7 karcsúsító turmix reggelire, melyek 5 perc alatt elkészülnek

Erre lesz időd reggelente

Nyerd vissza csúcsformádat ezzel a hét finom reggeli itallal!

Dia

	Gyömbéres banánturmix	A banán kellő energiát ad reggel, míg a gyömbér segít bontani a zsírszövetet. Ehhez a turmixhoz használj egy vagy két banánt, attól függően, hogy mennyire élsz aktív életet, adj hozzá körülbelül egy kávéskanálnyi frissen reszelt gyömbért, és annyi cukor nélküli szójatejet, hogy iható sűrűségű legyen a turmixod.	A hozzávalókat dobd bele a turmixgépbe, és egy-két perc után már kész is!

Gyömbéres banánturmix

A banán kellő energiát ad reggel, míg a gyömbér segít bontani a zsírszövetet. Ehhez a turmixhoz használj egy vagy két banánt, attól függően, hogy mennyire élsz aktív életet, adj hozzá körülbelül egy kávéskanálnyi frissen reszelt gyömbért, és annyi cukor nélküli szójatejet, hogy iható sűrűségű legyen a turmixod.

A hozzávalókat dobd bele a turmixgépbe, és egy-két perc után már kész is!

Dia

	Ananász-narancs turmix	Az ananász remek zsírégető, ezért reggelire, vacsorára egyaránt jó választás. Ehhez a turmixhoz előző este tisztítsd meg és aprítsd fel az ananászt, zárható dobozba téve a hűtőben friss fog maradni. Reggel egy maréknyi ananászkockát dobj a turmixgépbe, önts hozzá frissen facsart narancslevet, és alaposan turmixold össze.	Ha már a barack is érik, akkor egy őszibarackot vagy nektarint is hozzákockázhatsz, hogy gazdagabb ízű reggelit kapj.

Ananász-narancs turmix

Az ananász remek zsírégető, ezért reggelire, vacsorára egyaránt jó választás. Ehhez a turmixhoz előző este tisztítsd meg és aprítsd fel az ananászt, zárható dobozba téve a hűtőben friss fog maradni. Reggel egy maréknyi ananászkockát dobj a turmixgépbe, önts hozzá frissen facsart narancslevet, és alaposan turmixold össze.

Ha már a barack is érik, akkor egy őszibarackot vagy nektarint is hozzákockázhatsz, hogy gazdagabb ízű reggelit kapj.

Dia

	Kókuszos eperturmix	Az eper a tavasz egyik sztárgyümölcse, amelyből isteni turmix készíthető. A megmosott eprek mellé dobj a turmixgépbe pár mentalevelet, tegyél hozzá egy evőkanál mézet - vagy ha gyümölccsel oldanád meg inkább az édesítést, akkor egy fél banánt - és egy deci kókusztejet.

Kókuszos eperturmix

Az eper a tavasz egyik sztárgyümölcse, amelyből isteni turmix készíthető. A megmosott eprek mellé dobj a turmixgépbe pár mentalevelet, tegyél hozzá egy evőkanál mézet - vagy ha gyümölccsel oldanád meg inkább az édesítést, akkor egy fél banánt - és egy deci kókusztejet.

Dia

	Tavaszi bogyós gyümölcsök	A bogyós gyümölcsök is kiváló turmixalapot jelentenek, akár vegyesen is. A gyümölcsöket gazdagítsd cukrozatlan szójatejjel, adj hozzá négy-öt szem éjszakára beáztatott aszalt datolyát, turmixold le alaposan, és kész is.

Tavaszi bogyós gyümölcsök

A bogyós gyümölcsök is kiváló turmixalapot jelentenek, akár vegyesen is. A gyümölcsöket gazdagítsd cukrozatlan szójatejjel, adj hozzá négy-öt szem éjszakára beáztatott aszalt datolyát, turmixold le alaposan, és kész is.

Dia

	Almaturmix	Almát egész évben lehet kapni, reggelire fogyasztva pedig hatásos zsírégető. Két almát pucolj meg, gyorsan aprítsd bele a turmixgépbe, önts hozzá másfél deci mandulatejet, végül szórj bele egy kis őrölt fahéjat. Turmixolás után már fogyaszthatod is.

Almaturmix

Almát egész évben lehet kapni, reggelire fogyasztva pedig hatásos zsírégető. Két almát pucolj meg, gyorsan aprítsd bele a turmixgépbe, önts hozzá másfél deci mandulatejet, végül szórj bele egy kis őrölt fahéjat. Turmixolás után már fogyaszthatod is.

Dia

	Almás répaturmix gyömbérrel	Egy almát pucolj meg, kockázd fel, egy lereszelt répa - ha elég erős a turmixgéped, akkor elég, ha feldarabolod - társaságában dobd a turmixba, adj hozzá egy kávéskanálnyi reszelt gyömbért. Ha nagyon sűrűnek találod a turmixot így, akkor önts hozzá egy kevés szénsavmentes ásványvizet.

Almás répaturmix gyömbérrel

Egy almát pucolj meg, kockázd fel, egy lereszelt répa - ha elég erős a turmixgéped, akkor elég, ha feldarabolod - társaságában dobd a turmixba, adj hozzá egy kávéskanálnyi reszelt gyömbért. Ha nagyon sűrűnek találod a turmixot így, akkor önts hozzá egy kevés szénsavmentes ásványvizet.

Ezt is szeretjük
Fotó: