7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)
Év végén nem csak a korai naplementék, de a sok feladat miatt is rövidebbnek tűnnek a napok. Adunk néhány tippet, hogy gyorsan a listád végére érj.

manxmastree
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már novembertől karácsonyi fényben úszik a város és lépten-nyomon ismerős slágerek csendülnek fel a rádióban.

Most, hogy az első adventi hétvége is eltelt, egyre jobban várjuk azt a pár különleges napot, amikor megáll az élet és mindenki a szerettei körében élvezheti az ünnepeket.

Stresszes készülődés

Ahogy egyre közelebb a várva várt pihenés, egyre nagyobb a nyomás is. Amikor az évzáró hajrá és a karácsonyi programok között eszedbe jut az ajándékvásárlás, a tömeg, a sorban állás, és a végeláthatatlan dugók gondolata egyből elveszi a kedved az egész ünneptől. Hosszas utazás után is előfordulhat, hogy nincs raktáron, amit kinéztél vagy a sokadik boltban sem találod meg a megfelelő ajándékot. 

offset 840x560.png

Sokkal könnyebb lenne, ha korán elkezdhetnél tervezni, készíthetnél listát, összesíthetnéd a költségeket. Szerencsére a digitalizáció sok olyan lehetőséget kínál, ami ahelyett, hogy plusz teendőket adna, egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi az ajándékvásárlást.

Ajándéklista online 

Digitalizáld az ajándéklistád! Számos weboldal foglalkozik azzal, hogy a több helyen is elérhető árucikkek közül a legkedvezőbb ajánlatot mutassa meg neked. 2018-ban már nem az a kérdés, hogy hol tudod megvenni, hanem, hogy hol jársz a legjobban. Nem csak a mobilos vásárlásban segíthetnek az appok. Tölts le egy ajándéklista alkalmazást, hogy kategóriák szerint, árakkal, lelőhelyekkel és akciókkal együtt kezelhesd listádat és mindig kéznél legyen.

Biztonságos és követhető

Ha mégis kimozdultál, felgyorsíthatod a sorban állást kártyás vagy mobilfizetéssel. A visszajáró számolása helyett fizess egyetlen érintéssel. Nézz utána, hogy bankod milyen lehetőségeket kínál és kövesd nyomon a költéseket külön applikációból vagy értesítésekből. A kártyán a pénzed nagyobb biztonságban van, mint készpénzként a zsebedben. Az üzenetekből pedig tudni fogod, hol tartasz a költekezésben.

Online3 840x560.png

Ne mozdulj ki!

A karácsonyi vásárlás élményét tartogasd egy kézműves vásárra. Szinte mindent mást elérhetsz online is. Sőt keresgélés nélkül kiválaszthatod a megfelelő, típust, méretet, színt, egyetlen üzlet készlete helyett a teljes üzletláncéból. December 3-ától pedig az egész Európai Unióban területi korlátozások nélkül online shoppingolhatsz, így még nagyobb választékból szemezhetsz.

Vásárolj Mastercard, illetve Maestro kártyáddal Budmil kabátot 2018. 12. 14-ig és most egy sapkát is választhatsz hozzá ajándékba. További részletekért látogass el a weboldalra!  

Elő a mobillal!

Az Innofact kutatásából tudjuk, hogy a magyarok majdnem fele (48%) a mobiljáról is rásegít a karácsonyi ajándékvásárlásra. Sokan tartanak szünetet a munkában mobilos vásárlással, mások pedig pont az utazással töltött holtidőt hasznosítják így. Töltsd le a legjobb vásárló appokat, hogy még egyszerűbb legyen a dolgod.

Ezt is szeretjük