A figyelmességet ajándékba is adhatod (x)
Felejtsd el a hagyományos karácsonyi ajándékokat, és helyettük okozz meglepetést kényeztető, romantikus pillanatokkal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs annál jobb érzés, mint látni, hogy szeretteid arcára őszinte örömöt varázsol az általad átnyújtott meglepetés! Igazán különlegességet keresel? Egy szabadon beváltható ajándékutalvány Európa legjobb spa-jába, a sárvári Spirit Hotelbe maga a tökéletes ajándék.

Feledhetetlen élményt okozhatsz a szeretteidnek, de akár magatokat is meglepheted vele, ez biztosan tetszik majd a párodnak is!

Kényeztetés mesterfokon

Saját gyógyvíz, feszített víztükrű úszómedence, élményfürdő, kül- és beltéri medencék sokasága, exkluzív szauna világ - a Spirit oázisa egyszerűen lenyűgöző.

Egy Spa ajándékutalvánnyal nem csak ezt nyújthatod át, feledhetetlen kiszolgálást és kényelmet is adsz mellé. A lehetőséget arra, hogy szeretteid elfeledkezzenek a hétköznapok megannyi nehézségéről.

Romantikus pillanatok

Sejtelmes, lágy fények, jótékony gőz, egy olívás-habos tisztító masszázs, pihenés a baldachinos ágyakon alma teát kortyolva - nem véletlen, hogy az ősi török hamam szertartás ma is kimagasló helyen szerepel a spa kezelések rangsorában.

A Spirit romantika ajándékutalványt átnyújtva nemcsak ezzel a csodás páros rituáléval ajándékozod meg a szeretteidet.

A szobájukba bekészített édes meglepetés, a gyöngyöző jéghideg pezsgő, no és a varázslatos körágy gondoskodik a meghitt, romantikus pillanatokról.

Tökéletes harmónia

Szakértő kezek érintése, autentikus mozdulatsorok, organikus hatóanyagok - ettől válik egy masszázs valódi rituálévá. No meg a minden igényt kielégítő kezelőhelyiségek atmoszférájától, a mindenre kiterjedő figyelmességtől és a kimagasló szakértelem nyújtotta biztonságtól. A Spiritben minden adott, hogy megtapasztaljuk a testi-lelki összhangot.

Amikor Spirit harmónia ajándékutalvánnyal okozol meglepetést, egyben lehetőséget is adsz, hogy a megajándékozott - akár férfi, akár hölgy az illető - két tucat lehetőség közül válassza ki azt az arc- vagy testkezelő rituálét, mely számára a tökéletes harmóniát biztosítja.(%oldalmero(514071, 419584)%)

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük