Párok, akik együtt vágtak bele a szigorú diétába, és keményen edzettek - Íme az eredmény

A közös cél elérése sokakat nagyobb erőbedobásra sarkall, mintha egyedül vágnának bele. Így van ez a fogyókúrával is - a képek magukért beszélnek.

túlsúlyos pár fogyókúra

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Diétázni nem könnyű, hiszen eredményt elérni hosszú folyamat, mely kitartást és kemény munkát igényel, amit magányosan igen nehéz végigcsinálni.

Nem véletlen, hogy sokakat nehezen visz rá a lélek edzésekre, konditermekbe egyedül menni, hiszen a közös testmozgás, erőfeszítés sokkal jobban motivál, mintha az ember egymaga küzdene meg a plusz kilókkal.

Együtt könnyebb a fogyókúra

Nem könnyű tudatosan belevágni egy addigi életmódot teljesen felborító változtatásba. Ha van valaki, akivel egymást támogatva, eleinte korgó gyomorral, de sikerül túlesni a kezdeti időszakon, máris sokkal egyszerűbb kitartani. Meglepően sokat számít a biztatás. Összeszedtünk pár szemléletes példát ezekre az átalakulási folyamatokra.

(Képek forrása: imgur)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük