Hogy kell helyesen fogat mosni? Így lesz gyönyörű és egészséges a mosolyod (x)
A szép mosolyt az ápolt fogak teszik igazán vonzóvá. Ha belső kisugárzásunkat szeretnénk teljessé tenni, és persze érdekel az egészségünk, nem szabad elhanyagolni a fog- és szájápolást sem.

panasonic fogkefe kepek 2100x1400 02
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fogorvosok és szájhigiénikusok egybehangzó véleménye szerint a jó fogmosáshoz mindössze három dologra van szükség: megfelelő technikára, egy jó fogkefére és naponta kétszer három-négy percre.

A fogmosás pontos technikájával sajnos nem mindenki van tisztában. Nekik is jó hír, hogy a Panasonic EW-DM81 elektromos fogkeféjével és EW1211 szájzuhanyával a helyzet nagyban javítható. Gyakran hangoztatott szakmai vélemény ugyanis, hogy a kiváló elektromos szájápolási eszközök segítségével könnyebb jól, alaposan megtisztítani fogainkat.

Tökéletesen tiszta fogak

Az elkötelezett fogápolók számára is tartogat újdonságokat a Panasonic EW-DM81 fogkefe. Az eszköz egyik specialitása, hogy a szuperfinom sörték segítségével az úgynevezett parodontális tasakokban - vagyis a fog és az íny közötti, keskeny résben - megbújó baktériumok is hatékonyan eltávolíthatók. A Panasonic saját fejlesztésű keféjén a sörték végei csupán 0,02 milliméter átmérőjűek, így a fogfelület tisztítása mellett a kényes területek ápolására is ideálisak.

panasonic fogkefe kepek 2100x1400 01

Az eszköz másik előnye, hogy a finom, nagy sebességű rezgőmozgás - mely percenként 31 ezer impulzust generál - a fogak és az íny minimális terhelésével alaposan távolítja el a plakkot. Két tisztítási mód közül lehet választani: beállítható normál, illetve soft üzemmód is. A kefemozgás minden esetben enyhébb fokozattal kezdődik, hogy ne érje hirtelen erős hatás a fogakat és az ínyt. Emellett, az automatikus kefeidőzítésnek köszönhetően a kefemozgás 30 másodpercenként leáll, amivel jelzi használójának a fogmosási idő múlását.

Az EW-DM81 szuperkeskeny, ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen használható. A készülék 2017-ben el is nyerte a rangos IF Design Awardot. A fogkefe felső része leöblíthető, a kefefej és a készüléktest számára kialakított tartó pedig nemcsak a megfelelő tárolásról, de a használathoz szükséges energiaellátottságról is gondoskodik.

EW-DM81 life img eu

A szakértők szerint nem elegendő csak a fogkefe használata, hiszen a vele nem elérhető területeket is tisztán kell tartani. A Panasonic EW1211 akkumulátoros szájzuhany teljessé teszi a szájhigiénia napi rutinját: a fogak, a fogközök és a parodontális tasakok tisztításán túl a fogíny kíméletes masszírozásáról és ápolásáról is gondoskodik. Háromféle üzemmód választható: az erőteljes, ételmaradékokat is eltávolító, a fogínyt masszírozó és öblítő, valamint a kíméletesen masszírozó funkció.

A szájzuhany víztartálya teljes feltöltésenként mintegy 35 másodperces használatot biztosít, melynek során az is megválasztható, hogy nagy nyomású vízsugárral vagy lüktető sugárban, vizet és levegőt vegyesen használva tisztítjuk meg a fogainkat, szánkat. A készülék könnyedén és alaposan tisztítható: teljesen vízálló, levehető tartálya pedig akár mosogatógépben is mosható.

A Panasonic szájhigiéniai eszközeivel az egészség megőrzése nem jelenthet többé gondot.

Ezt is szeretjük