Nem kell sorban állni a patikában, ha így váltod ki a receptet - Rengeteg időt spórolhatsz (x)
Az Alma Okosvény telefonos alkalmazással előjegyezheted magadnak a receptre kapható gyógyszereidet.

ferfi-telefon
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Épp elfogyott a patikában a felírt gyógyszer? Előzd meg a problémát, és használd az Alma Okosvény mobilalkalmazását, mellyel vényköteles gyógyszereket már kényelmesen, akár otthonról is elő lehet jegyeztetni. Töltsd le ingyenesen, és spórolj időt magadnak!

Mobiltelefonunk ma már az alapfunkciókon kívül számos lehetőséget nyújt egy-egy applikációval, ami nagyban megkönnyíti a mindennapokat. Az Alma Okosvény azok számára készült, akik tartós vagy gyakori gyógyszerszedésre kényszerülnek, emiatt pedig gyakran járnak gyógyszertárba. 

Így működik az alkalmazás

Az Alma Okosvény segítségével bárhonnan előjegyezheted az orvos által felírt gyógyszeredet, így csak akkor kell felkeresni a kiválasztott patikát, ha már biztosan átvehető a választott termék.

alma PR banner 840x560 1.png

A használata igen egyszerű. Válaszd ki telefonod típusától függően az App Store/Google Play áruházán keresztül az ingyenes alkalmazást, és töltsd le!

  • Első lépésként regisztrálj. Ezt csak egyszer szükséges megtenni, mert utána a rendszer automatikusan beléptet a fiókodba.
  • Okostelefonod kamerájának segítségével olvasd be a vényen található két vonalkódot, egyszerre többet is lehet rögzíteni.
  • Az előjegyzések rögzítése után kiválaszthatod a számodra megfelelő Alma gyógyszertárat, ahol előjegyzéseidet át szeretnéd venni. A rendszer helymeghatározással felajánlja a legközelebbi lehetőségeket, de név szerint is kereshetsz, így utazási szokásaidhoz igazíthatod az átvételi pontot.
  • Az előjegyzés elküldése után az alkalmazás értesítést küld, amikor az előjegyzett termékeidet a kiválasztott patikában összekészítették, és átvehetőek.
alma PR banner 840x560 3.png

Hogyan fizethetsz gyógyszereidért?

Az alkalmazás teljesen ingyenes, és abban semmilyen pénzforgalom nem történik, ezért a gyógyszereket a vény ellenében személyesen veheted át és fizetheted ki.

A vényköteles gyógyszerek rögzítése mellett lehetőség van arra is, hogy az Alma Gyógyszertár katalógusában megjelent akciós vitaminokat, gyógyhatású készítményeket is előjegyezd, melyeket a gyógyszerekkel együtt össze is készítenek neked. 

alma PR banner 840x560 2.png

Az Alma Okosvény nem váltja ki a beteg és gyógyszerész közötti személyes találkozást, így a beteg is felteheti a kérdéseit, a gyógyszerész pedig tanácsokat adhat a hozzá fordulóknak! Az alkalmazásban szereplő információk nem helyettesítik a kezelőorvossal/szakorvossal és/vagy gyógyszerésszel történő konzultációt. A beteg számára így szükséges, hogy elolvassa a gyógyszeres dobozban található betegtájékoztatót, valamint kezelőorvosa utasításai alapján járjon el a gyógyszer szedése során.

*Az Alma Okosvény applikációs előjegyzési rendszer készletinformációt ad, használata nem minősül sem gyógyszerrendelésnek, sem gyógyszerigénylésnek, az orvosi vény elfogadása és a gyógyszer kiadása minden esetben gyógyszertárban, gyógyszerész felelőssége mellett történik a szakmai szabályok betartásával.

Ezt is szeretjük