15 sztár a Kakas jegyében
Tudj meg néhány érdekességet a kínai horoszkóp szerint a Kakas jegyében született sztárokról!

Dia

Beyoncé Knowles Az 1981-es születésű énekesnő már tíz Grammy-díjjal büszkélkedhet, a  People Magazin szerint pedig ott van a világ ötven legszebb embere között. A 2009-es világ körüli koncertturnéjával a becslések szerint 85 millió dollárt keresett.  Kapcsolódó hír: Ciki videó! Beyoncé majdnem fenékre esett a színpadon »

Beyoncé Knowles

Az 1981-es születésű énekesnő már tíz Grammy-díjjal büszkélkedhet, a People Magazin szerint pedig ott van a világ ötven legszebb embere között. A 2009-es világ körüli koncertturnéjával a becslések szerint 85 millió dollárt keresett.

Kapcsolódó hír:
Ciki videó! Beyoncé majdnem fenékre esett a színpadon »

Dia

Gloria Estefan Az énekesnő 1957-ben Gloria María Milagrosa Fajardo García néven látta meg a napvilágot. Első Grammy-díját 1994-ben vehette át, ezt pedig még négy másik követte az elkövetkező évek során. Népszerűségéről mindent elárul, hogy Reach című száma lett a századik olimpiai játékok hivatalos dala Atlantában. Kapcsolódó cikk: 2009 legdögösebb 50 feletti bombázói »

Gloria Estefan

Az énekesnő 1957-ben Gloria María Milagrosa Fajardo García néven látta meg a napvilágot. Első Grammy-díját 1994-ben vehette át, ezt pedig még négy másik követte az elkövetkező évek során. Népszerűségéről mindent elárul, hogy Reach című száma lett a századik olimpiai játékok hivatalos dala Atlantában.

Kapcsolódó cikk:
2009 legdögösebb 50 feletti bombázói »

Dia

Eric Clapton A Grammy-díjas brit gitáros,  zeneszerző és énekes minden bizonnyal a rock-korszak egyik legnagyobb hatású művésze. Háromszor is beiktatták a Rock and Roll Hall of Fame-be. Bár pályája során többször váltott stílust, zenéje megőrizte a blues hagyományait. 1945-ben született a Kakas jegyében

Eric Clapton

A Grammy-díjas brit gitáros, zeneszerző és énekes minden bizonnyal a rock-korszak egyik legnagyobb hatású művésze. Háromszor is beiktatták a Rock and Roll Hall of Fame-be. Bár pályája során többször váltott stílust, zenéje megőrizte a blues hagyományait. 1945-ben született a Kakas jegyében

Dia

Paris Hilton A Hilton-ház örököse nem tudja megunni az éjszakai életet, a véget nem érő bulizást és az örökös botrányokat. A szőkeség 1981-ben született a Kakas jegyében, és a jelek szerint egyelőre nem akar felnőni.  Kapcsolódó hír: Paris Hilton holtrészegen esett orra fellépés közben »

Paris Hilton

A Hilton-ház örököse nem tudja megunni az éjszakai életet, a véget nem érő bulizást és az örökös botrányokat. A szőkeség 1981-ben született a Kakas jegyében, és a jelek szerint egyelőre nem akar felnőni.

Kapcsolódó hír:
Paris Hilton holtrészegen esett orra fellépés közben »

Dia

Renée Zellweger Mindenki kedvenc szinglijének megformálóját rengeteg szakmai díjra jelölték már, és sokat el is nyert közülük. Háromszoros Golden Globe-díjas, három Oscar jelöléséből pedig a Hideghegy című filmjéért nyerte el a legjobb mellékszereplőnek járó díjat. 1969-ben született a Kakas jegyében. Kapcsolódó hír: Rút, eres sáskalábait villantotta Renée Zellweger »

Renée Zellweger

Mindenki kedvenc szinglijének megformálóját rengeteg szakmai díjra jelölték már, és sokat el is nyert közülük. Háromszoros Golden Globe-díjas, három Oscar jelöléséből pedig a Hideghegy című filmjéért nyerte el a legjobb mellékszereplőnek járó díjat. 1969-ben született a Kakas jegyében.

Kapcsolódó hír:
Rút, eres sáskalábait villantotta Renée Zellweger »

Dia

Michael Caine Az 1933-as születésű Caine az angol színjátszás nagyörege. Pályafutása során több száz filmben játszott. Kétszer kapott Oscar-díjat: először Woody Allen 1986-os Hannah és nővérei című filmjének mellékszerepéért, majd Lasse Hallström 1999-es Árvák hercege című alkotásában nyújtott alakításáért.

Michael Caine

Az 1933-as születésű Caine az angol színjátszás nagyörege. Pályafutása során több száz filmben játszott. Kétszer kapott Oscar-díjat: először Woody Allen 1986-os Hannah és nővérei című filmjének mellékszerepéért, majd Lasse Hallström 1999-es Árvák hercege című alkotásában nyújtott alakításáért.

Dia

Priscilla Presley Az 1945-ös születésű színésznő kisebb szerepek után 1983-ban landolt a Dallas című sorozatban, mint Bobby egykori szerelme. Végül öt évig maradt a szériában, még gyermeke is született az ifjabb Ewing-fiútól, mégis Ray Krebbs felesége lett. 1988-ban hagyta ott a Southfork Ranchet. Kapcsolódó cikk: Fotók! Így néznek ki most a Dallas legcsábosabb bombázói »

Priscilla Presley

Az 1945-ös születésű színésznő kisebb szerepek után 1983-ban landolt a Dallas című sorozatban, mint Bobby egykori szerelme. Végül öt évig maradt a szériában, még gyermeke is született az ifjabb Ewing-fiútól, mégis Ray Krebbs felesége lett. 1988-ban hagyta ott a Southfork Ranchet.

Kapcsolódó cikk:
Fotók! Így néznek ki most a Dallas legcsábosabb bombázói »

Dia

Michelle PfeifferAz 1958-ban született színésznő számára a végső áttörést az Eastwicki boszorkányok hozta meg, melyben Susan Sarandon és Jack Nicholson partnereként főszerepet játszott. Legemlékezetesebb alakítását a Veszedelmes viszonyokban nyújtotta, amelyért jelölték a legjobb női mellékszereplő Oscar-díjára, bár a szobrocskát nem kapta meg.

Michelle Pfeiffer

Az 1958-ban született színésznő számára a végső áttörést az Eastwicki boszorkányok hozta meg, melyben Susan Sarandon és Jack Nicholson partnereként főszerepet játszott. Legemlékezetesebb alakítását a Veszedelmes viszonyokban nyújtotta, amelyért jelölték a legjobb női mellékszereplő Oscar-díjára, bár a szobrocskát nem kapta meg.

Dia

Matthew Perry A 1969-es születés Perry írja a The End of Steve című sorozatot, melynek a főszerepét is elvállalta. Számos Emmy- és Golden Globe-jelölést tudhat magáénak, ám az elismerést eddig még nem kapta meg. A mozikban 2009 végén a Megint 17 című alkotásban láthattuk a feltörekvő hollywoodi szívtipró, Zac Efron partnereként.  Kapcsolódó cikk: Fotók! Így néznek ki most a Jóbarátok sztárjai »

Matthew Perry

A 1969-es születés Perry írja a The End of Steve című sorozatot, melynek a főszerepét is elvállalta. Számos Emmy- és Golden Globe-jelölést tudhat magáénak, ám az elismerést eddig még nem kapta meg. A mozikban 2009 végén a Megint 17 című alkotásban láthattuk a feltörekvő hollywoodi szívtipró, Zac Efron partnereként.

Kapcsolódó cikk:
Fotók! Így néznek ki most a Jóbarátok sztárjai »

Dia

Cate Blanchett 1999-ben forgatták le vele az Elizabeth első részét, mellyel fényes csillagként tört be Hollywood egére. A szerepért káprázatos alakításának köszönhetően Oscarra és Arany Glóbuszra is jelölték. Ugyanebben az évben a színésznő a Vakrepülés című komédiában bizonyította, hogy ebben a műfajban is megállja a helyét. 1969-ben született a Kakas jegyében.

Cate Blanchett

1999-ben forgatták le vele az Elizabeth első részét, mellyel fényes csillagként tört be Hollywood egére. A szerepért káprázatos alakításának köszönhetően Oscarra és Arany Glóbuszra is jelölték. Ugyanebben az évben a színésznő a Vakrepülés című komédiában bizonyította, hogy ebben a műfajban is megállja a helyét. 1969-ben született a Kakas jegyében.

Dia

Melanie Griffith A Dolgozó lányért Oscarra jelölt színésznőnek az ezredforduló tájékán sikerült megszabadulnia káros függőségeitől. Ezt követően azonban karrierje megfeneklett, az elmúlt években mindössze néhány sorozat - például a Kés/alatt - epizódjában tűnt fel mellékszerepben. 1957-ben született a Kakas jegyében.Kapcsolódó hír: Ijesztő fotó! Melanie Griffith merevvé botoxoltatta arcát »

Melanie Griffith

A Dolgozó lányért Oscarra jelölt színésznőnek az ezredforduló tájékán sikerült megszabadulnia káros függőségeitől. Ezt követően azonban karrierje megfeneklett, az elmúlt években mindössze néhány sorozat - például a Kés/alatt - epizódjában tűnt fel mellékszerepben. 1957-ben született a Kakas jegyében.

Kapcsolódó hír:
Ijesztő fotó! Melanie Griffith merevvé botoxoltatta arcát »

Dia

Steve Martin Kevesen tudják róla, hogy pályáját a hatvanas években íróként kezdte. Televíziótársaságok számára gyártott műsorainak egyikével az Emmy-díjat is elnyerte. Első komolyabb színészi alakítását a Roxanne című Cyrano de Bergerac-feldolgozásban nyújtotta. 1945-ban született a Kakas jegyében.

Steve Martin

Kevesen tudják róla, hogy pályáját a hatvanas években íróként kezdte. Televíziótársaságok számára gyártott műsorainak egyikével az Emmy-díjat is elnyerte. Első komolyabb színészi alakítását a Roxanne című Cyrano de Bergerac-feldolgozásban nyújtotta. 1945-ban született a Kakas jegyében.

Dia

Catherine Zeta-Jones A világhírű színésznő a mozitól egyre inkább a színház felé fordult. 2009 óta a Broadway színpadán bemutatott a Little Night Music című zenés darabban nem csak színészi tehetségét, de énektudását is megcsillogtatta. 1969-ben született a Kakas jegyében.  Kapcsolódó hír: Fotó! Mély dekoltázsával hódít Catherine Zeta-Jones »

Catherine Zeta-Jones

A világhírű színésznő a mozitól egyre inkább a színház felé fordult. 2009 óta a Broadway színpadán bemutatott a Little Night Music című zenés darabban nem csak színészi tehetségét, de énektudását is megcsillogtatta. 1969-ben született a Kakas jegyében.

Kapcsolódó hír:
Fotó! Mély dekoltázsával hódít Catherine Zeta-Jones »

Dia

Goldie Hawn Az 1945-ös születésű sztár a hatvanas évek végén debütált a vásznon. Első jelentős szerepéért máris elhalmozták díjakkal. Az 1969-es A kaktusz virága című moziért ugyanis megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscart, BAFTA- és Golden Globe-díjat.  Kapcsolódó hír: Váratlanul kibuggyant a 63 éves Goldie Hawn melle »

Goldie Hawn

Az 1945-ös születésű sztár a hatvanas évek végén debütált a vásznon. Első jelentős szerepéért máris elhalmozták díjakkal. Az 1969-es A kaktusz virága című moziért ugyanis megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscart, BAFTA- és Golden Globe-díjat.

Kapcsolódó hír:
Váratlanul kibuggyant a 63 éves Goldie Hawn melle »

Dia

Minnie Driver A brit híresség nem csupán színésznő. 2000-ben lemezszerződést kötött az EMI-vel és a Rounder Records-al. Puff, Rocks and Brown nevű zenekaruk 2004-ben adta ki első lemezét Everything I've Got in My Pocket címmel. Második albumuk pedig 2007-ben jelent meg Seastories címmel. 1970-ban született a Kakas jegyében.

Minnie Driver

A brit híresség nem csupán színésznő. 2000-ben lemezszerződést kötött az EMI-vel és a Rounder Records-al. Puff, Rocks and Brown nevű zenekaruk 2004-ben adta ki első lemezét Everything I've Got in My Pocket címmel. Második albumuk pedig 2007-ben jelent meg Seastories címmel. 1970-ban született a Kakas jegyében.
Blog.hu ajánló
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: