2 perc alatt lett éles a látása Katának, ma már nem is tudja, milyen volt szemüvegesnek lenni (x)
Érintés nélküli lézeres kezelést szerezhetsz akciósan, ha nem bírod, hogy a szemedhez érnek.

szemuveg-grimasz-álca
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A lézeres kezeléstől sokan ódzkodnak: drágának tartják, félnek tőle, nem bírják, hogy a szemükhöz ér bármi is. Kata, egy dolgozó családanya bevállalta, az alábbiakban ő mondja el tapasztalatait.

125%-os látás

Ma már azt kezdem elfelejteni, milyen volt az élet szemüveggel. Évtizedes négyszeműség után végre kristálytisztán látok mindent, és elképesztő, hogy annyi macera, kellemetlenség és szemellenzős érzés után most 125%-os a látásom. Igen, tudom, furcsán hangzik, de igaz. Jobban látok, mint bármikor korábban szemüveggel.

Mondták korábban, hogy lehetséges bizonyos csúcstechnológiájú lézerekkel, teljesen fájdalommentesen elvégeztetni a látásjavítást. Nekem az érintés nélküli, 5 dimenziós szemkövető lézerhez volt szerencsém, és az egész műtét csupán 2 percet vett igénybe. Utána rögtön tökéletesen láttam.

125percent 6Mpix

A műtét előtt persze, egy alkalmassági vizsgálaton vettem részt. Ezután lehet tudni azt is, hogy melyik lézer és lézerkezelés lesz valaki számára a legjobb. Én a Sasszem NO-Touch PRK kezelést választottam, amely során senki és semmi nem ért a szemhez. A kontaktlencse-viselést sem bírtam elfogadni, így a lézerkezelésnél is zavart volna, ha bármi is a szememhez ér. Hihetetlen, hogy már itt tartunk. Ezek a mai csúcstechnológiás gépek képesek a természet alkotta, 100%-os látásnál is jobbat létrehozni. Így lett az én korábbi -6,50 dioptriás látásom is 125%-os. És ez még nem is olyan kiemelkedően jó eredmény. Rubint Réka látása például 160%-ra javult. Na, ez az igazán fantasztikus!

Ingyenes alkalmassági vizsgálat

Ha online jelentkezik az ember, akkor ingyenes a 2 órás alkalmassági vizsgálat. Szerencsére a klinika nem csak hétköznap van nyitva, így mivel győri vagyok, és nem akartam szabadságot kivenni a vizsgálat és a lézerkezelés miatt, szombati napokon tudtam menni Budapestre. Ami nagyon meglepő volt számomra, hogy a vidéki pácienseknek szállást is segítenek biztosítani az első kontrollvizsgálathoz. Regionális kontrollhálózatot is kialakított a Sasszemklinika, így a későbbi kontrollokat már nem csak a budapesti központban lehet elvégezni.

7. Háttérben ülők nem fókuszban

Részletfizetés, visszaigénylés, számolgatás

Egy lézeres szemműtét korántsem olcsó, több százezer forintról beszélünk. Valaki évekig gyűjtöget, mire megműttetheti a szemét. De lehetőség van részletfizetésre is, ami nagy könnyebbséget jelentett számomra is! Sőt, a Sasszemkezelés árának egy részét, egész pontosan 20%-ot visszaigényelhetek a személyi jövedelemadóból, mivel Egészségpénztári kártyával fizettem.

Persze, még így sem elenyésző az összeg, de amikor szépen összeadogattam, hogy kétévente mennyit költök szemüvegre, akkor rájöttem az alapigazságra: hosszú távon mindig a drágának tűnő dolgok lesznek a legolcsóbbak. Abba meg bele se merek gondolni, hogy aki kontaktlencsét visel, mennyit költhet akár csak egy év alatt arra, hogy élesen lásson.

Orvosi garancia, megbízhatóság

Elképesztő, de a Sasszemklinika már több mint 90 ezer lézeres szemműtétet végzett az elmúlt 20 év alatt. Azt kevesen tudják, hogy orvosi garanciát vállalnak a kezelésekre: a műtét előtt írásban rögzítik, milyen eredmény várható az egyes páciensek esetében. Ha aztán kisebb mértékben javulna a látásod, mint ahogy azt írásban megkaptad, életbe lép a garancia, és az újabb lézeres szemműtét elvégzése díjmentes lesz. Nekem ez nagy biztonságérzetet ad a jövőre nézve, hiszen ugye, sosem lehet tudni... Gondolom, ezért választották olyan hírességek is a Sasszemklinikát, mint Schobert Norbert, Gönczi Gábor, Tatár Csilla, Gombos Edina, Lola, Kiss Norbi, Storcz Botond vagy Straub Dezső.

celebsor 2 soros Lolás

Legyél te is Sasszemű! Ajánlom. Itt megtudhatsz mindent a Sasszem NO-Touch PRK kezelésről!

Ezt is szeretjük