Kipihenten szoktál ébredni? A szakértő most elárulja, hogyan valósítsd meg!
Ha követed a tanácsát, biztosan te is jobban alszol majd. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Érezted már, hogy kissé tanácstalanul álltál egy problémád előtt, és a barátnők sem tudtak teljesen megnyugtatni? Az ilyen helyzetekben tud neked is segíteni az a könyvsorozat, amely a mindennapokban előforduló, rázósabb élethelyzetekben igyekszik hasznos tanácsokat adni, hogy könnyebben túllépj például egy esetleges csalódáson, vagy jobban megértsd a körülötted élő emberek viselkedését.

A három könyv összesen 240 kérdést jár körül, miközben 240 praktikus tanácsot ad.
Gyakorlatilag olyan, mintha lenne egy pszichológus a családban.

1. kötet: Szülőnek lenni jó!

Rejtő Jenő híres mondása szerint nem lehet minden pofon mellé rendőrt állítani. Sokan úgy gondolják, ugyanígy nem lehet minden nevelési kérdés mellé pszichológust állítani. A könyvvel mégis megpróbálhatod ezt. A szerző, dr. Tárnok Zsanett olvasmányosan, kérdezz-felelek formában veszi sorra a szülőket foglalkoztató - sőt, néha kétségbeejtő - kérdéseket, a csecsemőkortól egészen a serdülőkorig, a felnőtté válás küszöbéig.

Megőrjít ez a gyerek! Miért kérdezi állandóan hogy miért? Miért fél az idegenektől? Baj-e, ha képzeletbeli lényekkel beszélget? Mit lehet tenni, ha hisztizik, földre dobja magát a boltban? Baj-e, ha újra bepisil? A család szégyene: amikor a gyerek lop. Zaklatás az iskolában. Mikor kérjek segítséget?
Ha úgy érzed néha, jól jönne egy kis segítség a gyereknevelésben, mindig legyen kéznél a Szülőnek lenni jó!

2. kötet: Titokzatos testi tüneteink

Ó, ennek biztosan lelki okai vannak! - vágják rá sokan, ha bármiféle betegségről hallanak ismerőseik körében. Az a nézet, hogy lelki tényezők képesek testi tüneteket kiváltani, manapság divatossá vált, ám nagy a tájékozatlanság, miféle lelki tényezőkről és tünetekről lehet itt szó. Ebben a zűrzavarban tesz rendet a kérdés-felelet formát követő kötet. A szerző, dr. Kökönyei Gyöngyi áttekinti a pszichoszomatikus betegségek fajtáit és a háttérben meghúzódó lelki jellemzőket és történéseket.

Az elméleti ismeretek mellett hasznos gyakorlati tanácsokat is nyújt, így könnyen lehet, hogy épp e könyvből kapsz majd segítséget ahhoz, hogy megszabadulj a makacs fejfájástól, hátfájástól, hasfájástól vagy a régóta kísértő fáradékonyságtól.

Megmagyarázhatatlan tüneteket észlelsz? Ok nélkül fáj a fejed, a hasad, feszült vagy s állandóan fáradt? Minderre magyarázatot találsz a Titokzatos testi tünetek című kötetben!

3. kötet: Te jól alszol?

Az alvás életünk egyharmadát kitölti, a másik kétharmadát pedig befolyásolja. Ma is rengeteg misztikum és rejtély övezi, az emberek hajlamosak néha túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki - miközben valójában elhanyagolják. Nagyon sok elképzelés él róla, pedig talán nagyon is egyszerű - vagy nagyon is bonyolult, de másképpen, mint a legtöbben gondolják. A szerző, dr. Purebl György felteszi - és meg is válaszolja - azokat a kérdéseket, amelyeket fontos tisztázni ahhoz, hogy az alvás a regenerálódás és felfrissülés, ne pedig a problémák forrása legyen mindennapjaidban.

Te magad vagy a Te jól alszol? című könyv főszereplője, hiszen aligha van olyan ember, akinek ne lett volna már alvással kapcsolatos gondja. A kötet rendkívül érdekes olvasmány, hiszen személyesen érintett lehetsz benne - biztos, hogy te sem fogsz elaludni rajta.

Rémálmok gyötörnek? Soha nem álmodsz? Horkol a párod? Álmában csikorgatja a fogát? Alvajáró van a családban? Felteszed magadnak néha a kérdést: Te jól alszol?

Pszichológus a családban
1-2-3. kötet: ahol minden kérdésedre választ találsz!
Rendeld meg most kedvezményes áron!
Ezt is szeretjük