Gyógyító virágok
Ismerd meg, a Bach-virágterápia milyen illatokat javasol!

Dia

VadrepceSegít megszabadulni a negatív gondolatoktól és a sötét életszemlélettől. Hatékonyan alkalmazhatod kezdődő depresszió és pesszimizmus ellen.

Vadrepce

Segít megszabadulni a negatív gondolatoktól és a sötét életszemlélettől. Hatékonyan alkalmazhatod kezdődő depresszió és pesszimizmus ellen.

Dia

Tárnics A depresszió elleni kezelés kiegészítő gyógymódja lehet. Amennyiben könnyen elkedvetlenedsz, és gyakran érzed, hogy nincs elég akaraterőd az élethez, próbáld ki a tárnicsot.  Kapcsolódó cikk: A 10 legjobb zsírégető növény »

Tárnics

A depresszió elleni kezelés kiegészítő gyógymódja lehet. Amennyiben könnyen elkedvetlenedsz, és gyakran érzed, hogy nincs elég akaraterőd az élethez, próbáld ki a tárnicsot.

Kapcsolódó cikk:
A 10 legjobb zsírégető növény »

Dia

Ernyős madártej Mind a testi, mind pedig a lelki traumák legyőzésében hasznos lehet a virág esszenciája. Kellemes aromájával segítheti a sokkos állapoton való túljutást is.

Ernyős madártej

Mind a testi, mind pedig a lelki traumák legyőzésében hasznos lehet a virág esszenciája. Kellemes aromájával segítheti a sokkos állapoton való túljutást is.

Dia

Vasfű Sok olyan visszajelzést kapsz, ami arra utal, hogy túlzottan erőszakos, netán agresszív vagy? Amennyiben szeretnél kicsit elfogadóbbá válni, a vasfű esszenciája segíthet ebben.

Vasfű

Sok olyan visszajelzést kapsz, ami arra utal, hogy túlzottan erőszakos, netán agresszív vagy? Amennyiben szeretnél kicsit elfogadóbbá válni, a vasfű esszenciája segíthet ebben.

Dia

Vadgesztenye A vadgesztenye segít abban, hogy megszabadulj a kényszeres gondolatoktól, és ezzel mind testileg, mind lelkileg megbetegítsd önmagad. Ugyanakkor csökkentheti a fejfájást és az alvászavart is.Kapcsolódó cikk:Gyógymód visszértágulatra »

Vadgesztenye

A vadgesztenye segít abban, hogy megszabadulj a kényszeres gondolatoktól, és ezzel mind testileg, mind lelkileg megbetegítsd önmagad. Ugyanakkor csökkentheti a fejfájást és az alvászavart is.

Kapcsolódó cikk:
Gyógymód visszértágulatra »

Dia

Vadalma A méregtelenítő kúra kiegészítő illata lehet. Ám nem csupán a testben felhalmozott méreganyagoktól segít megszabadulni, hanem egyúttal lelkedet is megtisztítja.

Vadalma

A méregtelenítő kúra kiegészítő illata lehet. Ám nem csupán a testben felhalmozott méreganyagoktól segít megszabadulni, hanem egyúttal lelkedet is megtisztítja.

Dia

Kékgyökér Ha nem érzed magad elég magabiztosnak vagy határozottnak, ezt az esszenciát neked találták ki. Javítja az ítélőképességedet, valamint segít a döntéshozatalban.

Kékgyökér

Ha nem érzed magad elég magabiztosnak vagy határozottnak, ezt az esszenciát neked találták ki. Javítja az ítélőképességedet, valamint segít a döntéshozatalban.

Dia

Cseresznyeszilva Ideális esszencia a szorongás és a félelem legyőzésére. Amennyiben gyakran megrettensz az ismeretlen szituációktól, használd a cseresznyeszilvát.Kapcsolódó cikk:Gyógyítsd magad virággal »

Cseresznyeszilva

Ideális esszencia a szorongás és a félelem legyőzésére. Amennyiben gyakran megrettensz az ismeretlen szituációktól, használd a cseresznyeszilvát.

Kapcsolódó cikk:
Gyógyítsd magad virággal »

Dia

Szilva Ideális illat levertség ellen. Ha úgy érzed, a mindennapi kötelezettségeid meghaladják teherbírásodat, illetve túl sok energiát vesznek el tőled, a szilfa esszenciája segíthet a problémán.

Szilva

Ideális illat levertség ellen. Ha úgy érzed, a mindennapi kötelezettségeid meghaladják teherbírásodat, illetve túl sok energiát vesznek el tőled, a szilfa esszenciája segíthet a problémán.

Dia

Iszalag Abban segít, hogy egészségesebb viszonyt alakíts ki a valósággal. Ha hajlamos vagy a problémák felmerülésekor homokba dugni a fejed, az iszalag a te illatod.

Iszalag

Abban segít, hogy egészségesebb viszonyt alakíts ki a valósággal. Ha hajlamos vagy a problémák felmerülésekor homokba dugni a fejed, az iszalag a te illatod.

Dia

Jerikói lonc A legjobb esszencia letargia ellen. Nem szerencsés, ha túl gyakran merengsz a múlton, miközben a jövővel nem foglalkozol. Kiváló illat kóros nosztalgia és szenvedélybetegségek ellen.

Jerikói lonc

A legjobb esszencia letargia ellen. Nem szerencsés, ha túl gyakran merengsz a múlton, miközben a jövővel nem foglalkozol. Kiváló illat kóros nosztalgia és szenvedélybetegségek ellen.

Dia

Apróbojtorján Ez az esszencia segít abban, hogy szükség esetén felvállald a konfliktushelyzeteket. Nyitottabbá és közvetlenebbé tesz, továbbá erősíti benned a becsületesség utáni vágyat.Kapcsolódó cikk:6 természetes tipp a gyomornak »

Apróbojtorján

Ez az esszencia segít abban, hogy szükség esetén felvállald a konfliktushelyzeteket. Nyitottabbá és közvetlenebbé tesz, továbbá erősíti benned a becsületesség utáni vágyat.

Kapcsolódó cikk:
6 természetes tipp a gyomornak »

Dia

Katángkóró Hajlamos vagy túlzásba vinni az aggódást, és érzelmileg túl erősen függsz a környezetedtől? Ezek a pszichés problémák idővel szervi bajokhoz vezethetnek. A katángkóróval mindezt megelőzheted.

Katángkóró

Hajlamos vagy túlzásba vinni az aggódást, és érzelmileg túl erősen függsz a környezetedtől? Ezek a pszichés problémák idővel szervi bajokhoz vezethetnek. A katángkóróval mindezt megelőzheted.

Dia

Olajfa Kimerültnek és fáradtnak érzed magad – mind fizikai, mind lelki szinten? Amellett, hogy alszol egy nagyot, próbáld ki az olajfa-esszenciát is!

Olajfa

Kimerültnek és fáradtnak érzed magad – mind fizikai, mind lelki szinten? Amellett, hogy alszol egy nagyot, próbáld ki az olajfa-esszenciát is!

Dia

Vadrózsa Ha fásult vagy, illetve úgy érzed, hogy elrohan melletted az élet, segíthet a vadrózsa esszenciája. A kellemes illat erővel tölt fel, miközben a vállalkozókedvedet is felébreszti benned.Kapcsolódó cikk:Az 5 legjobb bőrápoló »

Vadrózsa

Ha fásult vagy, illetve úgy érzed, hogy elrohan melletted az élet, segíthet a vadrózsa esszenciája. A kellemes illat erővel tölt fel, miközben a vállalkozókedvedet is felébreszti benned.

Kapcsolódó cikk:
Az 5 legjobb bőrápoló »

Dia

Békaliliom Gondok adódtak a párkapcsolatodban vagy a baráti viszonyaidban? A békaliliom illata támogatja azoknak a képességeknek a kifejlesztését, melyek birtokában könnyebben megoldhatod a problémákat.

Békaliliom

Gondok adódtak a párkapcsolatodban vagy a baráti viszonyaidban? A békaliliom illata támogatja azoknak a képességeknek a kifejlesztését, melyek birtokában könnyebben megoldhatod a problémákat.
Ezt is szeretjük
Fotó: