Migrén nélkül (x)
Anikó gyerekkora óta szenved migrénes fejfájástól. A havonta előjövő, görcsös fájdalom mostanra a felére csökkent.

METLAGER ANIKO 2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anikónál gyerekkorában jelentkezett először a görcsös, hosszantartó fejfájás. - Általában úgy volt, hogy 1, vagy 2 hónapos ciklusokban előjött, és 3, 4, 5 napon keresztül teljesen mindegy, hogy mit csináltam borzasztó módon fájt a fejem – mesélte Metláger Anikó.

A migrén kialakulásának oka eddig ismeretlen, de rengeteg embernek megnehezíti az életét. Anikó kénytelen volt elfogadni, hogy havonta egyszer az erős fejfájás miatt szinte képtelen volt bármit is csinálni.

Nem csak a fejfájáson segített a C-peptide

A gyógyszerek többnyire nem hatottak nála és csak a csend a nyugalom és a sötét szoba volt az, amire vágyott ilyenkor. Pár hónappal ezelőtt több ismerősétől hallott a C-Peptidről és mivel ismerte a helyzetüket, hiteles volt számára a gyógyulásuk. Anikó lányának Szabinának pár éve fülfájdalmai vannak, sajnos a jobb fülére meg is süketült a lány.

METLAGER ANIKO 3

- Kiderült, hogy a közvetlen ismerőseim használják és mindenki másra. A szembeszomszédomnál is a kisfiúnak nagyon komoly betegsége van és használt, jobban lett tőle. Van egy ismerősöm, aki égési sérülést szenvedett és neki is nagyon komoly sérülései voltak és használt. Itt a közvetlen környezetemben nem egy, nem kettő, hanem több embernél, különböző sérülésekre használták és bevált. Azért kezdtem el én is használni, mert ők azt mondták, hogy higgyem el, hogy jó és mellékhatást nem tapasztaltak, és hogy egy teljesen természetes szerről van szó - magyarázta Anikó.

Fejfájás nélkül is van élet

Egyszerre kezdték el a lányával használni, ugyan abban a dózisban. A lánya két hét után tapasztalta a fülfájdalma csökkenését, Anikó meg azt vette észre, hogy a szokásos havi migrénes görcse elmaradt.

- Furcsa volt, mert hiányzott a fejfájásom. Tehát míg korábban minden hónapban fájt egy 3, 4 napot egyhuzamban, most nem. Vagy ha előjön a fejfájásom, mert azért még nem szűnt meg teljesen, akkor nem olyan intenzitással, mint korábban. Arról nem is beszélve, hogy nincs az a 3, 4 napon keresztül tartó állandó fájdalom, hanem sokkal előbb elmúlik. Hihetetlen volt. Időnként még van, de közel sem akkora fájdalom, és hogyha befújok, akkor érzem, hogy kezd alábbhagyni és nem azzal a nagyon dübörgető érzéssel jön, mint korábban - meséli mosolyogva.

METLAGER ANIKO 4

Anikó korábban a frontokat is megérezte. Ilyenkor szintén előjött nála a migrén.

- Kollégák már mondták, hogy hú nekik már fáj a fejük a front miatt, mondtam, hogy ne mondjátok, mert ilyenkor 1, 2 nap és biztos, hogy az enyém is elkezd fájni. És több esetben nem így történt. Tehát vártam, hogy jön, és egyszerűen kimaradt az a borzasztó fájdalom.

Anikó migrénes fejfájásai sokkal ritkábbak lettek és jelentősen enyhültek from Proinsulin C-Peptide on Vimeo.

Meglepve tapasztalta Anikó, hogy amellett, hogy a fejfájásai ritkultak és enyhültek, energikusabbnak, nyugodtabbnak érzi magát és kevésbé fáradékony.

- Pozitív mellékhatásként megjelent az, hogy sokkal jobb a koncentráció készségem. Korábban fáradtabb voltam, most nem annyira. Vannak dolgok, amik nem bosszantanak úgy fel, korábban sokkal inkább zavart. Most egyszerűen könnyebben veszem a dolgokat és ez működik, de nem tudom, hogy hogyan - meséli meglepve Anikó.

METLAGER ANIKO 1

Felháborodva mondja, hogy nem érti azokat, akik támadják a C-peptidet, és nagyon bízik abban, hogy ezt nem vehetik el tőlük.

- Az egy dolog, hogy nálam pozitív hatással van, de amikor látom a lányomon, hogy mennyit fejlődött és reményt adott neki, akkor nincs miről beszélni. Akkor ezt úgy is szedni fogja, ha azt mondják, hogy tilos, vagy hogy rossz. Miért rossz? Neki pozitív hatása volt, nem fáj úgy a füle, nekem nem fáj úgy a fejem, akkor miért hagynám abba?

A cikkben leírtak a Max-immun Kft. kereskedelmi kommunikációja, nem a Femina szerkesztősége által szerkesztett tartalom. A közzétett információkat nem hagyta jóvá az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet, vagy bármely más egészségügyi testület. A  Max-immun Kft.- nek nincs szándékában betegségeket diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani, vagy megelőzni. A cikkben megosztott információk célja kizárólag oktatási célokat szolgál.  Kérjük, minden esetben konzultálj kezelőorvosoddal, különösen terhesség, szoptatás, gyógyszeres kezelés vagy fennálló betegség esetén.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük