14 jel, hogy kísért az előző életed
Nem könnyű tetten érni a korábbi inkarnációkat, de bizonyos nyomokon elindulhatsz.

Dia


            	Ismerősség
            	Ha különösen ismerősnek tűnik valaki, akit életedben először látsz, esetleg az az érzésed, hogy már ezer éve ismeritek egymást, felmerülhet a gyanú, hogy előző életedben is kapcsolatban voltatok.
            	Kapcsolódó cikk:
            	A lélek egy időben több testben is jelen lehet? »

Ismerősség

Ha különösen ismerősnek tűnik valaki, akit életedben először látsz, esetleg az az érzésed, hogy már ezer éve ismeritek egymást, felmerülhet a gyanú, hogy előző életedben is kapcsolatban voltatok.

Kapcsolódó cikk:
A lélek egy időben több testben is jelen lehet? »

Dia

	Hirtelen erős érzelmek	Hasonló a helyzet, ha valakivel kapcsolatban hirtelen ellenállhatatlan, erős érzelmek fognak el az első találkozás alkalmával. Sokszor olyan érzés ez, mint a szerelem első látásra, de korántsem biztos, hogy szimpátiát ébreszt a másik. Lehet, hogy épp hatalmas ellenszenvet vált ki.	Kapcsolódó cikk:	Találkoztál a pároddal előző életedben? 4 jel, melyből kiderül »

Hirtelen erős érzelmek

Hasonló a helyzet, ha valakivel kapcsolatban hirtelen ellenállhatatlan, erős érzelmek fognak el az első találkozás alkalmával. Sokszor olyan érzés ez, mint a szerelem első látásra, de korántsem biztos, hogy szimpátiát ébreszt a másik. Lehet, hogy épp hatalmas ellenszenvet vált ki.

Kapcsolódó cikk:
Találkoztál a pároddal előző életedben? 4 jel, melyből kiderül »

Dia

 	Tehetség 	Sokszor a tehetség is előző életek munkájának nyoma lehet, főleg, ha már gyerekkorban felfedezhető, és anélkül képes valaki kiváló teljesítményekre, hogy agyongyakorolná magát. 	Kapcsolódó cikk: 	Így emlékezhetsz az előző életedre a számmisztika segítségével »

Tehetség

Sokszor a tehetség is előző életek munkájának nyoma lehet, főleg, ha már gyerekkorban felfedezhető, és anélkül képes valaki kiváló teljesítményekre, hogy agyongyakorolná magát.

Kapcsolódó cikk:
Így emlékezhetsz az előző életedre a számmisztika segítségével »

Dia

	Kreatív ötletek	Van, akinek a kreativitása nem kötődik egy speciális művészeti ághoz, inkább szemléletmód, amivel a világhoz áll. A különleges, a többségétől eltérő látásmódnak is lehetnek előző életbeli gyökerei, ami arra vezet valakit, hogy a saját útját járja.

Kreatív ötletek

Van, akinek a kreativitása nem kötődik egy speciális művészeti ághoz, inkább szemléletmód, amivel a világhoz áll. A különleges, a többségétől eltérő látásmódnak is lehetnek előző életbeli gyökerei, ami arra vezet valakit, hogy a saját útját járja.

Dia

 	Deja vu 	A deja vu-t sokféle magyarázatai közül az egyik, hogy amikor úgy érzed, átélted már ugyanezt a helyzetet, valójában az előző életed egy epizódjának emléke csúszik rá a jelenre. 	Kapcsolódó cikk: 	Parajelenségek, melyek máig lázba hozzák a tudományt »

Deja vu

A deja vu-t sokféle magyarázatai közül az egyik, hogy amikor úgy érzed, átélted már ugyanezt a helyzetet, valójában az előző életed egy epizódjának emléke csúszik rá a jelenre.

Kapcsolódó cikk:
Parajelenségek, melyek máig lázba hozzák a tudományt »

Dia

	Egzotikus vonzódás	Ha egzotikus kultúrák vagy életmód iránt érzel megmagyarázhatatlan vonzalmat, és annak az elemeit igyekszel a mindennapi életedbe is becsempészni, felmerülhet a gyanú, hogy előző életebeli üzenettel van dolgod. Különösen, ha intuitív ismereteid is vannak e kultúra tudásanyagából.	Kapcsolódó cikk:	Milyen jegyben születtél? Ez a karmikus küldetésed »

Egzotikus vonzódás

Ha egzotikus kultúrák vagy életmód iránt érzel megmagyarázhatatlan vonzalmat, és annak az elemeit igyekszel a mindennapi életedbe is becsempészni, felmerülhet a gyanú, hogy előző életebeli üzenettel van dolgod. Különösen, ha intuitív ismereteid is vannak e kultúra tudásanyagából.

Kapcsolódó cikk:
Milyen jegyben születtél? Ez a karmikus küldetésed »

Dia

	Tájékozódás	Ha úgy érzed, jártál már az idegen városban, ahol előtte sosem, erős érzelmek lesznek rajtad úrrá, és könnyen, akár térkép nélkül is eligazodsz, nem kizárt, hogy tényleg megfordultál ott egy előző életed során.

Tájékozódás

Ha úgy érzed, jártál már az idegen városban, ahol előtte sosem, erős érzelmek lesznek rajtad úrrá, és könnyen, akár térkép nélkül is eligazodsz, nem kizárt, hogy tényleg megfordultál ott egy előző életed során.

Dia

 	Különös álmok 	Az álmokban is felbukkanhatnak előző életek emlékei, például, ha egy ismerősödet látod más szerepben, mint a hétköznapokban, és ha előzmények nélkül időben vagy térben távoli helyszínek, történetek, képek jelennek meg. 	Kapcsolódó cikk: 	Halottat láttál álmodban? Ezt üzeni a tudatalattid »

Különös álmok

Az álmokban is felbukkanhatnak előző életek emlékei, például, ha egy ismerősödet látod más szerepben, mint a hétköznapokban, és ha előzmények nélkül időben vagy térben távoli helyszínek, történetek, képek jelennek meg.

Kapcsolódó cikk:
Halottat láttál álmodban? Ezt üzeni a tudatalattid »

Dia

	Karmikus betegség	A veleszületett betegségek, sérülések sokszor előző életek nyomát vagy karmikus feladatot rejtenek.	Kapcsolódó cikk:	Milyen karmát hozol családodból? Életszámod elárulja »

Karmikus betegség

A veleszületett betegségek, sérülések sokszor előző életek nyomát vagy karmikus feladatot rejtenek.

Kapcsolódó cikk:
Milyen karmát hozol családodból? Életszámod elárulja »

Dia

	Fóbiák	A betegségekhez hasonlóan a különböző fóbiák, ok nélküli félelmek és iszonyok is gyakran előző életek hozadékai lehetnek.	Kapcsolódó cikk:	Milyen karmikus akadályokat állít eléd a Szaturnusz? Horoszkópodból kiderül »

Fóbiák

A betegségekhez hasonlóan a különböző fóbiák, ok nélküli félelmek és iszonyok is gyakran előző életek hozadékai lehetnek.

Kapcsolódó cikk:
Milyen karmikus akadályokat állít eléd a Szaturnusz? Horoszkópodból kiderül »

Dia

	A műalkotások varázsa	Ha különösen mélyen érintenek az egy adott korszakból származó műalkotások, akkor előfordulhat, hogy mélyebb lelki kötelék fűz ahhoz a korszakhoz.

A műalkotások varázsa

Ha különösen mélyen érintenek az egy adott korszakból származó műalkotások, akkor előfordulhat, hogy mélyebb lelki kötelék fűz ahhoz a korszakhoz.

Dia

 	Retroláz 	Előző életed abban is megnyilvánulhat, ha valamelyik retro divatirányzat stílusa vonz, és ennek darabjait igyekszel beszerezni.

Retroláz

Előző életed abban is megnyilvánulhat, ha valamelyik retro divatirányzat stílusa vonz, és ennek darabjait igyekszel beszerezni.

Dia

 	Visszatérő minták 	Ha időről időre ugyanolyan típusú konfliktusok jelennek meg az életedben, és úgy érzed, mindig ugyanabba a gödörbe lépsz, lehet, hogy karmikus feladattal állsz szemben. 	Kapcsolódó cikk: 	Mi a karmikus feladatod a párkapcsolatban? A számmisztika elárulja »

Visszatérő minták

Ha időről időre ugyanolyan típusú konfliktusok jelennek meg az életedben, és úgy érzed, mindig ugyanabba a gödörbe lépsz, lehet, hogy karmikus feladattal állsz szemben.

Kapcsolódó cikk:
Mi a karmikus feladatod a párkapcsolatban? A számmisztika elárulja »

Dia

	Az állatok nyelvén	Ha úgy érzed, jól érted valamelyik állat nyelvét, nem kizárt, hogy előző életbe nyúló kapcsolatról van szó.

Az állatok nyelvén

Ha úgy érzed, jól érted valamelyik állat nyelvét, nem kizárt, hogy előző életbe nyúló kapcsolatról van szó.

Blog.hu ajánló
Fotó: