3 turmix, ami beindítja az anyagcserét
Folyékony reggelik
Ha reggelire ezeket fogyasztod, nemcsak az emésztésed, hanem a hangulatod is jobb lesz.

Dia

 	Ananászturmix  	Az ananászból készült turmix látványnak sem utolsó, de áldásos hatásai nem állnak meg a vizuális élménynél. A benne található bromelain segít a szervezet megtisztításában, jótékony hatással van az emésztésre, ez pedig reggel különösen fontos. Ezek mellett a hatásai mellett pedig az idegeket is nyugtatja, így kiegyensúlyozottabbá is tesz rendszeres fogyasztása. Pár karika ananászt dobj a turmixgépbe, tégy mellé pár gerezd narancsot, egy kis vízzel hígítsd, és már készülhet is a turmix. A hatékonyságát egy kis szőlőmag hozzáadásával javíthatod.

Ananászturmix

Az ananászból készült turmix látványnak sem utolsó, de áldásos hatásai nem állnak meg a vizuális élménynél. A benne található bromelain segít a szervezet megtisztításában, jótékony hatással van az emésztésre, ez pedig reggel különösen fontos. Ezek mellett a hatásai mellett pedig az idegeket is nyugtatja, így kiegyensúlyozottabbá is tesz rendszeres fogyasztása. Pár karika ananászt dobj a turmixgépbe, tégy mellé pár gerezd narancsot, egy kis vízzel hígítsd, és már készülhet is a turmix. A hatékonyságát egy kis szőlőmag hozzáadásával javíthatod.

Dia

	Áfonyaturmix	Az áfonya a méregtelenítő kúrák sztárja, mivel ízével és színével mindenkit levesz a lábáról, emellett igen hatékonyan alkalmazható. Az antioxidánsokkal teli gyümölcs nemcsak segíti az anyagcserét, de erősíti az immunrendszert is, és a bőr megújításában is komoly szerepet játszik, tehát jó, ha minden reggel fogyasztasz belőle. A belőle készült turmix úgy lesz a legfinomabb, ha kiegészíted több, különböző bogyós gyümölccsel, és hogy a hatékonyságát növeld, egy kis lenmagot is rejts a turmixgépbe. Ha ezek megvannak, már csak némi vízzel kell felönteni, és jól pépesíteni. 

Áfonyaturmix

Az áfonya a méregtelenítő kúrák sztárja, mivel ízével és színével mindenkit levesz a lábáról, emellett igen hatékonyan alkalmazható. Az antioxidánsokkal teli gyümölcs nemcsak segíti az anyagcserét, de erősíti az immunrendszert is, és a bőr megújításában is komoly szerepet játszik, tehát jó, ha minden reggel fogyasztasz belőle. A belőle készült turmix úgy lesz a legfinomabb, ha kiegészíted több, különböző bogyós gyümölccsel, és hogy a hatékonyságát növeld, egy kis lenmagot is rejts a turmixgépbe. Ha ezek megvannak, már csak némi vízzel kell felönteni, és jól pépesíteni. 

Dia

	Almás turmix retekkel	Bár elsőre talán bizarr ötletnek tűnik retekkel gazdagítani a reggeli turmixot, egyrészt az alma remekül elnyomja a zöldség ízét, és meglepően kellemes ital lesz a végeredmény, másrészt pedig reggelire a szervezetnek a reteknél jobb nem is kellhet. Erőssé, ellenállóvá teszi a szervezetet, tömve van C-vitaminnal, a jellegzetes téli betegségek ellen is remek gyógyír, ásványi anyagokban rendkívül gazdag, és az emésztést javítják a benne levő rostanyagok. Hogy igazán hatékony legyen, egy kis búzafűlével dobd fel a turmixot.

Almás turmix retekkel

Bár elsőre talán bizarr ötletnek tűnik retekkel gazdagítani a reggeli turmixot, egyrészt az alma remekül elnyomja a zöldség ízét, és meglepően kellemes ital lesz a végeredmény, másrészt pedig reggelire a szervezetnek a reteknél jobb nem is kellhet. Erőssé, ellenállóvá teszi a szervezetet, tömve van C-vitaminnal, a jellegzetes téli betegségek ellen is remek gyógyír, ásványi anyagokban rendkívül gazdag, és az emésztést javítják a benne levő rostanyagok. Hogy igazán hatékony legyen, egy kis búzafűlével dobd fel a turmixot.

Ezt is szeretjük
Fotó: