Védjük meg kedvenceinket! (x)
Jól tudjuk: az egészség a legnagyobb kincs mindenki számára.

FN FEK Banner FrontlineTriAct 2100x1400
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kedvenceink esetében az egészség fenntartásához nemcsak a kiváló táplálás fontos, hanem hogy a külvilágban leselkedő „láthatatlan” veszélyektől is megóvjuk házi kedvencünket. A bolhák és kullancsok rendkívül veszélyesek háziállatainkra nézve, hiszen számos betegséget hordoznak. Emellett kiemelten fontos a folyamatos védelem megléte a belső élősködők ellen is.

Az állatgyógyászati készítmények egyszerű megrendelésére és megvásárlására hoztuk létre a Fressnapf Egészségközpontot, ahol az elérhető termékek mindegyike előzetesen bevizsgált készítmény, amelyek elsősorban az élősködők elleni harcban segítenek, és nyújtanak védelmet.

Így aFressnapf áruházakban kedvence eledelével egy időben tudja megvásárolni az olyan nem receptköteles, de csak állatorvos által kiadható állatgyógyászati termékeket, amelyek ezen kívül csak állatpatikákban hozzáférhetőek. Áruházainkban felkészült szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a kedvence számára a legmegfelelőbb külső élősködők elleni készítményt, illetve a teljes körű védelem érdekében segítséget nyújtanak a féregtelenítő készítmény kiválasztásában is. 

FN FEK Banners FrontlineTriAct 860x560 5 termek-3

A Fressnapf Egészségközpont gyógyászati készítményeit megrendelheti a Fressnapf áruházak bármelyikében személyesen; vagy akár az egeszsegkozpont.fressnapf.hu oldalon történő online előrendelés indításával, mely során kiválaszthatja, melyik Fressnapf áruházban szeretné átvenni a terméket. Rendelése mindkét esetben néhány napon belül megérkezik az Ön által választott Fressnapf áruházba, melyről kollégáink SMS-ben értesítik.

A Fressnapf Egészségközpontban megrendelhető termékek között megtalálhatóak a leggyakrabban választott féregtelenítő készítmények kutyák és macskák számára; valamint a bolhák, kullancsok, szúnyogok és legyek elleni teljes körű védelmet nyújtó repellens állatgyógyászati készítmények. 

A kullancsok, bolhák és szúnyogok aktivitását tekintve jellemző a szezonalitás, azaz főleg tavasztól őszig a leggyakoribb a jelenlétük, manapság azonban télen is gyakran találkozhatunk velük.

FN FEK Banners No Parazita 840x560 ujarculat7

A külső élősködők okozta megbetegedések nemcsak háziállatainkra jelentenek veszélyt, hanem ránk, emberekre is. Ugyanis számos korokozó amellett, hogy közvetlenül képes az embert megfertőzni, zoonózis, azaz képes állatról emberre is átterjedni. 

A kutya- és macskatulajdonosok figyelmét tehát érdemes időről időre felhívni arra, hogy az egész évre kiterjedő, paraziták elleni védelemmel, a háziállatok egészségének megóvása mellett számos, az emberre is veszélyes betegség elkerülhető.

A kullancsok okozta megbetegedések közül érdemes kiemelni a kutyák számára gyakran halálos kimenetelű babesiosist, valamint az emberre is veszélye Lyme-kórt, a vírusos agyvelő- és agyhártyagyulladást, Ehrlichiosist.

A bolhák szintén számos betegséget terjeszthetnek. Ilyen például a kutyák és macskák szempontjából leggyakrabban előforduló, úgynevezett allergiás bőrgyulladás, más néven bolhaekcéma, ugyanakkor a bolha köztigazdája a kutya és ember számára egyaránt veszélyes galandféregnek is.  

A szúnyogok szempontjából jelen pillanatban a szívférgesség az egyik leginkább előtérbe kerülő megbetegedés, amely főként kutyák esetében veszélyes, de sajnos képes az embert is megfertőzni.

FN FEK Banners FrontlineTriAct 840x560

A fertőzések elkerüléséhez tehát a kullancsok, bolhák és repülő rovarok elleni védelemre, megelőzésre kell helyezni a hangsúlyt.

A FRONTLINE* TRI-ACT spot-on készítmény három az egyben parazitaellenes hatásával távol tart, kezel és megelőz már egyetlen alkalmazással. Keresse a FRONTLINE* TRI-ACT termékeket most 20% kedvezménnyel 2021. április 30-ig a Fressnapf Egészségközpontban. Rendelje meg online, és vegye át akár pár napon belül az ön által kiválasztott Fressnapf áruházban!

 

(Képek forrása: Fressnapf-Hungária Kft.)

Ezt is szeretjük