8 igen furcsa röntgenfelvétel arról, mik kerülhetnek egy ember testébe: az orvosok is meglepődhettek
Olykor igazán megdöbbentő tárgyakra bukkannak az orvosok az emberek testében.

röntgenfelvételek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egészségügyben dolgozó szakemberek munkája nem egyszerű: amellett, hogy óriási elhivatottságra, végtelen türelemre és naprakész tudásra van szükségük, az sem árt, ha fel vannak készülve a legváratlanabb helyzetekre, amelyek az átlagemberek számára talán elképzelhetetlenek.

A páciensek olykor egészen megdöbbentő dolgokkal keresik fel az orvosokat, ennek ékes példái a röntgenfelvételeken felbukkanó hihetetlen tárgyak, amelyeket gyakran a különböző testnyílásaikon juttattak magukba a betegek. Bár azt hihetnénk, hogy leginkább a gyerekek által lenyelt apró játékokról van szó, bizony a felnőttek esetében is előfordulnak furcsa esetek. 

Megdöbbentő röntgenfelvételek

A különös esetek hátterében sokféle ok állhat, így például evészavar, pszichiátriai probléma, figyelmetlenség, illuminált állapot, de akár viccesnek gondolt fogadás is. A szervezetbe kerülő, nem ritkán éles tárgyak komoly problémát okozhatnak, létfontosságú szervekben és szövetekben okozhatnak akár végzetes sérülést. Bár a gyerekek által lenyelt apróbb dolgok szerencsére gyakran spontán ürülnek, mindenképp szakember felkeresése szükséges ahhoz, hogy biztos legyen, hogy nem lesz nagyobb baj a történetből.

(Borító- és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük