„Nekem ez a reményt jelentette.” (x)
Szabina 3 éve egyszer csak megsüketült. A 17 éves lány azóta folyamatos fülfájdalommal él. Végre rátaláltak valamire, ami csökkentette a fájdalmait.

SZABINA 1.png
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy gyönyörű, szőke hajú 17 éves lány, aki 3 éve minden nap a poklok kínját élte át. 2017-ben egy nyaralásból hazatérve a lány a fülét fájlalta, de a fülészeten kapott fülcseppek nem mulasztották el a fülfájdalmát.

A gyulladás egyre csak fokozódott, az orvosok a létező összes gyógyszert kipróbálták az akkor 14 éves Szabinán. Semelyik nem használt. Szabina egy nap a szobájában éppen zenét hallgatott fülhallgatóval a telefonjáról, amikor egy óriási pukkanást hallott a jobb fülével.

Nem a fülhallgatóval volt a probléma

- Mintha egy petárda robbant volna fel mellettem, és egyszer csak elment a hallásom. Elkezdett nagyon fájni a jobb fülem, és utána megijedtem, mert nem hallottam a zenét. Nagyon megijedtem, amikor rájöttem, hogy nem a telefonommal van a baj és nem is a fülesemmel, hanem hogy a fülemmel van a probléma. Rémülten átmentem anyáékhoz zokogva, hogy megsüketültem, vagy nem tudom, hogy mi történt – mesélte zaklatottan Szabina, akinek érthető módon hatalmas trauma volt ez, és a beszélgetés közben újból előtört belőle a zokogás.

SZABINA 2.png

Másnap ismét elmentek az orvoshoz, hogy a lány most már nem hall a jobb fülével. A hallásvizsgálat eredménye is megerősítette ezt. Sajnos mindeközben olyannyira felerősödött Szabina fülfájdalma, hogy naponta többször is erős fájdalomcsillapítót kellett szednie, mert se az iskolát, se a puszta létet nem bírta gyógyszerek nélkül elviselni. Egyik vizsgálatról a másikra mentek, sajnos ez még jobban összezavarta őket, mert a két hallásvizsgálat egymásnak ellenkező eredményt mutatott.

Az orvosok sem tudták, mi a baj

- Mindenki sötétben tapogatódzott – folytatta az édesanya – nagyon hosszú időn keresztül próbálták feltérképezni, hogy miből indulhatott ki. MRI vizsgálatot is végeztek, ami megnyugtatott minket, hogy nem ott van a baj. Volt olyan orvos, aki azt gondolta, hogy Lyme-kór, viszont a többi tünete a Lyme-kórnak nem volt meg.

SZABINA 4.png

- Folyamatosan hányingerem volt – kapcsolódott bele Szabina – én akkor hátul ültem az iskolában és nem hallottam, amit mond a tanár.

Szabina hajas fejbőrének jobb oldala érzéketlenné vált

-  Ha itt erősen elkezdeném ütni a fejemet, nem érezném, ha túrnám a hajamat szintén nem érezném.

A lány a kilátástalansága miatt napközben szinte egész nap aludt. Mígnem valaki beszélt nekik a C- Peptide-ről, megnézték a videókat és remélték, hogy Szabinánál is hatni fog.

Szabina 3.png

- Az első héten nem éreztem semmit – kezdi mesélni a tapasztalatait a lány - majd a második héten elkezdtem érezni azt, hogy hazajövök az iskolából és nem az volt az első gondolatom, hogy alszom, hanem vidámabb vagyok. Majdnem mindennapos volt korábban a fülfájdalmam, viszont ez rengeteget segített. Most már nincs az, hogy mindennap arra kelek, hogy fáj a fülem, vagy úgy fekszem le, hogy fáj a fülem. Hanem mióta rendszeresen használom a C-Peptidet, azóta érzem azt, hogy sokat javult a fülem.

Szabina 3 évvel ezelőtt, egyik pillanatról a másikra megsüketült from Proinsulin C-Peptide on Vimeo.

Szabina hallása egyelőre még nem tért vissza, de számára már az óriási eredmény, hogy a C-Peptide jelentősen csökkentette a fájdalmait. A lány így most már könnyebben tud koncentrálni és tanulni. Jobb kedve van és az alvása is sokkal jobb lett. Újra tud abban hinni, hogy egyszer az összes fülfájdalmát és fülproblémáját maga mögött fogja hagyni.

A cikkben leírtak a Max-immun Kft. kereskedelmi kommunikációja, nem a Femina szerkesztősége által szerkesztett tartalom. A közzétett információkat nem hagyta jóvá az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet, vagy bármely más egészségügyi testület. A  Max-immun Kft.- nek nincs szándékában betegségeket diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani, vagy megelőzni. A cikkben megosztott információk célja kizárólag oktatási célokat szolgál.  Kérjük, minden esetben konzultálj kezelőorvosoddal, különösen terhesség, szoptatás, gyógyszeres kezelés vagy fennálló betegség esetén.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük