15 sztár a Bivaly jegyében
Nézd meg, mely hírességek születtek a kínai horoszkóp szerint a Bivaly jegyében!

Dia

Dustin Hoffmann Első nagy szerepe a Diploma előttben rögtön meghozta a világhírnevet. A legtöbb elismerést az 1988-as Esőember főszerepéért kapta: két évig készült az autista Raymond eljátszására. 1937-ben született a Bivaly jegyében.Kapcsolódó cikk:Hollywood 70 feletti szívdöglesztő sztárjai »

Dustin Hoffmann

Első nagy szerepe a Diploma előttben rögtön meghozta a világhírnevet. A legtöbb elismerést az 1988-as Esőember főszerepéért kapta: két évig készült az autista Raymond eljátszására. 1937-ben született a Bivaly jegyében.

Kapcsolódó cikk:
Hollywood 70 feletti szívdöglesztő sztárjai »

Dia

Warren Beatty Peter Biskind Warren Beattyről szóló életrajzi írása óriási botrányt kavart. A Sztár: Hogyan csábította el Warren Beatty Amerikát? című könyv állítása szerint az 1937-es születésű amerikai színész-rendező 35 év alatt 12 775 különböző nővel létesített nemi kapcsolatot!  Kapcsolódó hír:Szexbotrány! Fél Ajkával lefeküdt az ismert színész »

Warren Beatty

Peter Biskind Warren Beattyről szóló életrajzi írása óriási botrányt kavart. A Sztár: Hogyan csábította el Warren Beatty Amerikát? című könyv állítása szerint az 1937-es születésű amerikai színész-rendező 35 év alatt 12 775 különböző nővel létesített nemi kapcsolatot!

Kapcsolódó hír:
Szexbotrány! Fél Ajkával lefeküdt az ismert színész »

Dia

Gwyneth Paltrow 1972-ben született a Bivaly jegyében. Nem volt véletlen a pályaválasztása, hiszen édesapja Bruce Paltrow, orosz zsidó származású sikeres rendező és producer. Édesanyja pedig Blythe Danner színésznő. Első filmszerepét Steven Spielberg ajánlotta fel neki.  Kapcsolódó hír: Gwyneth Paltrow smink nélkül is vonzó »

Gwyneth Paltrow

1972-ben született a Bivaly jegyében. Nem volt véletlen a pályaválasztása, hiszen édesapja Bruce Paltrow, orosz zsidó származású sikeres rendező és producer. Édesanyja pedig Blythe Danner színésznő. Első filmszerepét Steven Spielberg ajánlotta fel neki.

Kapcsolódó hír:
Gwyneth Paltrow smink nélkül is vonzó »

Dia

Jessica Lange Az Oscar- és Golden Globe díjas színésznő 1949-ben született a Bivaly jegyében. Kezdetben modellként dolgozott, majd különleges szépségének köszönhetően a hetvenes évek második felében felfigyelt rá Dino De Laurentiis producer, aki éppen a King Kong remake-jéhez keresett női főszereplőt.Kapcsolódó cikk:Így néznek ki most a '80-as évek legnagyobb színésznői »

Jessica Lange

Az Oscar- és Golden Globe díjas színésznő 1949-ben született a Bivaly jegyében. Kezdetben modellként dolgozott, majd különleges szépségének köszönhetően a hetvenes évek második felében felfigyelt rá Dino De Laurentiis producer, aki éppen a King Kong remake-jéhez keresett női főszereplőt.

Kapcsolódó cikk:
Így néznek ki most a '80-as évek legnagyobb színésznői »

Dia

Eddie Murphy 1961-ben született Brooklynban. Már kamaszkorában vállalt kisebb fellépéseket humoristaként. Pályája során számos vígjátékban szerepelt, de emellett sokoldalú szinkronszínész is - ő kölcsönözte például hangját a szamárnak a Shrek című animációs filmben.

Eddie Murphy

1961-ben született Brooklynban. Már kamaszkorában vállalt kisebb fellépéseket humoristaként. Pályája során számos vígjátékban szerepelt, de emellett sokoldalú szinkronszínész is - ő kölcsönözte például hangját a szamárnak a Shrek című animációs filmben.

Dia

Jim Carrey 1962-ben született a kanadai Newmarket városában. Igazi szupersztárrá 1994-ben vált, köszönhetően három óriási kasszasikernek. Carrey abban az évben nézők millióit bűvölte el az Ace Ventura: Állati nyomozóban, A maszkban és a Dumb és Dumberben.  Kapcsolódó cikk: Ilyen volt, ilyen lett: Jim Carrey »

Jim Carrey

1962-ben született a kanadai Newmarket városában. Igazi szupersztárrá 1994-ben vált, köszönhetően három óriási kasszasikernek. Carrey abban az évben nézők millióit bűvölte el az Ace Ventura: Állati nyomozóban, A maszkban és a Dumb és Dumberben.

Kapcsolódó cikk:
Ilyen volt, ilyen lett: Jim Carrey »

Dia

Sigourney Weaver 1949-ben született a Bivaly jegyében. Édesapja, Pat Weaver az NBC elnöke volt, a mai talk show-k szellemi atyja, az amerikai televíziózás egyik megújítója. A családi háttérnek köszönhetően nem volt kétséges, hogy a lányra szórakoztatóipari karrier vár.Kapcsolódó hír:Lenyűgözően fiatalos a 60 éves Sigourney Weaver »

Sigourney Weaver

1949-ben született a Bivaly jegyében. Édesapja, Pat Weaver az NBC elnöke volt, a mai talk show-k szellemi atyja, az amerikai televíziózás egyik megújítója. A családi háttérnek köszönhetően nem volt kétséges, hogy a lányra szórakoztatóipari karrier vár.

Kapcsolódó hír:
Lenyűgözően fiatalos a 60 éves Sigourney Weaver »

Dia

Richard Gere 1949 augusztusában született Pennsylvaniában. A hívő buddhista színész rendkívül aktívan politizál: Tibet függetlenségének egyik fő szószólója, több elismerést is kapott munkájáért.Kapcsolódó hír:Richard Gere luxusvillája, kívülről-belülről »

Richard Gere

1949 augusztusában született Pennsylvaniában. A hívő buddhista színész rendkívül aktívan politizál: Tibet függetlenségének egyik fő szószólója, több elismerést is kapott munkájáért.

Kapcsolódó hír:
Richard Gere luxusvillája, kívülről-belülről »

Dia

Anthony Hopkins Az Oscar- és Golden Globe-díjas walesi-amerikai színész 1937-ben született a Bivaly jegyében. Első komolyabb filmszerepét a hatvanas években kapta Az oroszlán télen című kosztümös alkotásban, amely olyan sztárokat vonultat fel, mint Peter O'Toole vagy Katharine Hepburn.

Anthony Hopkins

Az Oscar- és Golden Globe-díjas walesi-amerikai színész 1937-ben született a Bivaly jegyében. Első komolyabb filmszerepét a hatvanas években kapta Az oroszlán télen című kosztümös alkotásban, amely olyan sztárokat vonultat fel, mint Peter O'Toole vagy Katharine Hepburn.

Dia

Mery Streep A többszörös Oscar-díjas színésznő New Jerseyben nevelkedett, majd a Yale egyetem drámaszakára járt. Első mozifilmszerepe az 1977-es Julia című drámában volt, ahol olyan legendás színészek társaságában mutatkozott be, mint Vanessa Redgrave vagy Jane Fonda. 1949-ben született a Bivaly jegyében.Kapcsolódó hír:Meryl Streep 60 évesen is lenyűgözően fest »

Mery Streep

A többszörös Oscar-díjas színésznő New Jerseyben nevelkedett, majd a Yale egyetem drámaszakára járt. Első mozifilmszerepe az 1977-es Julia című drámában volt, ahol olyan legendás színészek társaságában mutatkozott be, mint Vanessa Redgrave vagy Jane Fonda. 1949-ben született a Bivaly jegyében.

Kapcsolódó hír:
Meryl Streep 60 évesen is lenyűgözően fest »

Dia

George Clooney Pályáját felejthető filmekben kezdte. Első szerepe a sokat sejtető Grizzly II - Ragadozó című filmben volt, ezt követően egy ideig nem merészkedett egész estés filmek stáblistájára. Jelentéktelenebb sorozatocskák után 1994-től a Vészhelyzet legendás Ross dokijaként szerzett magának hírnevet. 1961-ben született a Bivaly jegyében.Kapcsolódó hír:Kiábrándító vén George Clooney »

George Clooney

Pályáját felejthető filmekben kezdte. Első szerepe a sokat sejtető Grizzly II - Ragadozó című filmben volt, ezt követően egy ideig nem merészkedett egész estés filmek stáblistájára. Jelentéktelenebb sorozatocskák után 1994-től a Vészhelyzet legendás Ross dokijaként szerzett magának hírnevet. 1961-ben született a Bivaly jegyében.

Kapcsolódó hír:
Kiábrándító vén George Clooney »

Dia

Meg Ryan Az 1961-es születésű színésznő már pályája elején elkövette azt a hibát, hogy filmbéli partnereibe szeretett bele. Előbb Anthony Edwardsszal kezdett viszonyt, majd a Vérbeli hajsza forgatása után Dennis Quaiddel szerettek egymásba. 1991-ben összeházasodtak, és egy lányuk született, a házasság azonban Russel Crowe miatt felbomlott.Kapcsolódó hír:Meg Ryan fürdőruhában »

Meg Ryan

Az 1961-es születésű színésznő már pályája elején elkövette azt a hibát, hogy filmbéli partnereibe szeretett bele. Előbb Anthony Edwardsszal kezdett viszonyt, majd a Vérbeli hajsza forgatása után Dennis Quaiddel szerettek egymásba. 1991-ben összeházasodtak, és egy lányuk született, a házasság azonban Russel Crowe miatt felbomlott.

Kapcsolódó hír:
Meg Ryan fürdőruhában »

Dia

Michael J. Fox 1961-ben született Kanadában. Első szerepét 17 évesen kapta a Leó és én című sorozatban, következő komolyabb szerepe pedig a Családi kötelékek című sorozatban volt - mely meghozta számára az ismertséget. Kapcsolódó hír: Így néz ki most a súlyos beteg Michael J. Fox »

Michael J. Fox

1961-ben született Kanadában. Első szerepét 17 évesen kapta a Leó és én című sorozatban, következő komolyabb szerepe pedig a Családi kötelékek című sorozatban volt - mely meghozta számára az ismertséget.

Kapcsolódó hír:
Így néz ki most a súlyos beteg Michael J. Fox »

Dia

Kate Moss Moss pályafutása során több mint 300 magazin címlapján pózolt, és habár a divatszakma egyik legismertebb figurája, azt nyilatkozta az Observernek, hogy nem szeret híresnek lenni. 1976-ban született a Bivaly jegyében.  Kapcsolódó hír: Kate Moss szemrebbenés nélkül mutatta meg mellét »

Kate Moss

Moss pályafutása során több mint 300 magazin címlapján pózolt, és habár a divatszakma egyik legismertebb figurája, azt nyilatkozta az Observernek, hogy nem szeret híresnek lenni. 1976-ban született a Bivaly jegyében.

Kapcsolódó hír:
Kate Moss szemrebbenés nélkül mutatta meg mellét »

Dia

Paul Newman Az 1925-ös születésű legenda az 1986-os dráma, A pénz színe című filmjével érdemelte ki az Oscart. Amilyen hű volt szakmájához, annyira ragaszkodott feleségéhez is: Joanne Woodward színésznővel karrierje kezdetén, 1958-ban házasodott össze, és 2008-ban, halála évében ünnepelték aranylakodalmukat.  Kapcsolódó hír: 83 éves korában elhunyt a rákbeteg Paul Newman »

Paul Newman

Az 1925-ös születésű legenda az 1986-os dráma, A pénz színe című filmjével érdemelte ki az Oscart. Amilyen hű volt szakmájához, annyira ragaszkodott feleségéhez is: Joanne Woodward színésznővel karrierje kezdetén, 1958-ban házasodott össze, és 2008-ban, halála évében ünnepelték aranylakodalmukat.

Kapcsolódó hír:
83 éves korában elhunyt a rákbeteg Paul Newman »
Ezt is szeretjük
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: