Salaktalanító, béltisztító reggelik
Így indítsd be korán a fogyást!
Kezdd a napot egészséges, tápláló és egyben tisztító hatású ételekkel, hogy estig kitartson az erőd!

Dia

	Zabkása áfonyával vagy szilvával	A zabkása önmagában is a méregtelenítő kúrák abszolút sztárja, ha pedig még hozzáadsz salaktalanító hatású gyümölcsöket, a kívánt eredményt biztosan hamar eléred. Reggelire fogyassz egy nagy tállal, ez egész délelőttre ellát energiával, és pár nap után már érzékelheted a pozitív hatásait is.

Zabkása áfonyával vagy szilvával

A zabkása önmagában is a méregtelenítő kúrák abszolút sztárja, ha pedig még hozzáadsz salaktalanító hatású gyümölcsöket, a kívánt eredményt biztosan hamar eléred. Reggelire fogyassz egy nagy tállal, ez egész délelőttre ellát energiával, és pár nap után már érzékelheted a pozitív hatásait is.

Dia

	Avokádókrém vagy -saláta	Az avokádó egy felettébb tápláló gyümölcs, ami ráadásul tömve van vitaminokkal, és természetesen méregtelenítő hatású. Készíts belőle krémet, és kend zabkorpakenyérre, vagy vágd fel, és rittyents belőle egy finom salátát, mindkét változat remek lesz.

Avokádókrém vagy -saláta

Az avokádó egy felettébb tápláló gyümölcs, ami ráadásul tömve van vitaminokkal, és természetesen méregtelenítő hatású. Készíts belőle krémet, és kend zabkorpakenyérre, vagy vágd fel, és rittyents belőle egy finom salátát, mindkét változat remek lesz.

Dia

	Zabkorpás keksz	A zabkorpa élelmi rostokban rendkívül gazdag alapanyag. Temérdek jó hatása ismert, csökkenti a koleszterinszintet, védi a gyomor és a bél nyálkahártyáját, és gátolja a zsírok és a szénhidrátok felszívódását is. Egy kis friss kefirrel elkeverve laktató reggeli lehet, ami garantáltan jót tesz a szervezeteddel, de borzasztó egyszerűen összeállíthatod keksszé is kókuszolaj segítségével, gyömbérrel és fahéjjal pedig fűszerezheted is. A fűszerek segítik az anyagcserét, a kókuszolaj pedig az emésztést.

Zabkorpás keksz

A zabkorpa élelmi rostokban rendkívül gazdag alapanyag. Temérdek jó hatása ismert, csökkenti a koleszterinszintet, védi a gyomor és a bél nyálkahártyáját, és gátolja a zsírok és a szénhidrátok felszívódását is. Egy kis friss kefirrel elkeverve laktató reggeli lehet, ami garantáltan jót tesz a szervezeteddel, de borzasztó egyszerűen összeállíthatod keksszé is kókuszolaj segítségével, gyömbérrel és fahéjjal pedig fűszerezheted is. A fűszerek segítik az anyagcserét, a kókuszolaj pedig az emésztést.

Dia

	Céklasaláta	A cékla annyira hatékony méregtelenítő táplálék, hogy komplett kúrák épülnek erre az egy növényre. Ha nem szeretnél napokig a jellegzetes színű zöldség rabságában szenvedni, elég a reggeli étkezésekbe belecsempészned a kissé földízű, mégis nagyon finom terményt. A salátába kedved szerint tehetsz almát - a céklával nagyon jó párost alkotnak - vagy metélőhagymát, de bármilyen nyers zöldséggel remek lesz.

Céklasaláta

A cékla annyira hatékony méregtelenítő táplálék, hogy komplett kúrák épülnek erre az egy növényre. Ha nem szeretnél napokig a jellegzetes színű zöldség rabságában szenvedni, elég a reggeli étkezésekbe belecsempészned a kissé földízű, mégis nagyon finom terményt. A salátába kedved szerint tehetsz almát - a céklával nagyon jó párost alkotnak - vagy metélőhagymát, de bármilyen nyers zöldséggel remek lesz.

Dia

	Zöldsaláta	Mivel a legtöbb zöldség, néhány idehaza nem jellemző fajtát leszámítva, segíthet a szervezet tisztításában, az egyik legjobb reggeli lehet, ha minél többet felvágsz, és egy tálba rendezve elfogyasztod őket. Hogy ne legyen olyan egyhangú, egy kis kefirrel vagy némi teljes kiőrlésű kenyérrel, illetve magvakkal feldobhatod.

Zöldsaláta

Mivel a legtöbb zöldség, néhány idehaza nem jellemző fajtát leszámítva, segíthet a szervezet tisztításában, az egyik legjobb reggeli lehet, ha minél többet felvágsz, és egy tálba rendezve elfogyasztod őket. Hogy ne legyen olyan egyhangú, egy kis kefirrel vagy némi teljes kiőrlésű kenyérrel, illetve magvakkal feldobhatod.

Ezt is szeretjük
Fotó: