Megvédhet a penésztől a szárítógép (x)
A párás környezet ideális a penész számára, de egy szárítógép a segítségünkre lehet.

femina  dryer3 cover 2100x1400
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Télen többet mosunk, kevesebbet szellőztetünk, a párás környezet pedig ideális a penész számára. Egy szárítógéppel azonban akár ezt is megoldhatjuk.

Ruhaszárítás gyorsan, kíméletesen 

Alapvetően kétféle típusú - kondenzációs vagy hőszivattyús - szárítógép közül választhatunk. A hőszivattyús gépek előnye, hogy sokkal kíméletesebben, alacsonyabb hőfokon szárítják meg a ruhákat. Így biztosan nem kell aggódnunk azon, hogy kedvenc darabjaink összemennek. Az LG Eco Hybrid* DUAL Inverter hőszivattyús szárítógépei számos programot kínálnak a különféle szövettípusokhoz, így a legkényesebb anyagokat sem kell féltenünk.

femina  dryer1 840x650

Viszlát, teregetés és penész!

Hagyományos teregetés esetén könnyen megtörténhet, hogy egy hétvége sem elég a teljes szennyes kimosására - pláne, ha egyetlen ruhaszárító állvánnyal kell gazdálkodnunk. A géppel megspórolhatjuk a teregetés bosszúságait, a ruhaszárítót sem kell kerülgetnünk a lakásban, ráadásul, mivel nem keletkezik pára, a penész megtelepedésének sem kedvezünk.

Energiatakarékos megoldások

Az inverteres kompresszorral felszerelt szárítógépek egyenletes teljesítményt nyújtanak, amivel az energiafogyasztás is alacsonyabbá válik. Ha tehetjük, válasszunk A+++ vagy A++ energiahatékonyságú gépet, ugyan a készülék drágább lesz, az évek során viszont gyorsan megtérül majd a befektetés. A DUAL Inverter hőszivattyús gépek ráadásul olyannyira megbízhatóak, hogy az LG 10 év garanciát vállal rájuk.

femina  dryer2 840x650

Szárítógéppel az allergének ellen

Egy modern szárítógép beszerzése különösen hasznos lehet az allergiában, asztmában szenvedőknek. Az LG készülékeiben megtalálható, úgynevezett Allergy Care (Antiallergén) programmal ugyanis a ruháinkat 99%-ban mentesíthetjük az allergiát okozó baktériumoktól, házi poratkáktól és egyéb mikroszennyeződésektől. ¹

Kényelmi funkciók

A szárítógépek által kínált kényelmi funkciók közül hasznos lehet az automatikus kondenzátortisztítás, aminek köszönhetően nem kell külön időt fordítanunk az alkatrész tisztítására. Jó szolgálatot tehetnek az okos funkciók is: az LG ThinQ*  nevű mobilalkalmazással például távolról is felügyelhetjük a gépet, és értesítést kérhetünk a program befejezéséről, így biztosan nem felejtjük majd el kivenni a ruhákat a gépből.

femina  dryer3 840x650

Azok, akik 2021. december 31-ig 9 kg kapacitású LG Eco Hybrid* DUAL Inverter szárítógépet vásárolnak, majd regisztrálják vásárlásukat az LG promóciós weboldalán, most 20 000 Ft értékű DM vásárlási utalványt nyerhetnek.

¹ A TÜV SUD által felügyelt teszt igazolja, hogy az LG szárítógép az Allergy Care (Antiallergén) program segítségével 99,9%-kal csökkenti a szövetre rakódott baktériumok (S. aureus, P. aeruginosa, és K. pneumoniae) mennyiségét. A BAF (Brit Allergia Alapítvány - British Allergy Foundation) által igazolt teljesítményt nyújt a légzőszervi és bőrproblémákat okozó allergének kiszűrése érdekében.

(Képek forrása: LG Magyarország)

Ezt is szeretjük