Vírusok ellen segíthetnek a gyógynövények (x)
A koronavírusra a Schwabe Hungary Kft.-nek, - ahogyan jelenleg senkinek a világon - nincs adekvát ellenszere. A cikkben bemutatott gyógyszerkészítmény nem hatékony koronavírus ellen!

KALOBA PR femina lead 2100x1400px-01.png
beauty and style
Top olvasott cikkek

A vírusok eddig sem kerülték el a családot, a mostani „családi” vírusunkat kisfiam hozta haza az iskolából, és persze végig is szaladt mindenkin! Vírusunk nem a „koronás” típusú, de így is nagy galibát okoz!

Többgyermekes anyukaként szert tettem némi vírusellenes ismeretekre, így jól tudom, hogy a légúti fertőzéseket nem a „megfázás” okozza, hanem 90-95%-ban vírusok! Ezek a vírusok ostromolják az immunrendszerünket, ami a sok gyümölcs és zöldség ellenére sincs a toppon a téli időszak után! Családi tünettárunk hátterében - amely igen széles skálán mozog, és hol torokfájásként, hol köhögésként, hol meg orrfolyásként jelentkezik – egy egész hadseregnyi vírus áll, a vírusok ellen pedig fő a gyorsaság!

Gyógynövénnyel a vírusok ellen

Az interneten böngészve olvastam először a dél-afrikai muskátliról (Pelargonium sidoides), ez a gyógynövény azért hatékony a megfázás, nátha különféle tüneteire, mert bizonyos, a náthát, influenzát okozó vírusok ellen hatásos, és a vírustámadás miatt legyengült immunrendszert is képes támogatni.1,2

Megörültem, mikor kiderült, hogy a gyógyszertárban recept nélkül kapható gyógyszer, a Kaloba* hatóanyaga a dél-afrikai muskátli speciális kivonata.3 A Kaloba*-ból családtagonként a legmegfelelőbb gyógyszerformát választhatom: a fogbarát édesítőszerrel készült Kaloba* szirupot, a tradicionális Kaloba* belsőleges oldatos cseppeket, vagy az egyszerűen szedhető Kaloba* 20 mg filmtablettát!3 Mivel vírusok ellen fontos a gyorsaság, mi már az első tünetek megjelenésétől elkezdjük szedni a
Kaloba*-t! Azért, hogy mindig kéznél legyen a „megoldás”, előre meg is vásároltam a gyógyszertárban!

Bővebben a Kaloba*-ról >>

32066439 198a56a14b452617dc7c3009782535e6 wm

Irodalom:

1. Matthys, 2016, EPs 7630 in Acute Respiratory Tract Infections –A systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Clinical Trials.
2. Michaelis et al. Investigation of the influence of EPs* 7630, a herbal drug preparation from Pelargonium sidoides, on replication of a broad panel of respiratory viruses. Phytomedicine 2011.

3. Alkalmazási előírás: Kaloba belsőleges oldatos cseppek: 2019. november 3.; Kaloba 20 mg fllmtabletta 2019.június 25.; Kaloba szirup: 2019. június 25.

S-065-kaloba-PR cikk-2020-march

Ezt is szeretjük