszerű eset. A színészt korai - 1955-ben bekövetkezett - halála valóságos ikonná tette, személyiségéből számtalan művész merített inspirációt. Kapcsolódó hír: A fiatalon elhunyt sztár utolsó fotói »

James Dean

Az ötvenes években a fiatal lányok nagy kedvence vitathatatlanul az 1933-as születésű James Dean volt. Az Édentől keletre sztárja nemcsak szerepeiben volt lázadó, magánéletében sem volt egyszerű eset. A színészt korai - 1955-ben bekövetkezett - halála valóságos ikonná tette, személyiségéből számtalan művész merített inspirációt.

Kapcsolódó hír:
A fiatalon elhunyt sztár utolsó fotói »

Dia

Kevin Costner Habár A farkasokkal táncoló epikus western több buktatót is magában rejtett, Costner vállalta el a rendezést és a főszerepet is. A film hét Oscar-díjat kapott – Costner pedig duplázott, megkapta a legjobb rendezés és a legjobb férfi főszereplő aranyszobrát is. A színész 1955-ben született a Ló jegyében.

Kevin Costner

Habár A farkasokkal táncoló epikus western több buktatót is magában rejtett, Costner vállalta el a rendezést és a főszerepet is. A film hét Oscar-díjat kapott – Costner pedig duplázott, megkapta a legjobb rendezés és a legjobb férfi főszereplő aranyszobrát is. A színész 1955-ben született a jegyében.

Dia

Janet Jackson 1966-ban született az Indiana államban található Gary városában, a Jackson-gyerekek közül elsőként. 1991-ben a Virgin Records-hoz igazolt át az énekesnő egy több millió dolláros szerződés fejében, amely a zenei világ egyik legjobban megfizetett előadójává avatta.Kapcsolódó hír:Janet Jackson közszemlére tette szétszabott műmellét »

Janet Jackson

1966-ban született az Indiana államban található Gary városában, a Jackson-gyerekek közül elsőként. 1991-ben a Virgin Records-hoz igazolt át az énekesnő egy több millió dolláros szerződés fejében, amely a zenei világ egyik legjobban megfizetett előadójává avatta.

Kapcsolódó hír:
Janet Jackson közszemlére tette szétszabott műmellét »

Dia

Jimi Hendrix A 20. század egyik legnagyobb hatású rockzenésze 1942-ben született Washingtonban. Pályája során olyan máig felejthetetlen dalokat alkotott, mint a Foxy Lady, a Hey Joe vagy a Purple Haze. Fiatalon hunyt el 1970-ben. Halálát feltehetőleg alkohol és gyógyszertúladagolás okozta.Kapcsolódó hír: Botrány a halott rocklegenda körül »

Jimi Hendrix

A 20. század egyik legnagyobb hatású rockzenésze 1942-ben született Washingtonban. Pályája során olyan máig felejthetetlen dalokat alkotott, mint a Foxy Lady, a Hey Joe vagy a Purple Haze. Fiatalon hunyt el 1970-ben. Halálát feltehetőleg alkohol és gyógyszertúladagolás okozta.

Kapcsolódó hír:
Botrány a halott rocklegenda körül »

Dia

John Travolta 1954-ben született New Jersey államban, első filmszerepét pedig a hamar feledésbe merült Az ördög esője című horrorfilmben kapta. Szupersztárt végül az 1977-es Szombat esti láz csinált belőle, amely a az évtized egyik legsikeresebb mozija lett.  Kapcsolódó hír: Megdöbbentően elhízott az egykor szívtipró színész »

John Travolta

1954-ben született New Jersey államban, első filmszerepét pedig a hamar feledésbe merült Az ördög esője című horrorfilmben kapta. Szupersztárt végül az 1977-es Szombat esti láz csinált belőle, amely a az évtized egyik legsikeresebb mozija lett.

Kapcsolódó hír:
Megdöbbentően elhízott az egykor szívtipró színész »

Dia

Rita Hayworth 1918-ban született a Ló jegyében, és a negyvenes évek egyik legfényesebben ragyogó filmcsillaga volt. Elsősorban a könnyebb műfajokban alkotott nagyot: olyan filmekkel véste be nevét a mozi történetébe, mint a Gilda vagy a Sanghaji asszony.

Rita Hayworth

1918-ban született a jegyében, és a negyvenes évek egyik legfényesebben ragyogó filmcsillaga volt. Elsősorban a könnyebb műfajokban alkotott nagyot: olyan filmekkel véste be nevét a mozi történetébe, mint a Gilda vagy a Sanghaji asszony.

Dia

Harrison Ford 1942-ben született Chicagóban. A hatvanas években nem sikerült befutnia a filmszakmában, ezért kitanulta az ácsmesterséget, hogy el tudja tartani feleségét és két gyermekét. Ennek végül sok mindent köszönhetett, többek között azt is, hogy a Doors együttes színpadjainak felállításában is közreműködhetett.Kapcsolódó hír:Harrison Ford: „Bevallom, a pénzért csinálom” »

Harrison Ford

1942-ben született Chicagóban. A hatvanas években nem sikerült befutnia a filmszakmában, ezért kitanulta az ácsmesterséget, hogy el tudja tartani feleségét és két gyermekét. Ennek végül sok mindent köszönhetett, többek között azt is, hogy a Doors együttes színpadjainak felállításában is közreműködhetett.

Kapcsolódó hír:
Harrison Ford: „Bevallom, a pénzért csinálom” »

Dia

Patrick Swayze 1952-ben született Houstonban. Néhány kevésbé emlékezetes alakítást leszámítva a szakmai áttörést az 1987-es Dirty Dancing hozta meg számára, majd az 1990-es Ghosttal már igazi szupersztár lett belőle. 2009 őszén hunyt el rákban.Kapcsolódó hír:Hosszú rákbetegség után elhunyt Patrick Swayze »

Patrick Swayze

1952-ben született Houstonban. Néhány kevésbé emlékezetes alakítást leszámítva a szakmai áttörést az 1987-es Dirty Dancing hozta meg számára, majd az 1990-es Ghosttal már igazi szupersztár lett belőle. 2009 őszén hunyt el rákban.

Kapcsolódó hír:
Hosszú rákbetegség után elhunyt Patrick Swayze »

Dia

Helena Bonham Carter Az egyébként csinos Oscar-díjas színésznőt pályája során számos bizarr szerep találta már meg. Így például ő volt a Harcosok klubja című filmben Marla vagy a Harry Potter-széria Bellatrixe. 1966-ban született a Ló jegyében.Kapcsolód cikk:Hollywood legszörnyűbb szemöldökei »

Helena Bonham Carter

Az egyébként csinos Oscar-díjas színésznőt pályája során számos bizarr szerep találta már meg. Így például ő volt a Harcosok klubja című filmben Marla vagy a Harry Potter-széria Bellatrixe. 1966-ban született a jegyében.

Kapcsolód cikk:
Hollywood legszörnyűbb szemöldökei »
Ezt is szeretjük
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: