Narancsbőrét, striáit sem retusálja ki a 100 kilós plus size modell: 8 csinos nő, aki elégedett önmagával

Az irreális elvárások ellen és a pozitív testkép kialakulása mellett kampányolnak ezek a gyönyörű nők, akik telt idomaikkal több százezreket varázsoltak el.

hires plus size modellek nyitó
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egészen az 1990-es évek végéig elképzelni sem lehetett olyan modelleket a kifutókon, akiknek mérete nem felelt meg az ideálnak, a reklámfotókon és újságokban magas, vékony, bőrhibáktól mentes nőket mutattak.

Persze ilyen tökéletes álomnők csak a filmekben léteznek, hiszen ma már tudjuk, hogy még a legvékonyabbak is szenvedhetnek narancsbőrtől vagy striáktól, amiket gondos utómunkálatok során tüntetnek el a képekről a szerkesztők.

Szeresd magadat!

Ahogy divatba jött a soványság és a hibátlan kinézet, egyre többen kezdtek küzdeni önértékelési zavarokkal, hiszen olyan elvárásoknak próbáltak megfelelni a mindennapokban, amiket valójában lehetetlen elérni. A 90'-es évek végén, 2000-es évek elején robbanásszerűen törtek be a divatiparba a nagyobb méretű hölgyek, akik nem szégyellték sem narancsbőrüket, sem bőrcsíkjaikat. Az elterjedt téveszmékkel ellentétben formás alakjukra ők is odafigyelnek, rendszeresen edzenek és egészségesen étkeznek. Idővel úttörői lettek annak az ágnak, akik hirdetik a testpozitivitást és az önelfogadást, és szakmai sikereik, egyre bővülő rajongótáboruk jól mutatja, hogy retusálatlan képeikkel küldött üzeneteik sokaknak adnak erőt és önbizalmat - őket mutatjuk most be.

(Slideshow-, és ajánlóképek forrása: taralynn / Instagram, huntermcgrady / Instagram, ashleygraham / Instagram, tessholliday / Instagram, dianasirokai / Instagram, fluvialacerda / Instagram, ashleighatkinsmodel / Instagram, Getty Images Hungary, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük