80 éves Tibor felépült a stroke-ból (x)
A 80 éves Tibor stroke-ot kapott. Egy alternatív terápiával pár hét alatt tökéletesen felépült a jobb oldali részleges bénulásból.

MALYA TIBOR 4.png
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Malya Tibor a múlt év decemberében stroke-ot kapott. Szerencséje volt, mert a gyerekével való telefonbeszélgetése során fia felismerte, hogy baj van, és azonnal kórházba vitte édesapját.

-  Nekem azt tűnt fel, hogy édesapám úgy beszélt, mintha valamilyen gyógyszer hatása alatt lenne, vagy mondjuk ivott volna alkoholt. Tehát nem pörgött a nyelve. Nagyon érdekes volt, mert igazából a beszédével volt probléma, a tudata az teljesen tiszta volt – mesélte Tibor fia.

Rohamosan romlott az állapota

Az egyik kórházból átirányították a másik kórházba és sajnos aznap még nem kapott megfelelő kezelést. Tibor állapota pedig rohamosan romlott.

MALYA TIBOR 1 2.png

-  Akkor már úgy kialakult bennem, hogy rogyadozott a térdem és nem nagyon működött, se a jobb kezem, se jobb lábam – emlékezett vissza Tibor. Egy hét kórházi bent lét után Tibor fia úgy döntött, hogy édesapja felépülését egy alternatív kezeléssel is megtámogatja.

-  Amikor elkezdte használni ezt a C-Peptidet, naponta csak egy darab fújást kapott, és cinket az elején nem is kapott. Három nap után kezdtem látni minimális javulást. Először a beszéde jött vissza, egyre jobban kezdett forogni a nyelve. És akkor már örültem, hogy na ez be fog válni. Utána a lába – idézi fel mosolyogva ifj. Malya Tibor a történteket.

Gyors regenerálódás a C-Peptiddel

A C-Peptide az agyba kerülve regenerálhatja az idegsejteket, így az oxigénhiány miatt sérült sejteknek is gyorsabb a regenerációja. Amennyiben az elhalt sejteknek a funkcióit új sejtek veszik át, a betegek számos esetben azt tapasztalták, hogy a C-Peptide alkalmazása után a regenerációs folyamat meglepően gyorsan megy végbe.

MALYA TIBOR 3.png

-  Egyre-egyre jobban lett. Már nem akart összerogyni a lába, és a legvégén a keze, a finom motorikus mozgása, az még most sem tökéletes.

- Már majdnem a régi az aláírásom – egészíti ki Tibor.

A gyulladáson is segített a C-Peptide

 Tibor büszke arra, hogy szellemileg és fizikálisan mindig aktív ember volt. Egyedül él, de kora ellenére ellátja magát. Főz, mos, takarít, és mint nyugalmazott elektroműszerész, természetesen a bütykölés, a szerelés sem maradhat el a napi rutinból. Pár hónapnyi C-Peptide használat után fia észrevette, hogy édesapja nyakán a már évtizedek óta folyamatos gyulladásban lévő szőrtüszők, most nyugalmi állapotban vannak.

A Stroke-ból való felépülés Tibornál napokban volt mérhető from Proinsulin C-Peptide on Vimeo.

-        Mindig be voltak gyulladva ezek a szőrtüszők. Ezt időnként egy ilyen szteroidos folyadékkal lekente, hogy ne legyen ilyen csúnya, piros kiütéses. Megdöbbentem és kérdeztem, hogy megint bekente a nyakát ezzel a szteroidos folyadékkal, és mondta, hogy nem, ő nem csinált semmit. Akkor mondtam, hogy hát jé, ezen is segít a C-Peptide, egészen döbbenetes. Gyakorlatilag minden meggyógyul, amit csak lehet, a szervezet megpróbál ennek a  szernek a segítségével meggyógyítani. Hihetetlenül döbbenetes volt – meséli ámulva Tibor.

MALYA TIBOR 2.png

Tibor még fontosnak tartja arra is felhívni a figyelmet, hogy ahogy apukája sem, úgy elképzelhető, hogy más stroke-os beteg sem képes észlelni a bajt a stroke kialakulása közben.

A cikkben leírtak a Max-immun Kft. kereskedelmi kommunikációja, nem a Femina szerkesztősége által szerkesztett tartalom. A közzétett információkat nem hagyta jóvá az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet, vagy bármely más egészségügyi testület. A  Max-immun Kft.- nek nincs szándékában betegségeket diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani, vagy megelőzni. A cikkben megosztott információk célja kizárólag oktatási célokat szolgál.  Kérjük, minden esetben konzultálj kezelőorvosoddal, különösen terhesség, szoptatás, gyógyszeres kezelés vagy fennálló betegség esetén.

OLVASD EL EZT IS!

METLAGER ANIKO 2
  • egészség
  • migrén

Migrén nélkül (x)

Ezt is szeretjük