11. 11. 11.
Mit hoz a mágikus nap?
A 11-est a számmisztika kezdeteitől fogva különös érdeklődés övezi. Egyesek katasztrófa, mások megvilágosodás előjelének látják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik figyelnek a véletlen egybeesésekre, valószínűleg észreveszik a számsorokban, az órán és a dátumokban megjelenő ismétlődéseket. Van, akit inkább szorongással tölt el ez a jelenség, mások szerencsés előjelnek tartják, és akadnak olyanok is, akik csak egyszerűen tudomásul veszik.

A mai dátumban a 11-es szám háromszori ismétlődése is olyan véletlen, mely akár jelentőségteljes is lehet. De vajon valóban az?

A 11-es szám megítélése sokat változott az idők során. A Bibliában és a középkori értelmezésben még a tökéletlenség és a felbomlás száma volt. Míg a 10-es és a 12-es is különleges státusznak örvendett az isteni rendben, addig a 11-es mostohagyerekként szorult kettejük közé a Biblia számmisztikai értelmezése szerint.

Mesterszám

Később azután fokozatosan nőtt a 11-es szám ázsiója. A modern számmisztika szerint ez nyitja az önmagukban ismétlést hordó mesterszámok sorát, nyomában a 22-essel, a 33-assal, a 44-essel, és így tovább. A 11-es a numerológusok szerint egy új ciklus kezdetét jelöli, és kaput nyit a spirituális és természetfeletti dimenziókba - melyekből egyes számítások szerint éppen 11 létezik.

A mai napot nőies energiák uralják, a gondoskodásnak és a kapcsolatoknak különleges szerep jut, háttérbe szorítva a munkát és más gyakorlati teendőket. Ugyanakkor az ember hajlamosabb lehet a valóságtól elrugaszkodott idealizmusra és az illúziókra is.

A mai napon az érzelmek sokkal nagyobb hatást gyakorolnak a racionalitásra, mint általában, az ember érzékenyebb lehet az átlagosnál, jó és rossz értelemben egyaránt.

Lehet, hogy szokatlan intuíciók kerítenek hatalmukba, esetleg kitágulnak az érzékeid. Ma a békekötésre, a konfliktusok elsimítására és a felek közötti közvetítésre is alkalmas az idő. Van, aki úgy tartja, a kívánságok ma könnyebben valóra válnak. Ha szeretnéd kipróbálni, gyújts fehér gyertyát, és képzeld el, amit szeretnél elérni január 1-jéig, a következő időszak kezdetéig. Még jobb, ha le is írod, amit elterveztél, így vissza tudod majd ellenőrizni, mi valósult meg belőle.

Ezt is szeretjük