15 sztár a Kecske jegyében
Nézd meg a kínai horoszkóp szerint a Kecske jegyében született sztárokat!

Dia

Ben Kingsley Az 1943-as születésű színész sok mindent elmondhat  magáról: jelölték már rangos kitüntetésekre és Málna-díjra is, 1983-ban Gandhi megformálásáért megkapta az Oscart, eljátszotta a korszak egyik legdrámaibb filmjének, a Schindler listájának mellékszerepét, sőt, a királynő 2001-ben lovaggá is ütötte.Kapcsolódó cikk:4 szívszorító, igaz történeten alapuló film »

Ben Kingsley

Az 1943-as születésű színész sok mindent elmondhat  magáról: jelölték már rangos kitüntetésekre és Málna-díjra is, 1983-ban Gandhi megformálásáért megkapta az Oscart, eljátszotta a korszak egyik legdrámaibb filmjének, a Schindler listájának mellékszerepét, sőt, a királynő 2001-ben lovaggá is ütötte.

Kapcsolódó cikk:
4 szívszorító, igaz történeten alapuló film »

Dia

Keith Richards  1943-ban született a Kecske jegyében. Saját bevallása szerint csak akkor betegszik meg, ha leáll a drogokkal. A legendás zenészt 2003-ban a Rolling Stone magazin A világ 100 legjobb gitárosa című számában tizediknek választotta meg.

Keith Richards

1943-ban született a Kecske jegyében. Saját bevallása szerint csak akkor betegszik meg, ha leáll a drogokkal. A legendás zenészt 2003-ban a Rolling Stone magazin A világ 100 legjobb gitárosa című számában tizediknek választotta meg.

Dia

Pamela Anderson 1967. július 1-én született a kanadai Ladysmith-ben. A Playboy magazin októberi számának borítóján pózolt először, 1990 februárjában pedig a hónap playmate-jének választották meg. Az ezt követő két évtizedben számos alkalommal vetkőzött le Hefner magazinjának kedvéért. Kapcsolódó hír: Pamela Anderson sosem volt még ilyen iszonyatosan csúf »

Pamela Anderson

1967. július 1-én született a kanadai Ladysmith-ben. A Playboy magazin októberi számának borítóján pózolt először, 1990 februárjában pedig a hónap playmate-jének választották meg. Az ezt követő két évtizedben számos alkalommal vetkőzött le Hefner magazinjának kedvéért.

Kapcsolódó hír:
Pamela Anderson sosem volt még ilyen iszonyatosan csúf »

Dia

Mel Gibson 1956-ban született a Kecske jegyében. Legtöbben a Mad Max és Halálos fegyver című filmek főszereplőjeként ismerik, de ő rendezte az Oscar-díjas A rettenthetetlen című történelmi filmet is.  Kapcsolódó cikk: 3 megdöbbentő sztárszakítás, amit sosem hittünk volna »

Mel Gibson

1956-ban született a Kecske jegyében. Legtöbben a Mad Max és Halálos fegyver című filmek főszereplőjeként ismerik, de ő rendezte az Oscar-díjas A rettenthetetlen című történelmi filmet is.

Kapcsolódó cikk:
3 megdöbbentő sztárszakítás, amit sosem hittünk volna »

Dia

Norah Jones Az indiai származású amerikai énekes karrierje a 2002-es debütáló albumával, a Come Away With Me-vel vette kezdetét. Tehetségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy azóta több Grammy-díjat is begyűjtött eredeti hangzású soul, folk és country elemeket ötvöző zenéjével. 1979- ben született a Kecske jegyében.

Norah Jones

Az indiai származású amerikai énekes karrierje a 2002-es debütáló albumával, a Come Away With Me-vel vette kezdetét. Tehetségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy azóta több Grammy-díjat is begyűjtött eredeti hangzású soul, folk és country elemeket ötvöző zenéjével. 1979- ben született a Kecske jegyében.

Dia

Gary Sinise A New York-i helyszínelők laborvezetőjét alakító Gary Sinise-re a legtöbb magyar néző talán ma is Dan hadnagyként emlékszik a  Forrest Gump című filmből. Az 1955-ös születésű sztár pályafutása során egy Emmy-díjat és egy Golden Globe-ot nyert, de jelölték Oscar-díjra is.  Kapcsolódó cikk: Így néznek ki a helyszínelős nyomozók szinkronhangjai »

Gary Sinise

A New York-i helyszínelők laborvezetőjét alakító Gary Sinise-re a legtöbb magyar néző talán ma is Dan hadnagyként emlékszik a  Forrest Gump című filmből. Az 1955-ös születésű sztár pályafutása során egy Emmy-díjat és egy Golden Globe-ot nyert, de jelölték Oscar-díjra is.

Kapcsolódó cikk:
Így néznek ki a helyszínelős nyomozók szinkronhangjai »

Dia

Matt Le Blanc Joey Tribbianiként ő volt a Jóbarátok ügyeletes szívtiprója. Ám a sorozat után nem igazán kényeztették el neki való szerepekkel - ami nem csoda, hiszen, bár kisfiús sármja tényleg remekül passzolt Joey szerepéhez, valójában nem sok tehetség szorult az 1967-es születésű Le Blancba. Kapcsolódó hír: Botrányosan megvénült a Jóbarátok egykori sármőrje »

Matt Le Blanc

Joey Tribbianiként ő volt a Jóbarátok ügyeletes szívtiprója. Ám a sorozat után nem igazán kényeztették el neki való szerepekkel - ami nem csoda, hiszen, bár kisfiús sármja tényleg remekül passzolt Joey szerepéhez, valójában nem sok tehetség szorult az 1967-es születésű Le Blancba.

Kapcsolódó hír:
Botrányosan megvénült a Jóbarátok egykori sármőrje »

Dia

Julia Roberts A színésznő 1967. október 28-án látta meg a napvilágot Atlantában. Pályája csúcsát 2001-ben érte el, amikor is egyedülálló módon 20 milliót kapott az Erin Brokovich címszerepének megformálásáért, sőt, alakítását Oscar-díjjal is jutalmazták.Kapcsolódó hír:Smink nélkül korántsem tuti bombázó Julia Roberts »

Julia Roberts

A színésznő 1967. október 28-án látta meg a napvilágot Atlantában. Pályája csúcsát 2001-ben érte el, amikor is egyedülálló módon 20 milliót kapott az Erin Brokovich címszerepének megformálásáért, sőt, alakítását Oscar-díjjal is jutalmazták.

Kapcsolódó hír:
Smink nélkül korántsem tuti bombázó Julia Roberts »

Dia

Robert De Niro 1943. augusztus 17-én született New Yorkban. 20 évesen kapta meg első szerepét Brian De Palma Wedding Party című filmjében. A szakma azonban csak 1973-ban figyelt fel rá igazán, amikor eljátszotta Martin Scorsese szokatlan gengszterfilmjének, az Aljas utcáknak a főszerepét.

Robert De Niro

1943. augusztus 17-én született New Yorkban. 20 évesen kapta meg első szerepét Brian De Palma Wedding Party című filmjében. A szakma azonban csak 1973-ban figyelt fel rá igazán, amikor eljátszotta Martin Scorsese szokatlan gengszterfilmjének, az Aljas utcáknak a főszerepét.

Dia

Catherine Deneuve Az 1943-as születésű színésznő a hatvanas évek dívája volt. Ma, amikor éppen nem dolgozik, az UNESCO jószolgálati nagykövetének szerepében tevékenykedik, ezenkívül több divatmárka – legutóbb az exkluzív táskákat gyártó Luis Vuitton – is a reklámarcának választotta. Kapcsolódó hír: Ráncosan is igazi díva a 65 éves Catherine Deneuve »

Catherine Deneuve

Az 1943-as születésű színésznő a hatvanas évek dívája volt. Ma, amikor éppen nem dolgozik, az UNESCO jószolgálati nagykövetének szerepében tevékenykedik, ezenkívül több divatmárka – legutóbb az exkluzív táskákat gyártó Luis Vuitton – is a reklámarcának választotta.

Kapcsolódó hír:
Ráncosan is igazi díva a 65 éves Catherine Deneuve »

Dia

Billy Idol Az 1955-ös születésű zenész a Generation X nevű bandában kezdte pályafutását. Az igazi áttörést azonban csak a szólókarrier és elsősorban a Dancing With Myself, valamint a White Wedding című számok hozták meg számára.  Kapcsolódó hír: Így néz ki most Billy Idol, a hidrogénszőke macsó »

Billy Idol

Az 1955-ös születésű zenész a Generation X nevű bandában kezdte pályafutását. Az igazi áttörést azonban csak a szólókarrier és elsősorban a Dancing With Myself, valamint a White Wedding című számok hozták meg számára.

Kapcsolódó hír:
Így néz ki most Billy Idol, a hidrogénszőke macsó »

Dia

Sinéad O’Connor Az 1966-os születésű ír származású Grammy-díjas énekesnő nem csupán lemezeinek köszönhetően kerül a nyilvánosság kereszttüzébe. Biszexualitásával, illetve a keresztény egyházat bíráló kijelentéseivel legalább annyit foglalkozik a sajtó.

Sinéad O’Connor

Az 1966-os születésű ír származású Grammy-díjas énekesnő nem csupán lemezeinek köszönhetően kerül a nyilvánosság kereszttüzébe. Biszexualitásával, illetve a keresztény egyházat bíráló kijelentéseivel legalább annyit foglalkozik a sajtó.

Dia

Mick Jagger Az élő rocklegenda 19 évesen már énekesként lépett fel. A későbbi, 1962- ben megalakított Rolling Stones zenekar többi tagjához hasonlóan soha nem tanult zenét, még kottát olvasni sem tudott. 1943-ban született a Kecske jegyében. Kapcsolódó hír: Félmeztelenül pózolt Mick Jagger 17 éves lánya »

Mick Jagger

Az élő rocklegenda 19 évesen már énekesként lépett fel. A későbbi, 1962- ben megalakított Rolling Stones zenekar többi tagjához hasonlóan soha nem tanult zenét, még kottát olvasni sem tudott. 1943-ban született a Kecske jegyében.

Kapcsolódó hír:
Félmeztelenül pózolt Mick Jagger 17 éves lánya »

Dia

Nicole Kidman Hollywood egyik leggazdagabb asszonya 1967-ben született Hawaii szigetén, de ausztrál szülőktől. A vörös loknis színésznő 1983-ban kapta első kis szerepét, majd a BMX banditák című filmje már híressé tette. Később egyre komolyabb szerepeket kapott, és a kritikusok is elismerték tehetségét.  Kapcsolódó hír: Nicole Kidman arca rémisztően felpüffedt »

Nicole Kidman

Hollywood egyik leggazdagabb asszonya 1967-ben született Hawaii szigetén, de ausztrál szülőktől. A vörös loknis színésznő 1983-ban kapta első kis szerepét, majd a BMX banditák című filmje már híressé tette. Később egyre komolyabb szerepeket kapott, és a kritikusok is elismerték tehetségét.

Kapcsolódó hír:
Nicole Kidman arca rémisztően felpüffedt »

Dia

Bruce Willis Az áttörést karrierjében az ABS Moonlighting című sorozata hozta meg, melyben David Addison szerepét kapta meg. A sorozat biztosította Bruce számára a továbblépési lehetőséget. 1988-ban megkapta a Drágán add az életed című film főszerepét, amivel szó szerint berobbant a filmiparba. 1955-ben született a Kecske jegyében. Kapcsolódó galéria: Bruce Willis élete képekben »

Bruce Willis

Az áttörést karrierjében az ABS Moonlighting című sorozata hozta meg, melyben David Addison szerepét kapta meg. A sorozat biztosította Bruce számára a továbblépési lehetőséget. 1988-ban megkapta a Drágán add az életed című film főszerepét, amivel szó szerint berobbant a filmiparba. 1955-ben született a Kecske jegyében.

Kapcsolódó galéria:
Bruce Willis élete képekben »
Ezt is szeretjük
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: