Egy kilót sem fogyott, mégis teljesen átalakult a teste ennek a 8 nőnek: előtte-utána fotókon mutatták meg

Sokkal tónusosabb lett a testük, pedig egy kilót sem fogytak.

cover-ok
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki életmódváltásra adja a fejét, hajlamos csak kilókban gondolkodni, és azt nézi a fogyókúra során, hogy mennyivel mutat kevesebbet a mérleg.

Pedig a mérleg nem tud különbséget tenni a zsír vagy izom tömege között, így ha azt látod, hogy az egészséges táplálkozás és a sok edzés révén sem mozdul az a fránya mutató, az nem azért van, mert rosszul csinálsz valamit. A súlyzós edzések, ezáltal az izmosodás során a test kontúrjai átalakulnak, az sokkal feszesebb és tónusosabb lesz, ami pár ruhaméretet és mínusz centiket eredményez. 

8 nő, akik teste sokkal tónusosabb lett, pedig egy kilót sem fogytak

Ha csupán kardiózik valaki, azt veheti észre, hogy bár leadta a pluszkilókat, nem feszes és formás a végeredmény. Súlyzós edzésekkel az izom aránya növelhető, és mivel térfogata sűrűbb, mint a zsíré, nehezebb is. Ezért van az, hogy ugyanannyit mutathat a mérleg az edzések után, mint amikor még semmilyen mozgásformát nem iktattál be a mindennapjaidba, ám a változás mégis szemmel látható.

Az alábbi nők bebizonyították, hogy heti három erősítő edzéssel a test teljesen átalakul még akkor is, ha ezt a mérleg nem mutatja.

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük