Brad Pitt és Courtney Cox is bevállalta ezt a műtétet - Magyar sztárok is sorra végeztetik el (x)
Itthon többek közt Rubint Réka és Tatár Csilla is átesett a lézeres műtéten.

FEMTOlézer
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés tudósnak adatik meg az a különleges dicsőség, hogy kutatási eredményeinek hatására világszerte tízmilliók életminősége változhat meg egyik pillanatról a másikra. Mindez egy magyar fizikusnak sikerült.

Juhász Tibor találmányát a NASA és az amerikai haditengerészet is elismerte és elfogadta. Majd az eljárás egyre népszerűbb lett a sztárok körében is: Brad Pitt, Tiger Woods és Courtney Cox is a FEMTO lézernek köszönheti éles látását.

A FEMTO lézer világsikerének titka

Juhász Tibor - aki a lézer szemészeti felhasználási lehetőségeit kutatta az Egyesült Államokban, San Diegóban - olyan lézeres eljárást adott a szemészorvosok kezébe, mely anélkül korrigálja a látást, hogy a szaruhártya felszínén bármilyen sérülés keletkezne. A FEMTO eljárással a mechanikus vágóeszközt egy nagy precizitású lézer váltotta fel.

Futurisztikus szem-3x2

A világ legrutinosabb szemsebésze sem vetekedhet egy csúcstechnológiájú lézer precizitásával, mely a milliméter ezredrészének pontosságával végzi a feladatát. A módszer kényelmes és teljesen fájdalommentes. A néhány perces műtétet követően a páciens azonnal hazamehet, és akár már másnap munkába állhat. A FEMTO eljárás Juhász Tibor számára meghozta a megérdemelt tudományos elismerést is.

A sztárok lézerkezelése

A NASA űrhajósainak és a TOP GUN vadászpilótáknak engedélyezett FEMTO kezelés világszerte felkapott lett. A lézerklinikák New Yorktól Tokióig FEMTO lézert vásároltak. Egyre népszerűbb lett a sztárok körében is: Brad Pitt, Tiger Woods és Courtney Cox is a FEMTO lézernek köszönheti éles látását.

Válaszd te is a világsztárok lézerkezelését!
Jelentkezz ingyenes alkalmassági vizsgálatra!  

A Sasszem FEMTO kezelés akár 100%-nál is jobb látásélességet képes biztosítani. Ezzel a kezeléssel vált Rubint Réka és Straub Dezső látásélessége 160%-ossá. A FEMTO kezelést választotta Lola, Kiss Norbi, Tatár Csilla, Gombos Edina is. Látásélességük 125%-os lett. A Sasszem FEMTO kezelés a legbiztonságosabb és legkényelmesebb eljárás a sasszeművé váláshoz.

A NASA és az amerikai haditengerészet engedélye

Az Egyesült Államok Haditengerészete az előzetes kutatási eredmények nyomán úgy határozott, hogy engedélyezi a TOP GUN vadászpilótái számára a FEMTO lézerkezelést. Ezzel a döntéssel ez lett az első olyan eljárás, mely a közismerten kemény bekerülési feltételekhez kötött vadászpilóták számára is lehetővé teszi a látáskorrekciót.

6. Arc takarásban

A módszert a U.S. Navy olyannyira biztonságosnak és pontosnak találta, hogy intézkedtek saját FEMTO lézerkészülékek vásárlásáról, és katonáik számára a beavatkozást ingyenessé tették. A hagyományos késes LASIK és PRK lézeres kezeléseket az amerikai hadsereg elöljárói még ellenállással fogadták, és nem egyeztek bele a módszer használatába, azonban a pengementes eljárás már őket is meggyőzte. Hasonlóképp járt el a NASA is, mely szintén engedélyt adott a FEMTO kezelés alkalmazására legféltettebb kincsei, az űrhajósok esetében.

Ezt is szeretjük