Hogyan csökkentheted a stressz káros hatásait?
A túlzott stressz nemcsak a lelket, de a testet is károsítja. Bár a legtöbb esetben elkerülhetetlen, káros hatásait csökkentheted. Hogyan? (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mindennapokban számos stresszforrással kell számolnunk. Emésztőszerveink különösen érzékenyek a stressz káros hatásaira. A stressz hatására minden szervünk működése károsodhat, de kiemelendő ezek közül a fokozott sérülékenységgel reagáló emésztő szervrendszer: stressz esetén felborul a bélflóra egyensúlya, amelynek következtében hasmenés, haspuffadás, székrekedés, hányinger jelentkezhet.

A bélflóra károsodása kihat az immunrendszer működésére is, és szervezetünk fogékonyabbá válik a fertőzésekre.

Miért fontos a bélflóra egyensúlyának megőrzése?

A normál bélflórának nagyon fontos szerepe van az emésztési folyamatok zavartalanságának biztosításában, a B-vitaminok termelésében, az immunrendszer optimális működésében, a kórokozók elleni védekezésben. A bélflóra egyensúlyának megőrzése stresszes életmódot folytatóknak alapvetően fontos a kiegyensúlyozott életvitelhez, az egészség megőrzéséhez.

Hogyan csökkentheted a stressz káros hatásait?

A bélflóra zavartalan működését elősegíti a szervezet számára szükséges probiotikumok pótlása. Erre ideális készítmény a Lactiv, komplex családi probiotikum, amely ötféle probiotikumot tartalmaz és számos B-vitamin található benne - kivéve a Lactiv Baby.

Alkalmazása során javulhat a bélműködés, megszűnhetnek az olyan emésztőszervi panaszok, amelyek a stressz következtében alakultak ki, használatával sokat tehetsz azért, hogy ne kelljen tovább számolnod a hasmenés, a székrekedés, a hasfájás, a haspuffadás, a hányinger kellemetlen hatásaival. A Lactiv, komplex családi probiotikum hozzájárul ahhoz, hogy visszanyerd jó közérzeted, teljesítőképességed.

A Lactiv készítmények támogatásával szervezeted sikeresebben veszi fel a harcot a mindennapok stresszes tényezőinek ártalmas hatásaival.

  • Lactiv Acute, probiotikumokat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő szuszpenzió.
  • Lactiv, probiotikumokat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.
  • Lactiv, probiotikumokat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő granulátum.
  • Lactiv Baby, probiotikumokat tartalmazó étrend-kiegészítő szuszpenzió.

Probiotikumokat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény gyermekektől elzárva tartandó. 0-1 év közötti gyermekek esetén az adagolásról és az alkalmazás időpontjáról kizárólag a gyermekorvos határoz. További adagolással kapcsolatban tekintsd meg a használati útmutatót. (%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1845133&banner=1845137&ord=RANDOM_NUMBER)%)

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük