Király Linda lefogyott, és megosztja titkát (x)
Egy ideje Király Linda lenyűgöző súlyt fogyott. Most kész megosztani titkát.

király linda cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olvassa tovább, és derítse ki, hogyan lehet könnyen, gyorsan fogyni, miközben otthon marad.

- Korábban milyen módszerekkel próbáltál lefogyni?

- Minden létező és lehetséges módszert kipróbáltam a léböjtkúrától a ketodiétáig. Mindegyik hozott valamilyen eredményt, de a leadott kilók nagyon hamar visszatértek, ami nem is annyira a kedvemet vette el, mint inkább frusztrált…

- Mit gondolsz, miért nem jártál korábban sikerrel? 

- Évekig jojódiétáztam, és eközben komoly egészségügyi problémáim is voltak, amelyek megakadályozták, hogy hosszú távon tartós és maradandó fogyást érjek el. Ekkor egy drasztikus lépésre szántam el magam, és egy gyomorszűkítő műtéten estem át. Az operáció után a legfontosabbnak azt tartottam, hogy megtaláljam azt az étrendet, amely komolyan segíteni tud a súlyvesztésben.

Screenshot 2021-03-12 at 15.19.10.png

Úgy döntöttem, hogy itt az ideje, hogy elkezdjek valami olyat, ami tényleg segít abban, hogy helyesen tudjak táplálkozni, és meg is maradjanak a leadott kilók. Teljes életmódváltást akartam, mert ez nemcsak a kilókról, hanem az egészségemről is szólt. 

- Milyen volt azt a diétát követni? Hogyan befolyásolta az érzéseidet, az ízlelésed, milyen eredményeket hozott?

- Nagyon egyszerű volt követni az étrendet. Minden könnyen elkészíthető, ami igazán boldoggá tett, az viszont az, hogy mindemellett még finomak is voltak a fogások. Az életmódom és az időbeosztásom mellett nagyon nehéz a szigorú diétákat tartanom, ezért az, hogy a heti étrendet mindig előre elküldték, és volt időm elkészíteni az ételeket, óriási segítség volt, és az, hogy a menü kifejezetten nekem volt összeállítva, csak hab volt a tortán, hiszen minden a kedvenc alapanyagaimból készült. 

A kilók egyszerűen csak folytak le rólam, és a testem kezdett formába lendülni. A táplálkozási tanácsadók segítsége a teljes diéta alatt hatalmas könnyebbség volt. Mindig minden kérdésre azonnal válaszoltak. A StockholmDiet.com szakemberei minden kérésemet és kérdésemet meghallgatták, és teljes mértékben figyelembe vették, hogy mit szeretek enni, és mit nem. Egyszerűen fantasztikus volt, hogy ilyen finom fogások mellett még látványos fogyásnak is indultam. 

Screenshot 2021-03-12 at 15.16.34.png

Megváltoztak a szokásaim. Az, hogy az ételeket a megadott útmutatások alapján nekem kellett elkészíteni, fegyelemre és rutinra tanított, és minden bizonnyal az új szokásaim megmaradnak majd a StockholmDiet programjának befejezése után is. Hiszek abban, hogy ha betartjuk a szabályokat, és alkalmanként továbbra is használjuk a receptjeiket, akkor meg tudom tartani az elért súlyomat, és akár még tovább is fogyhatok. 

Kattintson ide - StockholmShape.com - egészséges, személyre szabott étrend és gyönyörű testalkat.

Most, hogy további 15 kilótól szabadultam meg, egyszerűen csodásan érzem magam. Mindennap jó a hangulatom, és nagyon tetszik az is, ahogy kinézek most.

- Milyen tanácsot adnál a túlsúlyos embereknek? 

- Ha túlsúllyal küzdesz, és szép testet szeretnél, mindenképpen ajánlom, hogy próbáld ki a StockholmDietet. Remélem, hogy az én sikertörténetem másokat is inspirálni fog. Hidd el, sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Vágj te is bele azonnal!

Ez nem egy másik diéta - ez a legjobb döntés a könnyebb életért - pluszkilók nélkül. Kezdje itt és most INGYENES TESZTTEL!

(Képek forrása: stockholmshape)

Ezt is szeretjük