13 jósmódszer, amit ki kell próbálnod!
A tenyérjóslással kapcsolatban talán már vannak információid, de próbáltál már teafűből jósolni?

Dia

 	Számmisztika 	A számmisztika az asztrológiához hasonlóan működik. Alapszámod segítségével jobban megismerheted önmagad, illetve azt is megtudhatod, hogy milyen alapszámú férfi illik hozzád. 	Kapcsolódó jóslás: 	Szerelmi számmisztika »

Számmisztika

A számmisztika az asztrológiához hasonlóan működik. Alapszámod segítségével jobban megismerheted önmagad, illetve azt is megtudhatod, hogy milyen alapszámú férfi illik hozzád.

Kapcsolódó jóslás:
Szerelmi számmisztika »

Dia

 	Kávézacc jóslás 	Török módra készítsd el a kávét, vagyis az őrleményt szűretlenül forrald fel a vízzel, majd édesítsd. Amikor kész a kávé, töltsd a csészébe, idd meg, majd jöhet a keverés, végül borítsd a csészét a tányérra. A kirajzolódó alakzat segít a jövőbe látni. 	Kapcsolódó cikk: 	Hogy alakul a magánéleted? - Így jósolj magadnak! »

Kávézacc jóslás

Török módra készítsd el a kávét, vagyis az őrleményt szűretlenül forrald fel a vízzel, majd édesítsd. Amikor kész a kávé, töltsd a csészébe, idd meg, majd jöhet a keverés, végül borítsd a csészét a tányérra. A kirajzolódó alakzat segít a jövőbe látni.

Kapcsolódó cikk:
Hogy alakul a magánéleted? - Így jósolj magadnak! »

Dia

 	Dominó jóslás 	A dominó jóslást az ősi Kína használta, majd a hajósok révén került Európába. A pontok kombinációja, illetve jelentésük egymásra hatása adja meg a válaszokat. Egy kérdést egy nap csak egyszer lehet feltenni, mert a többszöri próbálkozás már nem ad értékelhető választ. 	Kapcsolódó szakértő: 	Mirjam - dominó jósnő »

Dominó jóslás

A dominó jóslást az ősi Kína használta, majd a hajósok révén került Európába. A pontok kombinációja, illetve jelentésük egymásra hatása adja meg a válaszokat. Egy kérdést egy nap csak egyszer lehet feltenni, mert a többszöri próbálkozás már nem ad értékelhető választ.

Kapcsolódó szakértő:
Mirjam - dominó jósnő »

Dia

 	Színjóslás 	Hogy melyik szín áll hozzád a legközelebb, többet elárul rólad, mint gondolnád. Ugyanakkor a színjóslás több egyszerű önismereti módszernél: tanácsot ad arra vonatkozóan is, hogy miképp kezeld azokat a tudatalatti tartalmakat, amelyek meggátolnak abban, hogy kiteljesedett életet élj. 	Kapcsolódó jóslás: 	Színjóslás »

Színjóslás

Hogy melyik szín áll hozzád a legközelebb, többet elárul rólad, mint gondolnád. Ugyanakkor a színjóslás több egyszerű önismereti módszernél: tanácsot ad arra vonatkozóan is, hogy miképp kezeld azokat a tudatalatti tartalmakat, amelyek meggátolnak abban, hogy kiteljesedett életet élj.

Kapcsolódó jóslás:
Színjóslás »

Dia

	Kristályjóslás	A kristályjóslás az önmegismerés egyik útja. Megmutatja, hogy mi okozza a problémát, ami jelenleg leginkább foglalkoztat, és megoldást is javasol.	Kapcsolódó jóslás:	Kritályjóslás »

Kristályjóslás

A kristályjóslás az önmegismerés egyik útja. Megmutatja, hogy mi okozza a problémát, ami jelenleg leginkább foglalkoztat, és megoldást is javasol.

Kapcsolódó jóslás:
Kritályjóslás »

Dia

	Virágjóslás	Ha nem sikerül párt találnod vagy tartós kapcsolatot kialakítanod, a probléma okát elsősorban önmagadban érdemes keresned. Elképzelhető ugyanis, hogy korábbi negatív élményeid során kialakult viselkedésminták állnak boldogságod útjában. Kedvenc virágod sokat elárul a szerelemhez való viszonyodról is.	Kapcsolódó jóslás:	Szerelmi virágjóslás »

Virágjóslás

Ha nem sikerül párt találnod vagy tartós kapcsolatot kialakítanod, a probléma okát elsősorban önmagadban érdemes keresned. Elképzelhető ugyanis, hogy korábbi negatív élményeid során kialakult viselkedésminták állnak boldogságod útjában. Kedvenc virágod sokat elárul a szerelemhez való viszonyodról is.

Kapcsolódó jóslás:
Szerelmi virágjóslás »

Dia

	Inga	Az ősi jóseszköz hozzáférést ad a bensődben rejlő tudáshoz. Tudatalattidat ugyanis kozmikus energiaminták hatják át - ezekre reagál az ingát tartó kezed, amit az inga mozgása tesz láthatóvá.	Kapcsolódó cikk:	Ismerd meg a jövődet! - Így jósolj ingával! »

Inga

Az ősi jóseszköz hozzáférést ad a bensődben rejlő tudáshoz. Tudatalattidat ugyanis kozmikus energiaminták hatják át - ezekre reagál az ingát tartó kezed, amit az inga mozgása tesz láthatóvá.

Kapcsolódó cikk:
Ismerd meg a jövődet! - Így jósolj ingával! »

Dia

 	Tarot 	A sorsba nem beletörődni, hanem alakítani kell - ebben segít a 78 lapból álló kártyacsomag. A tarot a lehetőségeket mutatja meg, miközben megtartja az ember szabad akaratát. 	Kapcsolódó videó: 	A tarot jóslás rejtelmei »

Tarot

A sorsba nem beletörődni, hanem alakítani kell - ebben segít a 78 lapból álló kártyacsomag. A tarot a lehetőségeket mutatja meg, miközben megtartja az ember szabad akaratát.

Kapcsolódó videó:
A tarot jóslás rejtelmei »

Dia

 	Jósgömb 	Ha voltál már jósnőnél, talán találkoztál - leggyakrabban hegyikristályból készült - jósgömbbel. A varázserejébe vetett hit évszázadokra nyúlik vissza. Anyagának és formájának köszönhetően meditatív állapotot idézhet elő, felszínre hozhatja a benned rejlő erőket.

Jósgömb

Ha voltál már jósnőnél, talán találkoztál - leggyakrabban hegyikristályból készült - jósgömbbel. A varázserejébe vetett hit évszázadokra nyúlik vissza. Anyagának és formájának köszönhetően meditatív állapotot idézhet elő, felszínre hozhatja a benned rejlő erőket.

Dia

 	Tenyérjóslás 	A tenyér egyrészt a személyiség tükre, másrészt az életút térképe, vonalainak mintázata pedig minden embernél más. India, Egyiptom és Kína ősi kultúráiban már 5000 éve ismerik a tenyérjóslást, a keresztény egyház viszont már a kezdet kezdetén az ördög imádatának tartotta, ezért aztán üldözte. 	Kapcsolódó cikk: 	Mennyi törést látsz a tenyereden? »

Tenyérjóslás

A tenyér egyrészt a személyiség tükre, másrészt az életút térképe, vonalainak mintázata pedig minden embernél más. India, Egyiptom és Kína ősi kultúráiban már 5000 éve ismerik a tenyérjóslást, a keresztény egyház viszont már a kezdet kezdetén az ördög imádatának tartotta, ezért aztán üldözte.

Kapcsolódó cikk:
Mennyi törést látsz a tenyereden? »

Dia

 	Rúnajóslás 	A rúnák ősi viking szimbólumok, melyeket sziklába, kőbe vagy fába véstek. Eredetileg az isteni erők megidézésére szolgáltak. A rúnák az univerzum erőivel együtt rezegnek, ehhez kapcsolódva tudnak választ adni a kérdésekre. Azonnali döntéshozatalhoz kitűnő választás.

Rúnajóslás

A rúnák ősi viking szimbólumok, melyeket sziklába, kőbe vagy fába véstek. Eredetileg az isteni erők megidézésére szolgáltak. A rúnák az univerzum erőivel együtt rezegnek, ehhez kapcsolódva tudnak választ adni a kérdésekre. Azonnali döntéshozatalhoz kitűnő választás.

Dia

 	Kockajóslás 	A kockajóslás nagy valószínűséggel a sorsvetésből alakult ki. A mai jóskockák elődje az asztragalomancia lehetett, melynek alkalmazói juhcsigolyacsontokat használtak. Ha ki akarod próbálni, három dobókockára és egy dobótáblára lesz szükséged. 	Kapcsolódó cikk: 	Mi vár rád a szerelemben? - Dobd ki kockával! »

Kockajóslás

A kockajóslás nagy valószínűséggel a sorsvetésből alakult ki. A mai jóskockák elődje az asztragalomancia lehetett, melynek alkalmazói juhcsigolyacsontokat használtak. Ha ki akarod próbálni, három dobókockára és egy dobótáblára lesz szükséged.

Kapcsolódó cikk:
Mi vár rád a szerelemben? - Dobd ki kockával! »

Ezt is szeretjük
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: