Antioxidáns, vízhajtó, és tele van vitaminnal: gyors vacsoraötletek spárgából
A spárgából jótékony hatásainak köszönhetően egészséges vacsora készülhet.

Ez is érdekelhet
- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik
beauty and style

Top olvasott cikkek
- Ő Zoltán Erika 23 éves lánya: a gyönyörű Zoé le sem tagadhatná az anyját
- Détár Enikő és Rékasi Károly fia már 19 éves: Zsigmondból jóképű pasi lett
- Villámkvíz a magyar földrajzból: általános iskolában tudni kellett a válaszokat
- Általános iskolás tananyag: tudod, mi a szófaja a következő szavaknak? Kvíz!
- „Napi 1 szexből 8 havonta 1 lett” - Házaspárok vallomása a szexmentes kapcsolatról
Májussal a spárgaszezon is a kezdetét vette, a néhány hetes időszakot pedig érdemes minél jobban kihasználni: a zöld és fehér növény ugyanis tele van értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal.
A spárga remek rostforrás, gazdag antioxidáns hatású vitaminokban, különösen sok A-, B-, C-, E- és K-vitamint, szívvédő káliumot és vasat tartalmaz, a benne levő aszparagin nevű aminosav pedig vízhajtó, vesetisztító hatását biztosítja.
Vacsoraötletek spárgából
Egészségügyi előnyeit a legjobban főzve, illetve párolva lehet kihasználni, ebédre és vacsorára ideális választás a szezonban, ráadásul sokoldalúan elkészíthető, ízletes zöldség.
(Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary.)
OLVASD EL EZT IS!

- egészséges
- fáradtság