Egyensúlyban van a bélflórád?
A stresszes, rendszertelen életmód elég ahhoz, hogy felboruljon. De hogyan lehet helyreállítani és pótolni a B vitaminokat? (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Lactiv egy komplex családi probiotikum, mely fertőzés, stressz, antibiotikumos kezelés esetén segíthet a bélflóra és így a jó közérzet helyreállításában. Nemcsak a jótékony bélbaktériumokat pótolja, hanem többféle B-vitamint is tartalmaz - kivéve a Lactiv Baby -, hogy szervezeted addig is elegendő vitaminhoz jusson, amíg helyreáll bélflórájának egyensúlya.

A termékcsaládon belül mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb kiszerelési formát - a legkisebbektől a legidősebb családtagokig.

Egy egyszerű fertőzéses megbetegedés, a kezeléshez szükséges antibiotikum-kúra vagy a stresszes, rendszertelen életmód is elegendő ahhoz, hogy felboruljon bélrendszerünk egészséges flórája. A bajt gyakran hasmenés, székrekedés, hasfájás vagy puffadás is jelzi.

Miért fontos a bélflóra egyensúlya?

A bélflóra jótékony baktériumai segítenek az emésztési folyamatok zavartalan működésében, az immunrendszer erősítésében és a jó közérzet megteremtésében. A bélflóra baktériumai B-vitaminokat termelnek, amelyek szükségesek az anyagcsere-folyamatokhoz, a bőr, a nyálkahártyák, az idegrendszer egészségéhez és a vérképzéshez.

A jótékony baktériumok károsodása esetén teret nyernek a betegséget okozó baktériumok, gombák, ezek pedig kellemetlen tüneteket okoznak: hasfájást, hasmenést, haspuffadást, székrekedést, emellett erőnlétünk és közérzetünk is romlik. A bélflóra károsodása esetén a baktériumok által termelt B-vitaminok hiányával is számolni kell.

Hogyan állíthatod helyre bélflórád, és pótolhatod a B-vitaminokat?

A bélflóra helyreállítására ideális választás a Lactiv, mely ötféle probiotikumot és B-vitaminokat is tartalmazó - kivéve a Lactiv Baby - étrend-kiegészítő készítmény. A készítmény többféle kiszerelési formában - szuszpenzió, kapszula, granulátum - kapható a gyógyszertárakban. 

A Lactiv Baby már 0 éves kortól adható, így a család minden tagja számára megtalálod az ideális készítményt - 0-1 év közötti gyermekek esetén az adagolásról és az alkalmazás időpontjáról kizárólag a gyermekorvos határoz.

A termék alkalmazása általában 7-10 napig javasolt, de antibiotikumok szedése esetén a gyógyszeres kezelés elejétől annak végéig, majd még további hét napig ajánlott.

  • Lactiv Acute, probiotikumokat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő szuszpenzió.
  • Lactiv, probiotikumokat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.
  • Lactiv, probiotikumokat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő granulátum.
  • Lactiv Baby, probiotikumokat tartalmazó étrend-kiegészítő szuszpenzió.

Probiotikumokat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény gyermekektől elzárva tartandó. 0-1 év közötti gyermekek esetén az adagolásról és az alkalmazás időpontjáról kizárólag a gyermekorvos határoz. További adagolással kapcsolatban tekintsd meg a használati útmutatót.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1845151&banner=1845153&ord=RANDOM_NUMBER )%)

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük