Nálad is belefér néha egy kicsivel több? (x)

Mérföldkőhöz érkezett a KorpoVIT: két új ízt mutatott be! Így a natúr mellett már elérhető a sokmagvas és a teljes kiőrlésű kiszerelés is. Az ízek édesítése mellett vannak még fontos változások.

korpovit-femina-cover-2100x1400-v2
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ami közös: rostok, fehérjék, vitaminok

A KorpoVIT, mely magyar márkaként már több mint 30 éve van jelen a piacon, története során először jelent meg új ízekkel, de bizonyos jellemzőkön nem változtattak: mindhárom keksz magas arányban tartalmaz teljes kiőrlésű gabonát. Ennek a kiegyensúlyozott táplálkozásban van fontos szerepe, ugyanis a gabonaszem minden részét tartalmazza.

Ezáltal olyan alapvető tápanyagokból épül fel, mint az élelmi rostok, fehérjék, vitaminok - például B-vitamin - és ásványi anyagok. A teljes kiőrlésű búzaliszt aránya a natúr termékben 75%, az új sokmagvas termékben 78%, míg a legmagasabb arányban az új teljes kiőrlésű KorpoVIT-ban van jelen, 88%-ban. Így a KorpoVIT kekszek mindegyike hasznos tápanyagokban gazdag.

Ami más: az új ízekbe belefért egy kicsivel több

A legfontosabb különbség természetesen az eltérő íz. A natúr KorpoVIT receptúrája ugyan változatlan, sőt továbbra is a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) ajánlásával kapható, mivel nem tartalmaz hozzáadott cukrot, így cukorbetegek és speciális diétát követők is fogyaszthatják.

KorpoVIT-840x560-femina PR-banner-02.png

Az új sokmagvas KorpoVIT, melyet sárga alapon narancssárga csomagolása különböztet meg a többitől, szezámmagot, lenmagot és tökmagot is tartalmaz. Míg az új teljes kiőrlésű KorpoVIT sárga alapon barna csomagolásban kapható és ebben a legmagasabb a teljes kiőrlésű búzaliszt aránya (88%). Az új termékek is tartalmaznak búzakorpát, búzacsírát, hozzáadott vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint mindkettő rostban gazdag.

KorpoVIT-840x560-femina PR-banner-03.png

Azonban a legfontosabb különbség, hogy a sokmagvas és teljes kiőrlésű KorpoVIT kekszek édesebb ízélményt biztosítanak, hiszen 100 g termék 11 gramm cukrot tartalmaz. Így ezek a kekszek azok számára is alternatívát kínálnak, akik a KorpoVIT kekszek megszokott előnyeit egy édesebb ízvilágba bújtatva szeretnék élvezni. Azaz mindazoknak, akiknél belefér egy kicsit több.

Advertisement

Ezt is szeretjük