34. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál (x)
Izgalmas élmény, nem csak a futás szerelmeseinek

SPAR Budapest Maraton Fesztival logo 2019
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 34. SPAR Budapest Maraton Fesztivál nemcsak a futás és a sport elkötelezett híveit várja, de azokat is, akik szeretnék próbára tenni magukat és erőnlétüket a szeptember 28-29-i eseményen. 

Magyarország legnagyobb szabadidős rendezvényének kiemelt célja ugyanis az, hogy megszerettesse a mozgást az emberekkel, és felhívja a figyelmet az egészségtudatos életmód fontosságára. De az sem fog unatkozni, aki szurkolni szeretne a résztvevőknek, vagy csupán egy szuper hétvégi szórakozásra vágyik, és kilátogat a fesztiválra.

Több tízezer ember

Évről évre több tízezer ember látogat ki a SPAR Budapest Maraton* Fesztiválra, s az idei eseményre is közel harmincezer érdeklődőt várnak. Nem csoda, hogy ilyen népszerű a rendezvény, hiszen mindenki számára izgalmas és kellemes kikapcsolódást nyújthat. Ha nem szeretnél futócipőt húzni, elkísérheted a családtagjaid, a barátaid vagy éppen a munkatársaid, és biztathatod őket, szurkolhatsz nekik a megmérettetés alatt. 

Egyedül vagy váltóban is nekivághatsz

Nem csak azok állhatnak rajthoz, akik érzik magukban az erőt, hogy egyedül is képesek teljesíteni a klasszikus maratoni távot. Szombaton részt vehetsz a SPAR enjoy. gyalogláson, ha pedig aktívabb mozgásra vágysz, kipróbálhatod magad a rövidebb futótávokon. 

De ezen a napon rendezik meg a FODISZ Esélyegyenlőségi Futamot is. A vasárnap azoké, akik arra vállalkoznak, hogy teljesítsék a 42 km-es vagy 30 km-es szakaszt. Tehetjük ezt egyedül, párban vagy akár négyfős váltóban is.

Finom falatokkal várnak

Ha lefutottad a kitűzött távot, és valamilyen finomságra vágysz, vagy a nagy szurkolás közepette éheztünk meg, a rajt/cél szakaszon, a budai Pázmány Péter sétányon a SPAR standjai hot doggal és csípős debrecenivel várnak. 

Mesekönyvet minden gyermeknek!

Mivel nem minden család engedheti meg, hogy mesekönyvet vásároljon csemetéinek, ezért a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR ismét elhatározta, hogy gyűjtésbe fog. Aki tehát szívesen segítene a rászoruló gyermekeken, nincs más dolga, mint hogy magával hozza a rendezvényre a már nem használt, jó állapotú mesekönyvét, amit a szeretetszolgálat sátránál adhat le. Ha ellátogatsz a gyerkőccel, rá is izgalmas programok várnak: kipróbálhatja például a mozgó játszóteret és számos más érdekes aktivitást. 

Nyereményjátékok és szakértői tanácsok

Az áruházlánc büszke arra, hogy a főtámogatója lehet Magyarország legnagyobb szabadidős rendezvényének, emellett a SPAR Életmód programjával felhívhatja a figyelmet a mozgás fontosságára és az egészségtudatos életmódra. 

Az érdeklődők különféle nyereményjátékokon vehetnek részt, akinek pedig kérdése van az egészségtudatos életmóddal kapcsolatosan, a SPAR szakértőitől kérhet tanácsot. Az eseményt követően a SPAR a standja teljes bevételével a Magyar Máltai Szeretetszolgálat játszótér-programját támogatja!

További információ:

www.sparbudapestmaraton.hu

Ezt is szeretjük