Új fegyver az immuntámogatásban! (X)
A Resistar PRO egy hazai fejlesztésű, komplex étrend-kiegészítő, amelyben a tudomány és a természet „összefog” az egészséged támogatása érdekében.

Resistar PRO Femina cover 2100x1400
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyára te is tapasztaltad, hogy az orvostudomány és a természetes hatóanyagokra épülő gyógyítás között még mindig látszólag kibékíthetetlen ellentét feszül. Érdemes eljátszani a gondolattal, milyen hasznos lenne, ha a mostani, egészségügyi kockázatokkal teli helyzetben kivételesen e két világ az erőiket egyesítve rukkolna elő valamivel, amivel a lehető legtöbbet tehetjük immunrendszerünk védelméért. A jó hír az, hogy mindez már nem csak vágyálom: íme a SynergoLAB magyar szakértőinek újszerű koncepciója mentén született, egyedülállóan hatékony, prémiumminőségű étrend-kiegészítő, a Resistar PRO!

Resistar PRO összetevői

Az innovatív készítmény összetevőit látva azoknak sem lehet hiányérzetük, akik a hivatalos jegyzékekben felsorolt, az immunrendszer normál működését támogató hatóanyagokban bíznak. Minden egyes kapszulában vitaminok és ásványi anyagok legszélesebb spektruma kapott helyet, közte a koronavírus-fertőzésekkel kapcsolatban is ígéretes tudományos kutatásokon átesett D-vitamin, cink és szelén.

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

A fentiek mellé a SynergoLAB orvost, gyógyszerészt és természetgyógyászt is soraiban tudó csapata olyan természetes összetevőket válogatott, melyeket évszázadok óta használnak sikerrel a világ különböző pontjain, és kellő mennyiségű és minőségű szakirodalom igazolja hatásos és biztonságos alkalmazhatóságát.

A „Tényeken Alapuló Természet” rostáján végül olyan bizonyítottan jótékony összetevők mentek át, mint

  • az immunrendszer-stimuláló hatású echinacea, azaz bíbor kasvirág, 
  • a több mint kétszáz aktív hatóanyagot tartalmazó ganoderma gomba,
  • az antioxidáns hatású kurkumin, melyből a Resistar PRO-ban az átlagos készítményeknél tízszer hatékonyabb megoldást használnak,
  • a nagyjából százféle értékes összetevőt felvonultató olajfalevél-kivonat, 
  • az élesztőgombából kivont, az immunrendszerre ható béta-glukán, 
  • a reaktív gyökök elleni védelemben kiemelt szerepet játszó glutation
  • vagy a szervezetbe került nehézfémeket megkötni képes K-humifulvát.
Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

A hatóanyagok összeállításának legfőbb szempontja az volt, hogy az igazoltan hatásos összetevők egymás pozitív tulajdonságait felerősítve, úgynevezett szinergiát létrehozva fejtsék ki semmi máshoz nem fogható hatékonyságukat. 

Így született meg minden idők egyik legösszetettebb formulája, az egészséges egyensúly megőrzését maximálisan támogató Resistar PRO, melyet ezennel te is felfogadhatsz „privát testőrödnek”!

„A Resistar PROTM szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!”

(Képek forrása: SynergoLAB)

Ezt is szeretjük