15 sztár a Disznó jegyében
Nézd meg a kínai horoszkóp szerint a Disznó jegyében született hírességeket!

Dia

Woody Allen A hatvanas évek elején stand-up komikusként tett szert népszerűségre. Filmes karrierjében az igazi áttörést az 1977-es Annie Hall hozta meg számára, amelynek rendezéséért és forgatókönyvéért is Oscar-díjat kapott. 1935-ban született a Disznó jegyében. Kapcsolódó hír: Ilyen volt, ilyen lett: Woody Allen »

Woody Allen

A hatvanas évek elején stand-up komikusként tett szert népszerűségre. Filmes karrierjében az igazi áttörést az 1977-es Annie Hall hozta meg számára, amelynek rendezéséért és forgatókönyvéért is Oscar-díjat kapott. 1935-ban született a Disznó jegyében.

Kapcsolódó hír:
Ilyen volt, ilyen lett: Woody Allen »

Dia

Danii Minouge Kylie Minouge húga 1971-ben született Melbourne-ben. Már gyerekkorában játszott reklámfilmekben, 1984-től pedig az ausztráliai tinisorozatban, a Young Talent Time-ban szerepelt. A műsor hihetetlen sikert aratott.  Kapcsolódó hír: Kiderült! Pénzért vállalta a Playboy-fotózást Dannii Minogue »

Danii Minouge

Kylie Minouge húga 1971-ben született Melbourne-ben. Már gyerekkorában játszott reklámfilmekben, 1984-től pedig az ausztráliai tinisorozatban, a Young Talent Time-ban szerepelt. A műsor hihetetlen sikert aratott.

Kapcsolódó hír:
Kiderült! Pénzért vállalta a Playboy-fotózást Dannii Minogue »

Dia

Alfred Hitchcock A borzongató filmek nagymesterének nevét olyan örökbecsű alkotások őrzik, mint a Gyilkosság telefonhívásra, a Madarak vagy a Marnie. Számos feszültségkeltő rendezői eszköze közül az utókor máig rengeteget alkalmaz a thrillerekben és horrrofilmekben. A felejthetetlen rendező 1899-ben született és 1980-ban hunyta le szemét örökre.

Alfred Hitchcock

A borzongató filmek nagymesterének nevét olyan örökbecsű alkotások őrzik, mint a Gyilkosság telefonhívásra, a Madarak vagy a Marnie. Számos feszültségkeltő rendezői eszköze közül az utókor máig rengeteget alkalmaz a thrillerekben és horrrofilmekben. A felejthetetlen rendező 1899-ben született és 1980-ban hunyta le szemét örökre.

Dia

Ricky Martin Az 1971-es születésű énekes karrierje elején a Puerto Rico-i Menudo fiúegyüttes tagja volt. A világhírt az 1998-as labdarúgó világbajnokságra írt, The Cup of Life / La Copa de la Vida című dal hozta meg számára. Kapcsolódó hír: Ricky Martin: „Meleg vagyok, mától nem titkolom tovább” »

Ricky Martin

Az 1971-es születésű énekes karrierje elején a Puerto Rico-i Menudo fiúegyüttes tagja volt. A világhírt az 1998-as labdarúgó világbajnokságra írt, The Cup of Life / La Copa de la Vida című dal hozta meg számára.

Kapcsolódó hír:
Ricky Martin: „Meleg vagyok, mától nem titkolom tovább” »

Dia

Emma Thompson A brit színésznő 1959-ben látta meg a napvilágot Londonban. 1993-ban a Szellem a házban című filmben nyújtott alakításáért kapta meg első Oscar-díját. A következőt az 1995-ös Értelem és érzelem című film forgatókönyvéért ítélték neki.

Emma Thompson

A brit színésznő 1959-ben látta meg a napvilágot Londonban. 1993-ban a Szellem a házban című filmben nyújtott alakításáért kapta meg első Oscar-díját. A következőt az 1995-ös Értelem és érzelem című film forgatókönyvéért ítélték neki.

Dia

Hugh Laurie A Dr. House sikerei előtt az 1959-es születésű Laurie-t igazán vicces szerepekben láthatta a nagyérdemű. Elég, ha csak a Rowan Atkinson által fémjelzett Fekete vipera című sorozatra gondolunk, ahol Laurie többek között mint ütődött régensherceg kacagtatta meg a nézőket. Kapcsolódó galéria: Minden idők legkedveltebb sorozatai »

Hugh Laurie

A Dr. House sikerei előtt az 1959-es születésű Laurie-t igazán vicces szerepekben láthatta a nagyérdemű. Elég, ha csak a Rowan Atkinson által fémjelzett Fekete vipera című sorozatra gondolunk, ahol Laurie többek között mint ütődött régensherceg kacagtatta meg a nézőket.

Kapcsolódó galéria:
Minden idők legkedveltebb sorozatai »

Dia

Dido A Grammy-díjas angol énekesnő 1971 karácsonyán látta meg a napvilágot. 1991-es első, No Angel című lemeze hatalmas sikert hozott számára. 2003-as Life for Rent című albuma pedig megjelenését követően 26 országban volt listavezető.

Dido

A Grammy-díjas angol énekesnő 1971 karácsonyán látta meg a napvilágot. 1991-es első, No Angel című lemeze hatalmas sikert hozott számára. 2003-as Life for Rent című albuma pedig megjelenését követően 26 országban volt listavezető.

Dia

Elton John A többszörös Grammy-díjas énekes-dalszerző 1947-ben látta meg a napvilágot Reginald Kenneth Dwight néven. Már a hetvenes években sztárnak számított, azóta is állócsillagként tündököl a popzene egén. Mindezt olyan szerzeményeinek köszönheti, mint  a Your Song, Crocodile Rock vagy a Tiny Dancer. Kapcsolódó hír: "Jézus egy baromi intelligens, meleg fickó volt" »

Elton John

A többszörös Grammy-díjas énekes-dalszerző 1947-ben látta meg a napvilágot Reginald Kenneth Dwight néven. Már a hetvenes években sztárnak számított, azóta is állócsillagként tündököl a popzene egén. Mindezt olyan szerzeményeinek köszönheti, mint  a Your Song, Crocodile Rock vagy a Tiny Dancer.

Kapcsolódó hír:
"Jézus egy baromi intelligens, meleg fickó volt" »

Dia

Steven Spielberg A világhírű rendező a The Last Gun című első kisjátékfilmjét 13 évesen készítette a szüleitől kapott Super 8-as kamerával. Azóta is szenvedélye a forgatás: pályája során olyan zseniális filmeket rendezett, mint az E. T. – a földönkívüli, a Jurassic Park vagy a Schindler listája. 1946-ban született a Disznó jegyében.

Steven Spielberg

A világhírű rendező a The Last Gun című első kisjátékfilmjét 13 évesen készítette a szüleitől kapott Super 8-as kamerával. Azóta is szenvedélye a forgatás: pályája során olyan zseniális filmeket rendezett, mint az E. T. – a földönkívüli, a Jurassic Park vagy a Schindler listája. 1946-ban született a Disznó jegyében.

Dia

Amy Winehouse Az 1983-as születésű énekesnő 14 évesen már saját dalokat írt, demófelvételeit pedig akkori barátja, a soul énekes Tyler James küldte el egy tehetségkutató ügynöknek. Ennek a szalagnak köszönhette, hogy később szerződést kötött vele az Universal.Kapcsolódó galéria:Amy Winehouse »

Amy Winehouse

Az 1983-as születésű énekesnő 14 évesen már saját dalokat írt, demófelvételeit pedig akkori barátja, a soul énekes Tyler James küldte el egy tehetségkutató ügynöknek. Ennek a szalagnak köszönhette, hogy később szerződést kötött vele az Universal.

Kapcsolódó galéria:
Amy Winehouse »

Dia

Alice Cooper A világhírű rockénekes Vincent Damon Furnier néven látta meg a napvilágot 1948-ban. Zenéje és előadásmódja olyan zenészeket inspirált, mint Ozzy Osbourne vagy Marilyn Manson. Imidzse ellenére valójában hívő keresztény, feleségével pedig majd harminc éve él házasságban.

Alice Cooper

A világhírű rockénekes Vincent Damon Furnier néven látta meg a napvilágot 1948-ban. Zenéje és előadásmódja olyan zenészeket inspirált, mint Ozzy Osbourne vagy Marilyn Manson. Imidzse ellenére valójában hívő keresztény, feleségével pedig majd harminc éve él házasságban.

Dia

Ewan Mcgregor Az 1971-es születésű színész első szakmai sikerét az 1994-es Sekély sírhant című film jelentette. A világhírt azonban az 1996-os Irvin Welsh regényéből készült adaptációnak, a Trainspottingnak köszönheti. A szerep kedvéért 15 kilót fogyott, az alkotás pedig méltán lett kultuszfilm. Kapcsolódó hír: Fotó! Forró csókot váltott Jim Carrey és Ewan McGregor »

Ewan Mcgregor

Az 1971-es születésű színész első szakmai sikerét az 1994-es Sekély sírhant című film jelentette. A világhírt azonban az 1996-os Irvin Welsh regényéből készült adaptációnak, a Trainspottingnak köszönheti. A szerep kedvéért 15 kilót fogyott, az alkotás pedig méltán lett kultuszfilm.

Kapcsolódó hír:
Fotó! Forró csókot váltott Jim Carrey és Ewan McGregor »

Dia

Glenn Close Legemlékezetesebb szerepei között több gaz csábítót is találunk: a Végzetes vonzerőben eszelős szeretőt alakít, a Veszedelmes viszonyokban pedig egy megkeseredett, intrikus márkinőt, mindkettőért jelölték az Oscarra, ám sajnos eddig még nem sikerült hazavinnie a szobrocskát. 1947-ben született a Disznó jegyében.

Glenn Close

Legemlékezetesebb szerepei között több gaz csábítót is találunk: a Végzetes vonzerőben eszelős szeretőt alakít, a Veszedelmes viszonyokban pedig egy megkeseredett, intrikus márkinőt, mindkettőért jelölték az Oscarra, ám sajnos eddig még nem sikerült hazavinnie a szobrocskát. 1947-ben született a Disznó jegyében.

Dia

Humphrey Bogart A Casablanca sztárjának védjegyévé vált nyers, cinikus és szűkszavú stílusa. Tehetsége Hollywood aranykorának legnépszerűbb férfiszínészévé tette. Az Empire magazin 1997-ben minden idők száz legnagyobb filmsztárja között a kilencedik helyre sorolta. 1899-ben született és 1957-ben hunyt el. Kapcsolódó cikk: 4 halhatatlan utolsó mondat »

Humphrey Bogart

A Casablanca sztárjának védjegyévé vált nyers, cinikus és szűkszavú stílusa. Tehetsége Hollywood aranykorának legnépszerűbb férfiszínészévé tette. Az Empire magazin 1997-ben minden idők száz legnagyobb filmsztárja között a kilencedik helyre sorolta. 1899-ben született és 1957-ben hunyt el.

Kapcsolódó cikk:
4 halhatatlan utolsó mondat »

Dia

Kevin Spacey Karrierje egy kis szereppel kezdődött: aluljárói tolvajt játszott a Féltékenység című filmben. Ma már kétszeres Oscar-díjas színész: a szobrocskákat pedig a Közönséges bűnözők és az Amerikai szépség című mozikban nyújtott zseniális alakításárét vehette át. 1959-ben született a Disznó jegyében.

Kevin Spacey

Karrierje egy kis szereppel kezdődött: aluljárói tolvajt játszott a Féltékenység című filmben. Ma már kétszeres Oscar-díjas színész: a szobrocskákat pedig a Közönséges bűnözők és az Amerikai szépség című mozikban nyújtott zseniális alakításárét vehette át. 1959-ben született a Disznó jegyében.
Blog.hu ajánló
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: