Tőled is függ, ő hogyan érkezik a világra
Biztos, hogy mindenre odafigyelsz?
Az egészséged most mindkettőtöket érinti, ezért légy még körültekintőbb - az intim területeken is. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kismama hüvelyflórájának épsége hatással van a születendő magzat későbbi egészségi állapotára, például az immunrendszer érési folyamataira és a különböző allergiás kórképek – többek között asztma, atópiás tünetek - megelőzésére.

A steril magzat a szülés során találkozik először mikróbákkal, és ezek a mikróbák az édesanyja hüvelyflórájának tagjai. A hüvely mikrobiótájának egyensúlya ezért ebből a szempontból is rendkívül fontos.

A hüvelyi mikroflóra megváltozásának számos oka lehet. Ezek lehetnek: antibiotikus kezelés, a szauna- és az uszoda használata; intim tisztálkodó szerek túlzott alkalmazása; szintetikus, szoros alsónemű viselése; gyakori szexuális partnerváltás, valamint a védő baktériumok vonala - mely a hüvelyi pH megváltozásával szoros összefüggésben van - természetes módon is megváltozhat menstruáció és hormonális változások idején.

Várandóság alatti kockázatok

A hüvelyi pH terhesség alatt is megváltozhat, amely kellemetlen tünetek kialakulásához vezethet - viszkető, égető érzés, kellemetlen szagok, kóros váladék. Amennyiben bakteriológiai kóroka van a szimptómák megjelenésének, ezt bakteriális vaginózisnak is nevezik, ami húgy-ivarúti fertőzésekhez és a kismedencei gyulladás kialakulásához vezethet. Ezek a gyulladásos betegségek a meddőség és a koraszülés kockázati tényezői.

A bakteriális vaginózist a hüvelygyulladás előszobájaként is szokták emlegetni, melynek terápiája antibiotikum használatát teszi szükségessé. Az antibiotikumos kezelés megváltoztatja a hüvely mikrobiótájának egyensúlyát, melynek helyreállítását probiotikus készítményekkel érheted el. A Protexin Gynophilus®-ban probiotikus, élő tejsavbaktériumok vannak, amelyek helyre- illetve visszaállítják a hüvelyflóra megbomlott egyensúlyát.

A Protexin Gynophilus® segít fenntartani és helyreállítani a hüvelyflóra természetes egyensúlyát, ezáltal megelőzhetők és megszüntethetők a kellemetlen panaszok - égető, viszkető érzés, kellemetlen szag, folyás.

Milyen esetekben és hogyan kell alkalmazni a Protexin Gynophilus® probiotikus hüvelykapszulát?

  • Antibiotikus kezelés esetén
  • Hüvelygyulladás esetén - helyi vagy szisztémás kezelés kiegészítésére - naponta 2 kapszulát kell 7 napig felhelyezni. Fenntartó kezelésként naponta 1 kapszula felhelyezése ajánlott 14 napig.
  • Hüvelyflóra egyensúlyának fenntartása esetén napi 1 kapszula 14 napig
  • Utazás, strandolás esetén, megelőzés jelleggel 1-1 kapszula alkalmazása javasolt.

Minden egyes Protexin GynOphilus® hüvelykapszula 1 milliárd élő, probiotikus tejsavbaktériumot - Lcr Regenerans - tartalmaz, prebiotikummal!


Protexin GynOphilus® - A hüvelyflóra védelmére és helyreállítására

A magyar Nőorvos Társaság ajánlásával!
 (%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2558737&banner=2558745&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük