Candida gyötör? Nem tudod, hogyan szabadulj meg tőle?
Rendkívül agresszív gomba, amelytől egyre több nő szenved. De van belőle kiút? Eláruljuk! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi zajlik a szervezetben?

Szakértők becslése szerint a nők háromnegyede érintett legalább egyszer élete folyamán, és a nők fele visszatérő fertőzésekkel küzd. A szakemberek a Candida albicans nevű élesztőgombát tartják felelősnek a hüvelyi gombafertőzésekért és a gyermekekben előforduló szájpenészért.

Gyakran nem ismerik fel azonban, hogy a gombafertőzés az emésztőrendszerből indul, mivel a bélrendszerben már túlszaporodott. Ezt a túlszaporodást kellene megszüntetni a szervezetben. Ha elhatalmasodik rajtunk a gombafertőzés, akkor a gomba már képes belépni a véráramba és szétterjedni az egész szervezetben, megjelenik a hüvelyben, a húgyutakban, a bőrön, a kéz- és lábujjkörmökön, a szájüregben valamint egyéb szervekben és szövetekben is. Ez az állapot számos más egészségügyi probléma okozója is lehet.

A bélrendszerben található szervezetünk immunrendszerének mintegy 70 százaléka. Ha a bélrendszerben lévő bélbaktériumok minőségi és mennyiségi összetétele drasztikusan megváltozik, akkor a bélrendszerben működési zavar léphet fel, és az immunrendszer legyengül.

A bélflóra egyensúlyának megbomlásakor úgynevezett káros baktériumfajok szaporodhatnak el, amelyek elnyomhatják a hasznos bélbaktérium hatásait. Ennek hatására megváltozhatnak a lebontási és felszívódási folyamatok. Ha a candida hirtelen szaporodásnak indul, gombasejtek juthatnak a vérkeringésbe, ami kihat az egész emésztési rendszerre és az általános egészségi állapotra egyaránt.

A candida gomba enzimei és fonalai megtámadják a bélnyálkahártyát, károsítják az emésztést és felszívódást. A túlszaporodott candida elhasználja a szervezet tápanyagait és vitaminjait, miközben folyamatosan mérgezi a szervezetet.
Ez a folyamat a következő tünetekkel járhat: fáradtság, szellemi kimerültség, megnövekedett cukor iránti vágy, gázképződés, puffadás, visszatérő hüvelyi és húgyúti fertőzések. A legtöbb nő ismeri ezeket a kellemetlen tüneteket.

A bélflóra egyensúlyának zavarát okozhatják:

  • antibiotikumok
  • komoly hasmenéses, hányásos folyamatok
  • nagy mennyiségű cukorfogyasztás, illetve szénhidrátokban gazdag étrend

Hatékony program candida ellen!

Az élesztőgombák túlszaporodása ellen már léteznek hatékony és egyszerű eszközök. Kisebb életmódbeli változtatással, megfelelő étrend-kiegészítők szedésével és a helyes diéta követésével megnövelhetjük a szervezet ellenállóképességét a bosszantó fertőzéssel szemben.

A candida szervezetből történő eltávolítása egy komplex program elvégzésével lehet a leghatékonyabb. Az Ultimate Komplett Candida Kúrának - melyet most 10%-kal olcsóbban megvehetsz - komplex hatása abban rejlik, hogy magába foglalja a gyógynövényeket, az enzimet, a rostot és a probiotikumot is. A teljes program hatékonyan szünteti meg a candida túlszaporodását, és újjáépíti a bélrendszer egészséges bélflóráját. A termékek kizárólag kiemelkedő minőségű, természetes összetevőkből készülnek, adalékanyagok nélkül.

1. A candida megszüntetése
CandiGONE™ gyógynövény alapú 2-komponensű - kapszula és csepp - hatékony tisztító kúra segítségével könnyebben megszabadulhat a candidától, miközben hatékonyan hozzájárul a bélbaktériumok egyensúlyának megteremtéséhez.

2. A bélrendszer alapos kitisztítása
A FiberSMART™ nagy hatásfokú rostkészítmény az érzékeny bélrendszer számára, probiotikummal, L-Glutaminnal és Fructo-Oligoszaharidokkal. 100% -os organikus len-rosttartalmának köszönhetően kitisztítja a szervezetből a candidát, miközben biztosítja a bélflóra és az emésztőrendszer egészséges működését.

3. A bélflóra újraépítése
Ultimate Flora Critical Care 50 Billion™ 50 milliárd jótékony hatású aktív baktériumot tartalmaz kapszulánként. A készítményt a vékony- és vastagbél probiotikus egyensúlyának fenntartására fejlesztették ki, és hatékonyan segíti a bélflóra helyreállítását.

4. A bélflóra egészségének megőrzése
A CandiZYME™ egy hatékony enzimkészítmény, amely segít megőrizni, valamint fenntartani a bélflóra egyensúlyát. A készítmény tartalmaz a fehérjék emésztését segítő proteázt, cellulázt és hemicellulázt a cellulóz, laktázt a tejcukor, és lipázt a zsírok és olajok emésztéséhez.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2157050&banner=2157060&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük