Egy kilót sem fogyott, mégis teljesen átalakult a teste ennek a 8 nőnek: előtte-utána fotókon mutatták meg

Sokkal tónusosabb lett a testük, pedig egy kilót sem fogytak.

cover-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki életmódváltásra adja a fejét, hajlamos csak kilókban gondolkodni, és azt nézi a fogyókúra során, hogy mennyivel mutat kevesebbet a mérleg.

Pedig a mérleg nem tud különbséget tenni a zsír vagy izom tömege között, így ha azt látod, hogy az egészséges táplálkozás és a sok edzés révén sem mozdul az a fránya mutató, az nem azért van, mert rosszul csinálsz valamit. A súlyzós edzések, ezáltal az izmosodás során a test kontúrjai átalakulnak, az sokkal feszesebb és tónusosabb lesz, ami pár ruhaméretet és mínusz centiket eredményez. 

8 nő, akik teste sokkal tónusosabb lett, pedig egy kilót sem fogytak

Ha csupán kardiózik valaki, azt veheti észre, hogy bár leadta a pluszkilókat, nem feszes és formás a végeredmény. Súlyzós edzésekkel az izom aránya növelhető, és mivel térfogata sűrűbb, mint a zsíré, nehezebb is. Ezért van az, hogy ugyanannyit mutathat a mérleg az edzések után, mint amikor még semmilyen mozgásformát nem iktattál be a mindennapjaidba, ám a változás mégis szemmel látható.

Az alábbi nők bebizonyították, hogy heti három erősítő edzéssel a test teljesen átalakul még akkor is, ha ezt a mérleg nem mutatja.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük