Immunerősítés, Te hogyan csinálod? (x)

Hatékony tippek és tanácsok immunrendszered támogatásához az Immune Booster 2021 felmérés eredményei alapján szakértőktől és ismert művészektől.

1 Herbalife cover.png
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Herbalife Nutrition megkérdezte a felhasználókat, hogy ők hogyan, milyen módszerrel támogatják immunrendszerüket. A felmérésből kiderült, hogy a jelentős többség nagyobb hangsúlyt fektetett erre az elmúlt két évben, mint korábban. Már nemcsak az őszi és téli időszakban, hanem egész évben fontosnak tartják immunrendszerük támogatását. Ezt jellemzően vitaminok és étrendkiegészítők fogyasztásával teszik. 

Immunrendszer támogatása, Te hogyan csinálod? 

A Herbalife Nutrition Immune Booster felmérését több mint 500-an töltötték ki 2021 őszén. A nem reprezentatív online felmérésben részt vevő válaszadók jelentős többsége (81,6%) szerint immunrendszerünk különböző készítményekkel, módszerekkel való támogatása kiemelkedően fontos. A válaszadók szerint a három legfontosabb immunrendszert támogató módszer az egészséges táplálkozás, a vitaminok és étrend-kiegészítők, valamint a rendszeres sport és mozgás.

Herbalife Nutrition pr 1

A túlnyomó többség (87%) jellemzően vitaminok és étrend-kiegészítők fogyasztásával is támogatja immunrendszerét. A válaszadók több mint háromnegyede legalább naponta egyszer, de akár többször is megteszi ezt valamilyen módszerrel, készítménnyel. A döntő többség nemcsak saját, de a családtagok immunrendszerét támogató módszerek és készítmények beszerzéséért is felel. A kitöltők több mint háromnegyede szoros összefüggést lát a kiegyensúlyozott lelki állapot, valamint az erős immunrendszer között. A kutatásból az is kiderül, hogy az online felületek, források a legnépszerűbbek a témával kapcsolatos tájékozódásban.

Immunrendszer támogatása, így hatékony! 

- Immunrendszerünk egy hihetetlenül összetett hálózat, amely csendben és fáradhatatlanul dolgozik minden egyes nap, és ebben a munkában szüksége van támogatásra, ehhez a C-vitamin, a D-vitamin, a cink és a szelén a négy alapvető összetevő, amelyet az Immune Booster termékünk optimális összetételben tartalmaz - mondta el Polgár Enikő, a Herbalife Nutrition marketingmunkatársa. Kiemelte, hogy a Herbalife Nutrition felelős vállalatként fontosnak tartotta, hogy megismerje a felhasználók véleményét, és szakemberek bevonásával folyamatosan tesz azért, hogy egyre többen válasszák az egészséges életmódot.

Az Immune Booster okos táplálék az immunrendszernek. Kulcsfontosságú vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz - például C- és D-vitamin, a szelén és a cink -, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. A C-vitamin, cink és szelén szintén hozzájárul a sejtek oxidatív stressztől való védelméhez. Ez a por formájú étrend-kiegészítő ital EpiCor*-ral, egy tudományosan bizonyított, szárítottélesztő-alapú összetevővel készült. 10 tasakos dobozban kapható frissítő, bogyós ízben, és kiválóan alkalmas arra, hogy útközben is fogyasztható legyen, vegetáriánusoknak is. Bővebb információ: Herbalife.hu

Stresszkezelés, egészséges táplálkozás és vitaminok az erős immunrendszerért

A Herbalife Nutrition a kutatáshoz kapcsolódóan elismert szakértőket, művészeket és influenszereket is felkért, hogy osszák meg tapasztalataikat és tanácsaikat az immunrendszer hatékony támogatásával kapcsolatban. Porkoláb-Minarik Annamária pszichológus az immunrendszer és a kiegyensúlyozott lelkiállapot kapcsán kiemelte, hogy nem véletlen, hogy a felhasználók szoros összefüggést feltételeznek az immunrendszer és a kiegyensúlyozott lelkiállapot között. Elmondta, hogy a stressz jelen van életünkben, és nagyon erősen rontja az immunfunkciót, tehát minél inkább megtanulunk harmonikusan élni, harmonikusnak lenni önmagunkkal, annál jobban fog működni az immunfunkciónk. Hozzátette, ezért fontos, hogy megfelelő figyelmet tudjunk fordítani a stresszkezelésre.

Szabó Jucus gasztroblogger kiemelte az idénynek megfelelő zöldségeken és gyümölcsökön alapuló változatos táplálkozás fontosságát, és mivel ezek az alapanyagok már kevesebb tápanyagot és vitamint tartalmaznak, elmondta, hogy táplálékkiegészítőkkel segíti a megfelelő bevitelt.

Tolvai Reni énekesnő számára a legfontosabb, hogy egészséges és színpadképes legyen bármely pillanatban. Az immunrendszerének támogatása kapcsán elmondta, hogy többféle vitamint is használ a cég termékei közül, amelyeket reggel, délben és este étkezés előtt fogyaszt.

Herbalife Nutrition pr3

Baranya Dávid, a Dancing with the Stars táncosa egy nagyon intenzív időszakot él, de alapvetően hozzá van szokva a kihívásokhoz. Fontosnak tartja, hogy táncosként ne csak szellemileg, hanem testileg is fitt legyen, mivel hiányos fellépőruháiban is jól kell kinéznie a színpadon. Tónusosságának megtartásában az is segíti, hogy kedvese smoothie-ját viszi magával gyakran a táncpróbákra. 

(Képek forrása: Danko Imre)

Ezt is szeretjük