Egyre népszerűbb Magyarországon a biztonságos látásjavító lézerkezelés: gyors és fájdalommentes (x)
Éles látása mellé váratlan meglepetést is kapott a 100 000. Sasszemkezelésben részesült páciens.

100 000 foto modositott eredeti meret 2400x1400
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta a lézeres szemműtét Magyarországon is elérhető, egyre többen választják ezt a biztonságos látásjavító megoldást szemüveg- vagy kontaktlencse viselése helyett. 

Magyarország vezető szemészeti lézerklinikája átlépte a bűvös határt: 2018 decemberben megtörtént a 100 000. Sasszemkezelés . A százezredik kezelés szerencsés nyertese F. Gábor, akire meglepetés várt a műtét után, ugyanis visszakapta a kezelése árát. Örömében így nyilatkozott: 

Sasszemklinika - lézeres szemműtét. Kattintson a képre a videó megtekintéséhez!
Sasszemklinika - lézeres szemműtét. Kattintson a képre a videó megtekintéséhez!
„Amellett, hogy visszanyertem a látásomat, egy életre szóló élményben is részem lehetett. A végeredmény szenzációs! Műtét előtt -2,75 dioptriás volt a szemem, körülbelül nyolc évig kontaktlencsét hordtam. Utóbbi időben, amikor hazaértem, kénytelen voltam kivenni a lencsét, mivel száraz volt a szemem. Aktívan sportolok, szörfözök, és még a lencse viselése is zavart. Ezért végül a Sasszem NO-Touch kezelés mellett döntöttem.”

Mit kell tudni a lézeres szemműtétről?

Ez egy modern, biztonságos megoldás, ami gyors fájdalommentes és egész életünkre jó látást biztosíthat. Világszerte harmincmillió ilyen kezelés történt. Van, aki tart tőle, pedig a valóság az, hogy a kontaktlencsések nagyobb kockázatot vállalnak, mint azok, akik a lézeres szemműtét mellett döntenek! 

Mért a Sasszemklinika? Miért Sasszem No-Touch?

A Sasszemklinika mindig arra törekedett, hogy a világon elterjedt legkorszerűbb, legmegbízhatóbb lézerszemészeti megoldásokat biztosítsa! Három csúcstechnológiás lézerének köszönhetően az előzetes alkalmassági vizsgálat alapján mindenkinek a legjobb, személyre szabott megoldást kínálja.

Sasszem NO-Touch az érintés nélküli kezelés = 100% lézer. Kattintson a képre a videó megtekintéséhez!
Sasszem NO-Touch az érintés nélküli kezelés = 100% lézer. Kattintson a képre a videó megtekintéséhez!

A Sasszemklinikán érhető el a Sasszem FEMTO kezelés, melyet egyedüli lézeres szemműtétként engedélyeztek a NASA-űrhajósok és a TOP GUN vadászpilóták számára. 

Sőt, Budapesten csak a Sasszemklinikán választható a Sasszem NO-Touch. Ez egy valódi, érintés nélküli egylézeres eljárás, melyet az 5 dimenziós szemkövetésre alkalmas SCHWIND AMARIS lézer végez. Maga az eljárás rövidebb ideig tart, mint 2 perc. A páciens a műtét alatt nem érez fájdalmat. A kezelést követően pedig azonnali látásjavulást tapasztalhat, és haza is mehet.

Az eredmény: akár 125%-os látásélesség. Sőt, a klinika garanciát vállal a műtét eredményére. 

„A műtét tényleg fájdalommentes, pillanatok alatt megvan, és az eredmény is szenzációs! A műtét után többször előfordult, hogy jobban láttam, mint korábban kontaktlencsével. Sőt, két héttel a műtét után reflexből még mindig ki akarom venni a lencsémet esténként!” - nyilatkozta F. Gábor.

Gyakori tévhit, hogy a lézeres kezelés túl drága

A kontaktlencsére jellemzően átlag 80-120 ezer forintot költünk évente. Gyors fejszámolással a Sasszemkezelés ára akár három-négy éven belül is megtérülhet. A Sasszemklinika lehetőséget ad részletfizetésre. Sőt, a kezelés árának 20%-át visszaigényelhetjük a személyi jövedelemadóból, amennyiben Egészségpénztári kártyával fizetünk. 

„Aki még hezitál, szerintem hajrá!” - javasolja F. Gábor, aki a 100 000. Sasszemkezelésben részesült decemberben.

Jelentkezzen Ön is ingyenes alkalmassági vizsgálatra ITT.

Ezt is szeretjük